Kdaj je talna klima prava izbira?

Čeprav so stenske klimatske naprave najbolj razširjene in tudi najbolj poznane med uporabniki, še zdaleč niso edina možnost. Če želite svoj prostor opremiti s klimo, vendar si želite bolj diskretne rešitve kot jo nudi klasična klimatska naprava, je prava izbira za vas talna klimatska naprava.

Talna klima je bolj diskretna, zato se za njo običajno odločajo ljudje, ki jim je pomemben estetski izgled prostora.

Talna klimatska naprava

Kot pove že njeno ime, se talna klimatska naprava namesti na tla ob steno. Talno klimo odlikuje manjša širina kot stenske klimatske naprave, zaradi česar je na videz podobna radiatorju in posledično omogoča elegantnejšo umestitev v prostor. Poleg elegantnejšega videza je talna klima dobra izbira  tudi v primeru, ko klimatske naprave ni mogoče montirati na steno. Talna klima je tako odlična izbira za mansardna stanovanja ali manjša stanovanja, ki nimajo velikih stenskih površin.

Talna klima za ogrevanje in hlajenje

Talna klima za ogrevanje in hlajenje

Zaradi edinstvenega vzorca zračnega toka talna klimatska naprava predstavlja optimalno rešitev tako za hlajenje kot ogrevanje. Klimatska naprava MFZ-KT vodilnega svetovnega proizvajalca Mitsubishi omogoča konstantno vzdrževanje prijetne temperature v vseh letnih časih. 


Fleksibilni izpih skozi zgornje lamele se lahko spreminja v pet različnih strani in nudi štiri stopnje moči izpiha zraka. Ta funkcija ne omogoča le optimalne razporeditve zraka; zaradi nje je klimatska naprava MFZ-KT prijazna tudi osebam, ki so občutljive na prepih. Z njo pa bodo zelo zadovoljni tudi bolniki z alergijami, saj naprava zahvaljujoč posebnemu anti-alergijskemu katehinskemu filtru v 90 % očisti škodljive mikrobe iz zraka ter ustvarja kakovostno bivalno okolje.

Talna klimatska naprava MFZ-KT je optimalna rešitev tako za hlajenje kot ogrevanje.

Potrebujete pomoč pri izbiri klimatske naprave?

Upamo, da so vam informacije v članku pomagale odgovoriti na vprašanje kdaj je talna klima prava izbira. V primeru, da še vedno niste prepričani, ali je talna klima prava rešitev za vas, pa se lahko po pomoč obrnete na Pravaklima, kjer vam bodo z veseljem svetovali. Pravaklima je napredna slovenska spletna trgovina, ki nudi klimatske naprave ter naprave za ogrevanje in prezračevanje vodilnih svetovnih proizvajalcev. Pravaklima vam nudi profesionalno svetovanje pri izbiri in tudi možnost montaže po celotni Sloveniji.

Zaključek

Talna klimatska naprava je odlična izbira, kadar nimamo na voljo veliko prostora na steni ali pa si želimo diskretnejšega izgleda. Talna klima je praviloma ožja od stenske ter se za razliko od nje namesti na tla ob steno. Če razmišljate o nakupu talne klimatske naprave, zagotovo ne boste zgrešili z napravo MFZ-KT proizvajalca Mitsubishi. Klimatska naprava MFZ-KT predstavlja optimalno rešitev tako za hlajenje kot ogrevanje prostora, obenem pa je prijazna tudi do bolnikov z alergijami. Če potrebujete pomoč pri nakupu, se lahko obrnete na Pravaklima.si, kjer vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri!

Delite to objavo