Klima brez pihanja - Samsung WindFree

Se vam je že kdaj zgodilo, da vas je zaradi pihanja klime bolela glava, oziroma ste občutili neprijetno žgečkanje v grlu? Potem boste navdušeni nad novico, da obstajajo tudi klime, ki ohlajajo prostor brez nadležnega pihanja!

Kazalo vsebine

 1. Revolucija v svetu klimatskih naprav
  1. Svež in čistejši zrak
  2. Samodejno čiščenje
  3. Večje udobje z napredno tehnologijo
  4. Senzor gibanja
 2. Izberite najboljšo klimatsko napravo zase
  1. Moč klimatske naprave
  2. Kako izračunam potrebno moč naprave?
 3. Pravaklima vam pomaga pri nakupu klime!

Klime so v vročih dneh praktično nepogrešljive, saj nam kljub visokim temperaturam omogočajo prijetno bivanje v prostoru. Vendar pa so nekateri ljudje do njihove uporabe zadržani, saj se bojijo, da se bodo zaradi pihanja klime prehladili. K sreči so pri podjetju Samsung razvili inovativno tehnologijo WindFree™, ki omogoča hlajenje brez nadležnega pihanja!

Inovativna tehnologija WindFree™ omogoča napredno hlajenje brez direktnega zračnega toka.

Revolucija v svetu klimatskih naprav


Klimatske naprave Samsung WindFree predstavljajo revolucijo v svetu klimatskih naprav, saj omogočajo funkcijo hlajenja brez neprijetnega občutka hladnega pihanja. V načinu WindFree™ se zrak nežno in tiho širi skozi 23.000 mikroskopskih luknjic, kar preprečuje nastanek prepiha. Napredni zračni tok omogoča enakomernejšo razporeditev hladnega zraka po večjem prostoru, pri tem pa porabi 77 % manj energije kot v načinu Fast Cooling. Nakup klime iz serije WindFree™ je tako odlična izbira za vse, ki želite učinkovito hlajenje brez neprijetnega občutka hladu.


Svež in čistejši zrak


Klimatske naprave iz serije WindFree™ vsebujejo Tri-Care filter, ki poskrbi za filtriranje in zagotavlja visoko čistost zraka. Izjemno gost, trislojni filter izloča večje delce prahu, vlakna in živalske dlake, zeolitni vrhnji sloj pa zmanjšuje prisotnost virusov, bakterij in alergenov.


Samodejno čiščenje


Običajne klimatske naprave zahtevajo redno čiščenje, saj njihovo vlažno okolje ustvarja idealne pogoje za nastanek plesni in rast bakterij ter drugih škodljivih mikroorganizmov. Klimatske naprave Samsung WindFree™ odlikuje Auto Clean funkcija, ki po koncu delovanja enote samodejno posuši izmenjevalnik. S pihanjem zraka odstrani nastalo vlago in s tem prepreči razmnoževanje škodljivih organizmov. Notranjost vaše klimatske naprave tako ostane čista popolnoma brez napora!


Večje udobje z napredno tehnologijo


Nadzorujte svojo klimatske napravo kadarkoli in kjerkoli. Samsungova aplikacija SmartThings vam omogoča nadzor nad klimatsko napravo na daljavo. Z enim samim dotikom lahko vključite način čiščenja ali hlajenja. Svoje ukaze lahko posredujete tudi sistemu umetne inteligence. AI Auto Comfort samodejno optimizira način delovanja klimatske naprave na podlagi vaših vzorcev uporabe in analize prostorskih pogojev ter vam predlaga najustreznejše nastavitve.


Senzor gibanja


Serija WindFree Elite poleg vseh zgoraj naštetih funkcionalnosti ponuja tudi senzor za zaznavanje gibanja (MDS), ki spremlja dogajanje v prostoru in skladno s tem prilagaja način delovanja. Če senzor po 20 minutah ne zazna gibanja, samodejno preklopi na WindFree™ varčen način delovanja, ki porabi manj energije. Ob ponovnem pričetku aktivnosti nazaj preklopi na navaden način delovanja, hkrati pa omogoča tudi izbiro smeri pihanja zraka.


Izberite najboljšo klimatsko napravo zase

Klimatska naprava Samsung WindFree

V sklopu serije klimatskih naprav Samsung WindFree™ lahko izbirate med tremi različnimi produkti: WindFree™ Elite, Avant in Comfort. Vsaka izmed treh možnosti nudi različne funkcionalnosti, zato je pomembno, da pred nakupom razmislite o svojih individualnih potrebah.


Ob prihajajočem draženju energentov je ključnega pomena tudi energijska učinkovitost klime, ki jo boste izbrali. Klimatske naprave iz serije WindFree™ so izjemno varčne, saj tehnologija digitalnega inverterja pomaga zmanjšati porabo energije. V načinu WindFree™ klima tako porabi do 77 % manj energije! 

Pri nakupu klimatske naprave bodite pozorni, da ima zadostno energijsko učinkovitost ter potrebne tehnične funkcionalnosti.

Moč klimatske naprave


Da bo klimatska naprava služila svojemu namenu, mora imeti ustrezno moč. V splošnem velja, da mora imeti klimatska naprava 2,5 kW moči na kubični meter, če jo želite uporabljati le za hlajenje. Če želite s klimatsko napravo tudi ogrevati, pa je bolje, da si omislite močnejšo napravo z vsaj 3,5 kW moči. Pri klimatskih napravah Samsung WindFree™ lahko izbirate med napravami z močjo od 2,5 kW do 6,5 kW.


Kako izračunam potrebno moč naprave?


Za izračun moči klimatske naprave morate poznati velikost prostora, v katerega jo boste umestili. Za izračun potrebne moči klimatske naprave zmnožite število kvadratnih metrov z višino prostora. V kolikor je stavba slabše izolirana, dobljen znesek pomnožite s 35, v primeru boljše izolacije pa s 25. Primer: 50 m2 x 2,5 višine x 25 = 3152. V tem primeru boste potrebovali klimatsko napravo moči okrog 3,2 kW.


Pravaklima vam pomaga pri nakupu klime!


Vse klimatske naprave iz serije WindFree™ lahko najdete na www.pravaklima.si, kjer vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri. Pravaklima je napredna spletna trgovina, ki nudi kakovostne klimatske naprave ter naprave za ogrevanje in prezračevanje. V njihovi ponudbi boste po ugodnih cenah našli najboljše klimatske naprave vodilnih proizvajalcev. Poleg vseh informacij, ki jih potrebujete za preudarno izbiro klime, vam Pravaklima nudi tudi možnost montaže po celotni Sloveniji in s tem odlično uporabniško izkušnjo. Obiščite njihovo spletno trgovino in opravite nakup klime za svoj dom.


Povzemimo


Klimatske naprave Samsung WindFree™ so zasnovane s pomočjo inovativne tehnologije, ki omogoča hlajenje brez neprijetnega občutka pihanja, obenem pa porabijo do 77 % manj energije. Naprave iz serije WindFree™ lahko najdete pri ponudniku Pravaklima, kjer vam poleg ugodne ponudbe nudijo tudi profesionalno svetovanje in montažo po vsej Sloveniji.

Delite to objavo