Inovativne rešitve pralnic myPRO za mala podjetja

P

oleg svetovanja in celovite izvedbe za profesionalne kuhinje, podjetje Pajntar d.o.o. predstavlja revolucionarno rešitev za pranje perila myPRO od Electrolux Professional, namenjeno malim podjetjem, ki iščejo zmogljivejše alternative gospodinjskim pralnim strojem.

Z myPRO si zagotovite več časa za osredotočanje na ključne vidike vašega poslovanja.

Večja učinkovitost in trajnost


Z možnostjo nadomeščanja do šestih gospodinjskih pralnih strojev myPRO ponuja trikrat daljšo življenjsko dobo in dvojno hitrost delovanja, kar predstavlja idealno rešitev za hotele, restavracije, salone in športne klube.

Zakaj izbrati myPRO?


Zaradi profesionalnih komponent in robustne konstrukcije myPRO zagotavlja izjemno vzdržljivost in zanesljivo delovanje. Njegovi pralni cikli so do dvakrat hitrejši, zahvaljujoč Electrolux Professional SpeedCare bobnu, ki omogoča tudi nežnejšo obdelavo tkanin in učinkovitejše odstranjevanje umazanije. Ta inovacija ne zagotavlja le hitrejših in boljših rezultatov pranja, temveč tudi večjo prilagodljivost in možnost uporabe v samopostrežnih pralnicah.

Podpora in svetovanje


Pajntar d.o.o. razume izzive, s katerimi se srečujejo tako profesionalne kuhinje kot tudi mala podjetja pri zagotavljanju ustreznih higienskih standardov. Zato poleg naprednih pralnih rešitev myPRO nudimo tudi celovito podporo in svetovanje pri izbiri opreme, ki najbolj ustreza vašim poslovnim potrebam. Z myPRO si zagotovite več časa za osredotočanje na ključne vidike vašega poslovanja, hkrati pa povečate produktivnost in zmanjšate skrbi povezane z vzdrževanjem perila.

Delite to objavo