Konvektomat SkyLine Premium

Vsaka profesionalna kuhinja za nemoteno delovanje potrebuje vrhunsko optimizirane procese delovanja. Zato je tukaj zmagovalni sistem SkyLine Cook & Chill, ki delovne procese poenostavi, pohitri pripravo, shranjevanje in serviranje hrane ter izboljša kakovost hrane.

Sistem SkyLine Cook & Chill zagotavlja optimizacijo procesov v profesionalni kuhinji na najvišji ravni.

Kazalo vsebine

 1. Vrhunski sistem Cook & Chill
 2. Konvektomat SkyLine Premium
 3. Hitre bingo prednosti konvektomata SkyLine Premium
 4. Primer dobre prakse: Ambient Hotel v Domžalah
 5. Odlična akcijska ponudba

Vrhunski sistem Cook & Chill


Odkrijte moč vsega v enem in preoblikujte delovne procese brez napora! Verjemite – sistem SkyLine Cook & Chill bo preobrazil vaš posel in zaradi svoje odličnosti postal vaša najljubša poslovna skrivnost.


Iščete vrhunsko rešitev optimizacije delovnih procesov v profesionalni kuhinji? Predstavljamo vam sistem Cook & Chill, ki zmagovalno revolucionazira prav vse procese! Odličnost linije SkyLine je preverjena in potrjena. Gre za edine profesionalne kuhinjske aparate na svetu, ki imajo 4 zvezdice na področju ergonomije in uporabnosti.


V filozofiji naprav SkyLine šteje prav vsak gram! Sistem SkyLine namreč ponuja največji donos glede na vašo naložbo s podaljšanim rokom uporabnosti. V igri je absolutno zagotovilo ohranjanja najvišje kakovosti hrane tako med kuhanjem kot hlajenjem. Pripravljene jedi tako ohranjajo vse, kar je potrebno ohraniti: od okusa, teksture, hranilnih vrednosti pa vse tja do fotogeničnega videza.


Glavni plus priprave hrane s pomočjo vrhunskega sistema SkyLine Cook & Chill pa so zagotovo zajamčeni zdravi in varni obroki. Avtomatski digitalni zapis HACCP smernic zagotovi tudi obvezno dokumentacijo o varnih procesih in kakovosti kuhanja, kar vam lahko prihrani ogromno časa ter papirologije. Zaradi njihove vrhunskosti aparate Electrolux Professional uporabljajo najbolj priznani chefi – tako v Sloveniji kot po svetu.


Konvektomat SkyLine Premium

SkyLine Cook & Chill

Srce sistema SkyLine Cook & Chill je v pametni in brezhibni komunikaciji med konvektomatom in hitrim ohlajevalnikom Sky Duo. Gre za kombinacijo, ki zagotavlja gladko in nemoteno izkušnjo kuhanja.


Gre torej za dve napravi, ki si delita enak DNK. Pečica SkyLine in hitri ohlajevalnik brezhibno komunicirata med seboj zgolj s preprostim dotikom ter ekipi prihranita ogromno časa in nenazadnje denarja. Celoten vmesnik med SkyLine pečico in hladilnikom lahko prilagodite povsem po svoje – s svojimi najljubšimi jedmi, meniji in slikami. Kot zanimivost lahko povemo še, da ergonomska pečica in hitri hladilnik v profesionalni kuhinji povečata produktivnost za kar 25% in zmanjšujeta bolniške odsotnosti za kar 75%.


Pa namenimo malce več pozornosti še podrobnejši predstavitvi konvektomata SkyLine Premium, ki kot večfunkcijska pečica predstavlja zares nepogrešljiv delček sestavljanke profesionalne kuhinje. Vas zanima zakaj? Pa vzemimo konkreten primer …


Dejstvo je, da ima večina gostov v restavracijah omejeno število časa za svoj obrok. To je v nekaterih restavracijah še posebaj očitno med tednom, ko imajo nekateri gostje na voljo le 30 minut za svojo malico oziroma kosilo. Naloga ekipe v omenjenih restavracijah je, da zagotovi hitro in učinkovito postrežbo jedi na najvišjem nivoju. Ključ do vrhunske in ekspresne postrežbe pa se skriva prav v kombinirani pečici SkyLine premium. Le ta zagotavlja, da se lahko postrežbo hrane vrhunske kakovosti z lahkoto dosežemo v zavidljivo kratkemu času, njeno vzdrževanje pa je nadvse preprosto.


