Kaysun — odlične klimatske naprave po izjemno ugodnih cenah


Cene klimatskih naprav se gibljejo od nekaj sto evrov do krepko čez tisočaka. Pri teh izdelkih gresta običajno cena in kvaliteta z roko v roki. V podjetju REAM so tako pred leti sklenili v svoj prodajni program dodati odlične klimatske naprave po izjemno ugodnih cenah. Končno ni več treba izbirati med ceno in kvaliteto. Predstavljamo vam klimatske naprave KAYSUN.


Končno ni več treba izbirati med ceno in kvaliteto.


Filozofija, ki prepriča


Cilj blagovne znamke Kaysun, kot so si zamislili Španci, je proizvajati najboljše bivalne in profesionalne klimatske naprave in se pri tem konstantno razvijati ter ustvarjati širok spekter produktov. Filozofija podjetja je pri tem preprosta: združevati tehnologijo, učinkovitost, nizko ceno in garancijo. Zato smo ponosni, da pri podjetju REAM lahko z njimi sodelujemo in vam ponujamo prav njihove izdelke.


Zakaj izstopajo med konkurenco:

  • Frigicoll garancija
  • maksimalna zanesljivost produktov
  • standarda ISO 9001 in ISO 14001
  • širok spekter ponudbe
  • ustvarjanje trendov
  • pametni nadzor naprav
  • zaveza okolju
  • vrhunske poprodajne aktivnosti
  • najboljše upravljanje z nadomestnimi deli


Klimatske naprave


Suite


Serija bivalnih klimatskih naprav z imenom Suite ponuja širok nabor naprav za vse možnosti montaže. Tu najdete mono split naprave kot tudi muti split sisteme. Notranje stenske enote so oblikovane tako, da najdete pravo klimo za vsak prostor, hkrati pa so te enote povezljive v multi split sisteme, kjer se jim lahko pridružijo še parapetne, kasetne in kanalske enote.


Zen


Ne le bivalne, tudi profesionalne klimatske naprave znamke Kaysun prepričajo. Zen je serija profesionalnih naprav, ki pokrivajo zelo širok spekter uporabe. Gre za energetsko učinkovite in okolju prijazne klimatske naprave. Opremljene so s tehnologijo inverter. V seriji ZEN lahko izbirate med kasetnimi, kanalskimi, parapetnimi in podstropnimi notranjimi enotami.


Amazon


Kaysun poskrbi tudi za potrebe po VRF sistemih. Celotna nova generacija notranjih VRF enot je opremljena s sedemstopenjskim ventilatorjem in boljšo regulacijo ekspanzijskega ventila, ki izboljšuje upravljanje ter zmanjšuje nivo hrupa. Širok nabor notranjih enot zagotavlja različne možnosti pri sami vgradnji.


Pri podjetju REAM za svoje stranke iščemo le najboljše rešitve, zato smo v svoj prodajni repertoar dodali klimatske naprave Kaysun. Te so nas prepričale s svojo kvaliteto izdelave in vrhunskim delovanjem. Po več letih izkušenj z njimi lahko rečemo, da gre za naprave, ki ponujajo resnično veliko za ugodno ceno. Pomembno nam je namreč, da lahko svojim strankam ponudimo dobre izdelke, tudi takrat, ko v družinskem proračunu ni manevrskega prostora za velike izdatke. Kaysun je po našem strokovnem mnenju odlična alternativa drugim, bolj uveljavljenim in dražjim znamkam.

Delite to objavo

Oznake prispevka

Podobni prispevki