Mitsubishi Electric - Japonska kakovost v vsak dom

J

aponska ni le dežela vzhajajočega sonca, pač pa tudi dežela vzhajajočih idej in izjemne tehnologije. Mitsubishi Electric je vodilni svetovni proizvajalec klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov za stanovanjske, poslovne in industrijske namene. Njihove izdelke odlikujejo funkciolnalnost, oblikovanje, varčnost in učinkovitost, s čimer osvajajo srca uporabnikov po celem svetu.

Mitsubishi Electric je blagovna znamka, ki osvaja srca uporabnikov po celem svetu.

Klimatske naprave


Mitsubishi Electric klimatske naprave so vzdržljive, energetsko učinkovite in trajnostne. Na voljo so bivalne, profesionalne klimatske naprave in VRF sistemi. Ne glede na to, kakšen objekt opremljate s klimatsko napravo, lahko računate na Mitsubishi Electric, saj ima ta znamka mnoge prednosti:


 • tiho in nemoteče delovanje
 • visokotehnološke funkcije
 • uporabniku prijazni modeli
 • dolga življenjska doba
 • konkurenčne cene
 • estetsko oblikovanje


Tudi izbira modelov je bogata, saj lahko poleg več zunanjih enot izbirate med različnimi notranjimi enotami, ki vsaka s svojimi prednostmi rešuje specifične zahteve prostora. Tako je mogoče izbirati stenske, stropne, talne, kasetne, kanalske in druge modele, ki se prilagodijo oblikovanju prostora in dejavnostim v njem, in pri tem optimalno opravljajo svojo nalogo hlajenja ali ogrevanja.

Toplotne črpalke

Japonska kakovost v vsak dom

Toplotna črpalka predstavlja enega od najbolj priljubljenih načinov ogrevanja. Nič čudnega, saj te naprave navdušujejo z učinkovitostjo, varčnostjo in s svojo preprosto uporabo. Mitsubishi Electric ponuja različne tipe toplotnih črpalk, ki so primerni za manjša stanovanja, za večje hiše in za poslovne zgradbe. Vsem pa je skupno naslednje:


 • Gre za varčen način ogrevanja, saj toplotna črpalka za svoje delovanje porabi zelo malo električne energije.
 • Mitsubishi Electric slovi po napravah z dolgo življenjsko dobo.
 • Toplotne črpalke delujejo trajnostno, saj energijo pridobivajo iz okolice (vode, zraka ali zemlje), če pa jih vgradimo sočasno s sončno elektrarno, potem smo lahko prepričani, da se ogrevamo povsem zeleno.
 • Investicija v toplotno črpalko se hitro povrne - še posebej v  času energijske draginje.
 • Nakup večine modelov je mogoč s pomočjo subvencije Eko sklada.

Toplotna črpalka predstavlja neprecenljivo udobje v bivanju v vseh letnih časih.

Prezračevalne naprave


Kakovost zraka je za naše zdravje zelo pomembna. Kakovostno lokalno ali centralno prezračevanje nam nudijo prezračevalne naprave Mitsubishi Electric. Prezračevanje preprečuje nastanek kondenza, plesni in omogoča izmenjavo zraka, ne da bi pri tem nastal prepih. Z dobrim prezračevanjem so tudi toplotne izgube v zimskem času manjše, saj prostorov ne izpostavljamo nizkim temperaturam po nepotrebnem. Tako lokalno kot centralno prezračevanje imata pomembno vlogo pri zagotavljanju zdravega bivalnega okolja, zato je pomembno, da so naprave v takem sistemu zanesljive in kakovostne.


Povzemimo


Mitsubishi Electric je japonska blagovna znamka, ki po svetu slovi po svojih kakovostnih  klimatskih napravah, toplotnih črpalkah in prezračevalnih sistemih. Njihovi izdelki se skladajo z japonsko miselnostjo, da morajo biti naprave funkcionalne, preproste za uporabo in da imajo dolgo življenjsko dobo. Da bo izbira varčna, zelena in preudarna, se obrnite na podjetje REAM, kjer so specialisti za Mitsubishi Electric (080 98 98). Zagotovljeno vam je kakovostno svetovanje pri izbiri in načrtovanju ogrevanja, hlajenja ali prezračevanja za vaš dom ali poslovno stavbo. Tako boste optimalno izkoristilite vrhunske naprave in zanesljivo dobili, kar ste si želite.

Delite to objavo