Profesionalna kombinirana parno konvekcijska pečica vam tako kot druga profesionalna oprema torej zagotavlja visoko produktivnost in s patentiranim Lambda senzorjem omogoča tudi izjemno natančnost in nadzor nad kuhanjem. V pečico SkyLine Electrolux pa je vgrajen tudi samočistilni sistem SkyLine s petimi avtomatskimi programi SkyClean – le te omogočajo vrhunsko samodejno čiščenje. Gre za čistilni sistem, ki ga lahko načrtujete tudi vnaprej oziroma čiščenje pečice nadzorujete na daljavo.


Hitre bingo prednosti konvektomata SkyLine Premium


Glede na to, kateri model pečice SkyLine Electrolux izberete, vam ta omogoča:


 • Model za 6 ali 10 pladnjev gastronomske mere 1/1 z ali brez vgrajenega bojlerja.
 • Sistem OptiFlow, ki nadzoruje kroženje zraka s petimi stopnjami nastavitve hitrosti ventilatorja.
 • Programe po meri, med katerimi so ročni način (kuhanje, kombiniran način, pečenje), EcoDelta način in način čiščenja. Omogočajo vam tudi shranjevanje do 100 lastnih receptov.
 • USB program za shranjevanje HACCP podatkov ter nalaganje programov in nastavitev.
 • Sondo za temperaturo hrane.
 • Dvojno steklo na vratih z LED osvetlitvijo komore.
 • Ergonomsko kljuko vrat za odpiranje s komolcem.
 • Digitalno upravljanje LED.
 • In druge funkcionalnosti, s katerimi je kuhanje pravi užitek.

Konvektomat SkyLine premium z lahkoto zagotavlja hitro in učinkovito postrežbo jedi na najvišjem nivoju.

Primer dobre prakse: Ambient Hotel v Domžalah


Iz teorije v prakso: konvektomat SkyLine Premium smo v preteklih dneh uspešno montirali v Ambient Hotelu v Domžalah. Poskrbeli smo za kompletno rešitev pečice s podstavkom za odlaganje gastronomskih pladnjev in kondenzacijske nape, ki med kuhanjem lovi pare in ne potrebuje odvoda zraka na prosto. Prav tako smo uredili tudi mehčanje vode, ki zaščiti pečico pred okvarami. 

Montaža konvektomata

Odlična akcijska ponudba


Si tudi vi želite, da bi v vaši ekipi lažje usklajevali delovne naloge in avtomatizirali kuhanje? S pomočjo vrhunskih aparatov Electrolux Professional je vse to mogoče! Trenutno si lahko zagotovite konvektomat SkyLine Premium z odličnim popustom! Gre za zmagovalno poslovno naložbo, ki vam bo na dolgi rok prihranila ogromno časa in denarja. Z dodatnimi vprašanji ali povpraševanjem se lahko obrnete na nas.


Zaključek


Srce vsake profesionalne kuhinje so profesioalni aparati, ki olajšajo vsakdanjik chefov, kuharjev in preostalih gostinskih delavcev. Neprekinjeno delo od jutra do večera ter ustvarjanje raznolikih ter okusnih jedi v hitrem tempu ni lahka naloga. 

Konvekcijska pečica SkyLine Electrolux tako predstavlja enega pomembnejših elementov vsake profesionalne kuhinje, ki slovi po tem, da nudi nekatere najnižje obratovalne stroške na trgu hkrati pa zagotavlja izjemno ergonomijo in uporabnost.

Delite to objavo