Izboljšajte energetsko učinkovitost poslovnih prostorov: toplotne črpalke in prezračevalne naprave


Ustrezno ogrevanje in prezračevanje zagotavljata kakovostno delovno okolje, kar neposredno vpliva na produktivnost, motivacijo in dobro počutje. S pomočjo izbire toplotne črpalke in prezračevalne naprave Mitsubishi Electric ne boste poskrbeli le za zaposlene - pač pa za odlične rezultate podjetja pod črto.


Zmanjšajte stroške in povečajte učinkovitost ogrevanja in prezračevanja s pomočjo koriščenja nepovratnih finančnih spodbud EKO sklada!


Zakaj toplotne črpalke Mitsubishi Electric?


Toplotne črpalke predstavljajo odličen način za učinkovito ogrevanje poslovnih prostorov. Mitsubishi Electric toplotne črpalke, serije Ecodan in Zubadan, predstavljajo vrhunsko rešitev z napredno invertersko tehnologijo, ki omogoča nizko porabo električne energije ter vodi v zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poleg tega omogočajo natančen nadzor ciljne temperature, kar zagotavlja udobno in varčno ogrevanje prostorov, ne glede na vremenske razmere.


Edinstvena lastnost Mitsubishi Electric toplotnih črpalk je njihova sposobnost prilagajanja različnim vremenskim pogojem, vključno z zelo nizkimi temperaturami, kar zagotavlja stabilno ogrevanje tudi v najhladnejših zimskih mesecih. Ker uporabljajo obnovljive vire energije, tudi pomembno prispevajo k zmanjšanju ogljikovega odtisa podjetja, kar je ključnega pomena za trajnostno poslovanje. S to zanesljivo in trajnostno rešitvijo boste optimizirali stroške energije, zmanjšali obremenitev okolja ter zagotovili udobno in varčno ogrevanje vaših poslovnih prostorov.


Prezračujte pametno


Kakovostno prezračevanje, zlasti z uporabo prestižnih prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, je ključno za zagotavljanje zdravja in udobja v zaprtih prostorih. Prezračevalne naprave omogočajo stalno dovajanje svežega zraka in hkrati odvajanje odpadnega zraka, kar pomembno izboljšuje kakovost zraka v prostoru. Poleg tega se s pravilno prezračevanimi prostori znatno zmanjšajo tveganja za alergije in bolezni dihal ter se ustvarja prijetnejše delovno okolje.


Naprave Mitsubishi Electric uporabljajo inovativno tehnologijo energetske rekuperacije z istočasnim prezračevanjem. To pomeni, da se zrak dovaja in odpadni odvaja istočasno, pri čemer se toplota prostora ohranja. Tako si ne boste le zagotovili izjemno visoko kakovost zraka, temveč boste tudi bistveno izboljšali energetsko učinkovitost.


Preverite tudi subvencije Eko sklada za toplotne črpalke in prezračevalne naprave Mitsubishi Electric. Splača se!


IZKORISTITE: Nepovratne finančne spodbude EKO sklada za fizične osebe in poslovne subjekte

Poslovni subjekti v Sloveniji imate trenutno idealno priložnost pri nakupu toplotne črpalke ali prezračevalne naprave. V sklopu javnega poziva je namreč razpisana nepovratna finančna spodbuda za nove naložbe v učinkovito rabo energije in obnovljive vire energije.


Spodbude so na voljo za nekatere določene ukrepe, med katerimi je tudi vgradnja toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav - ter nekateri drugi ukrepi za povečanje energetske učinkovitosti.


Do teh spodbud so upravičeni poslovni subjekti, ki so vpisani v Poslovni register Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES). Nepovratne finančne spodbude so namenjene novim naložbam, izvedenim od 1. januarja 2023, do datuma objave zaključka javnega poziva v Uradnem listu Republike Slovenije. Preberite si več o pogojih za pridobitev spodbud EKO sklada.


Obrnite se na Ream d.o.o.


Podjetje Ream d.o.o. je zanesljiv partner na področju klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav. Z našo strokovno podporo vam bomo pomagali izbrati najboljše energetske rešitve za vaše poslovne prostore, s katerimi boste dosegli udobje, prihranek in odlične rezultate. Preko naših pooblaščenih monterjev po celi Sloveniji boste dobili konkurenčno ponudbo in do 15. 11. 2023 pri nakupu toplotne črpalke tudi klimatsko napravo BREZPLAČNO (več na www.ream.si) Ne odlašajte, izkoristite priložnost za poslovno rast.

Delite to objavo