Mitsubishi Electric


Tehnologija, ki nas navdušuje

 

Skupina Mitsubishi Electric je korporacija, ki prispeva k ustvarjanju živahne in bogate družbe z izboljšanjem svojih tehnologij, storitev in ustvarjalnih moči kot vodilna v proizvodnji in prodaji električne in elektronske opreme za:

 

 • energetske in električne sisteme,
 • industrijsko avtomatizacijo,
 • informacijske in komunikacijske sisteme,
 • elektronske naprave in gospodinjske aparate.

 

Poleg klimatskih naprav in toplotnih črpalk, ki jih pri nas najbolje poznamo, so v njihovem prodajnem repertoarju domačih naprav še:

 

 • hladilniki,
 • kompresorji,
 • ventilatorji,
 • sistemi za oskrbo s toplo vodo,
 • notranja razsvetljava,
 • LCD televizorji,
 • električni ventilatorji,
 • razvlaževalci zraka,
 • čistilci zraka,
 • in še druge naprave.

 

Mitsubishi Electric

Tehnologije prihodnosti.

 

Vrednote, ki jim zaupamo

 

»Skupina Mitsubishi Electric bo nenehno izboljševala svoje tehnologije in storitve z uporabo ustvarjalnosti na vseh področjih svojega poslovanja. S tem izboljšujemo kakovost življenja v naši družbi. V ta namen bodo vsi člani skupine sledili naslednjim sedmim vodilnim načelom: zaupanje, kvaliteta, rast, tehnologija, okolje, etika in nacionalna zavest.«

 

To so vrednote, ki jim Mitsubishi Electric sledi z vsakim svojim projektom, nam pa so zelo blizu. Zato smo ponosni, da pri podjetju REAM lahko z njimi sodelujemo in vam ponujamo prav njihove izdelke.

 

Izdelki, ki jih ponujamo

 

Bivalne klimatske naprave

 

Za udobno in prijetno bivanje je v ponudbi Mitsubishi Electric široka ponudba bivalnih klimatskih naprav z inverter tehnologijo, različnih oblik, barv in dimenzij. Napredni sistemi omogočajo hlajenje in ogrevanje, izbiro enojnega ali multi split sistema. Modeli bivalnih klimatskih naprav so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje ter filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav.

 

Profesionalne klimatske naprave

 

Mitsubishi Electric s serijo profesionalnih klimatskih naprav klimatizirata specifične prostore, kjer so dolge razdalje med enotami, se pojavijo potrebe po procesnem hlajenju v zimskih razmerah, večjih pisarniških prostorov, itd. Zunanje enote so na voljo v več nivojih (Global standard inverter, Standard inverter, Eco Power inverter, Zubadan).

 

VRF sistemi

 

V zahtevnejših kompleksih kot so hoteli, nakupovalni centri in poslovni prostori Mitsubishi Electric ponuja idealne rešitve na področju klimatizacije. S tehnologijo VRF “Variable Refrigerant Flow” (spremenljiv pretok hladilnega sredstva) popolno uravnavamo pretok hladiva do notranjih enot, ki so z zunanjo enoto povezane v funkcionalno celoto.

 

Toplotne črpalke

 

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric iz serije Ecodan so namenjene predvsem za vgradnjo v stanovanjske objekte, ki za ogrevanje uporabljajo nizkotemperaturni vir ogrevanja. S tehnologijo Ecodan (do -20°C) ali Zubadan (do -28°C) poskrbijo za brezhibno delovanje v različnih podnebnih režimih.

 

Da lahko zadostimo toplotnim zahtevam večstanovanjskih objektov, hotelov in drugih večjih objektov je Mitsubishi Electric z uporabo dodatne regulacije poskrbel za sistem več zaporedno vezanih toplotnih črpalk — kaskada. V kaskadni sistem lahko povežemo do 6 toplotnih črpalk enakih nazivnih moči z maksimalno močjo ogrevanja — 138 kW.

 

Prezračevalne naprave

 

S pomočjo lokalne prezračevalne naprave poskrbimo za prijetno svežino zraka v posameznih prostorih. Mitsubishi Electric lokalne prezračevane naprave so enostavne za montažo, saj za dovod in odvod zraka potrebujemo do največ 2 odprtini — odvisno od tipa naprave. Lokalne prezračevalne naprave so idealne za prostore do površine 80 m2 in rekuperirajo do 80 odstotkov toplote.

 

Mitsubishi Electric centralno prezračevanje z rekuperacijo je namenjeno prezračevanju celotnega objekta. Za razliko od lokalnega prezračevanja pri centralnem lahko prezračujemo vse ogrevane prostore. Centralno prezračevanje je zasnovano tako, da dovaja svež zrak v prostore in ob enem odpadnega odvaja iz prostorov, ki so obremenjeni z vlago in vonjavami.

 

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric — Klimatske naprave in sistemi.

 

Podjetje REAM trgovina in storitve d.o.o. se nahaja v poslovni coni Komenda, kar je le nekaj minut iz Ljubljane.

 

Pokličete nas na TELEFON ali pošljite e-pošto:+386 (1) 5637 057 ali +386 (1) 5637 058

 

DELOVNI ČAS ponedeljek — petek: 8:00–16:00 ure

Delite to objavo