REAM, strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje


Podjetje REAM d. o. o. je v celoti usmerjeno v ogrevanje, klimatizacijo, prezračevanje in strojne instalacije. Že 15. let pogodbeno sodelujemo in zastopamo globalnega in svetovno znanega proizvajalca opreme za klimatske napave, toplotne črpalke in prezračevalne naprave Mitsubishi Electric. Na slovenskem tržišču uspešno opravljamo aktivnosti kot uradni in pooblaščeni zastopnik in distributer za izdelke te svetovno priznane in kakovostne blagovne znamke.


Poleg blagovne znamke Mitsubishi Electric je REAM pooblaščeni zastopnik in distributer za klimatske naprave in sisteme španske blagovne znamke Kaysun, v letu 2018 pa nam je bila zaupana v zastopanje tudi blagovna znamka Mitsubishi Hydronics — Climaveneta, ki zajema sisteme za prezračevanje, hlajenje in ogrevanje različno zahtevnih objektov.


V prodajnem asortimanu so:


Klimatske naprave


  • bivalne klimatske naprave
  • profesionalne klimatske naprave
  • VRF sistemi


Toplotne črpalke


  • toplotne črpalke za stanovanjske objekte
  • toplotne črpalke za večje objekte


Prezračevalne naprave


  • lokalne prezračevalne naprave
  • centralne prezračevalne naprave


REAM d. o. o. vam svetuje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu. Po celotni Sloveniji sodelujemo s strokovno usposobljenimi pooblaščenimi poslovnimi partnerji — monterji, ki skrbijo za nadaljnjo prodajo in izvedbo montaže na najvišji kakovostni ravni.


Kot izkušen in priznan distributer tehnično zahtevnih izdelkov ima naše podjetje odlično organizirane poprodajne aktivnosti, kjer vam zagotavljamo vso podporo na področju servisne dejavnosti in reševanje garancijskih zahtevkov, vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji.


Prednost podjetja je tudi ekipa zaposlenih, saj s strokovnostjo in tehničnim znanjem svetujemo in pripomoremo k iskanju najboljših rešitev za še tako zahteven objekt.


Podjetje REAM trgovina in storitve d. o. o. se nahaja v poslovni coni - Komenda, kar je le nekaj minut iz Ljubljane.


Pokličete nas na TELEFON ali pošljite e-pošto:


+386 (1) 5637 057

+386 (1) 5637 058


SPLETNA STRAN


www.ream.si


E-MAIL


info@ream.si


DELOVNI ČAS


ponedeljek — petek: 8:00-16:00 ure

Delite to objavo