Modularna zasnova olajša nadgradnjo profesionalne kuhinje


Profesionalne kuhinje v hotelu, baru ali restavraciji morajo biti izvedene po meri potrebam gostinskega osebja. Če iščete popolno rešitev za vašo profesionalno kuhinjo, potem je modularna zasnova prava izbira za vas.


Modularna zasnova kuhinje vam omogoča prilagodljivost in kombiniranje na podlagi potreb vaše profesionalne kuhinje.


Sestavite kuhinjo po svojih željah


Modularna zasnova kuhinje pomeni, da je kuhinjsko pohištvo in oprema oblikovano v posamezne enote ali module, ki se lahko prilagajajo in kombinirajo glede na potrebe in želje uporabnika. To omogoča večjo prilagodljivost in prilagajanje različnim prostorskim izzivom in estetskim preferencam.


Prednosti modularne zasnove kuhinje torej vključujejo:

 • Prilagodljivost: Moduli se lahko prilagajajo različnim dimenzijam in oblikam kuhinje. To je še posebej koristno v majhnih kuhinjah, kjer je izraba vsakega centimetra prostora ključnega pomena ali pa v večjih profesionalnih kuhinjah, kjer je pomembno, kako je kuhinja organizirana za najbolj učinkovito delo.
 • Enostavna montaža in demontaža: Ker so moduli oblikovani kot ločeni deli, jih je enostavno sestaviti in razstaviti. To olajša montažo, premikanje ali celo nadgradnjo kuhinje.
 • Možnost nadgradnje: Če želite dodati ali zamenjati del kuhinje, lahko enostavno kupite dodaten modul ali zamenjate obstoječega, kar je dolgoročno izredno pomembno, predvsem pri profesionalnih kuhinjah.
 • Različni stili in oblikovanje: Modularna zasnova omogoča široko paleto stilov, barv, materialov in konfiguracij kuhinj. Uporabniki lahko izberejo module, ki najbolje ustrezajo njihovemu okusu in obstoječi notranji opremi.
 • Ekonomska učinkovitost: Ker lahko moduli omogočajo boljšo izrabo prostora in ker jih je mogoče enostavno nadgrajevati ali prilagajati, modularne kuhinje pogosto predstavljajo ekonomsko ugodnejšo možnost v primerjavi s popolnoma prilagojenimi kuhinjami.


  Profesionalne kuhinje Zanussi Professional


  Profesionalni kuhinjski aparati Zanussi Professional omogočajo modularno zasnovo vsake profesonalne kuhinje in vam omogočajo vrhunsko delovno učinkovitost in organizacijo. Tako lahko vzpostavite optimalne delovne procese v hotelski kuhinji, domači gostilni ali celo v kamionu s hitro prehrano.

  Profesionalne kuhinje

  Pri izbiri in načrtovanju vaše profesionalne kuhinje je ključno strokovno svetovanje in pomoč pri projektiranju. Pajntar d.o.o. - strokovnjaki za profesionalne kuhinje so družinsko podjetje z več kot 25-letno tradicijo ustvarjanja celovitih intuitivnih rešitev na področju tehnološke opreme kuhinj. Med drugim vam nudijo Zanussi Professional kuhinjske aparate in opremo, pa tudi široko ponudbo gostinske opreme drugih blagovnih znamk.


  Svetovanje, projektiranje in servis za vaše profesionalne kuhinje


  Njihovi izkušeni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri optimalne modularne zasnove, ki bo ustrezala vašim specifičnim potrebam. Na ta način boste dobili profesionalno kuhinjo, ki bo združevala tako funkcionalnost kot tudi privlačen dizajn.


  Projektiranje vaše profesionalne kuhinje bo enostavno in brezskrbno, saj bodo strokovnjaki v podjetju Pajntar poskrbeli za vse - od načrtovanja in svetovanja do montaže in kasnejših servisov ter nadgradenj profesionalne kuhinje.


  Povzemimo


  Izbira modularne kuhinje tako omogoča prilagodljivost, enostavno montažo in demontažo, možnost nadgrajevanja kuhinje ter tudi prilagojeno oblikovanje kuhinje in ekonomsko učinkovitost. Za več informacij in brezplačno svetovanje se obrnite na podjetje Pajntar.

  Delite to objavo