Sanjsko jesensko razvajanje za dve osebi

Katera leta so najlepša? Zlata leta! Gre za čas, ko si končno brez slabe vesti vzameš čas le zase in ne glede na dan v tednu ali letni čas rezerviraš termalno razvajanje za dve osebi! To jesen vas Terme Banovci vabijo na sanjski oddih – v objem miru, domačnosti in termalnih voda!

Najlepša so zlata leta, ko si končno vzameš čas zase in za razvajanje brez slabe vesti.

Mir in domačnost

Uživajte v stiku z naravo! Mir, domačnost in spokojno okolje čudovite narave so prednosti, ki krojijo odlično počutje med bivanjem v hotelu oziroma hotelskemu naselju Zeleni Gaj v Termah Banovci. Več kot 2.000 m² velik kompleks termalnih bazenov ter wellness objektov leži sredi polj in travnikov, na obrobju Panonske nižine nedaleč od Veržeja in prleške metropole Ljutomera. Tišina, umirjenost in izjemno prijazno ter ustrežljivo osebje so dejavniki, ki navdušijo vse nove goste in poskrbijo, da se stari gostje vedno znova radi vračajo v Terme Banovci.

Terme Banovci - vrelec zdravja in ljubezni

Terme Banovci z razlogom predstavljajo pravo središče dobrega počutja! Zakaj? Ker ponujajo vse, kar si lahko želite za odlično počutje in maksimalno razvajanje v vsaki uri dneva. V wellnessu je na voljo izjemno bogata ponudba tretmajev s termalno vodo, kot so zeliščne kopeli, 4 vrste savn ter številni notranji in zunanji bazeni. Svoje čute pa lahko razvajate tudi z romantično kopeljo ali pa odpravite bolečine v sklepih z odlično termoterapijo. ​

Tišina, umirjenost in ustrežljivo osebje poleg bogate wellness ponudbe poskrbijo, da so počitnice v Termah Banovci res nekaj posebnega in nepozabnega.

Terme Banovci senior paket

Terme Banovci senior paket

Privoščite si nepozabno jesensko razvajanje za dve osebi v Termah Banovci po zares dostopni ceni! Prleški oddih za upokojence vam je na voljo že od 54,9 EUR na noč na osebo! 


Med tednom, ko je gneča manjša, je užitek v neomejenem kopanju v termalnih bazenih še toliko večji! Senior paket terme Banovci pa poleg neomejenih kopalnih užitkov navdušuje še s sproščanjem v savnah in mnogimi drugimi wellness storitvami. Vsako jutro se boste lahko okrepili z bogatim samopostrežnim zajtrkom, ob doplačilu za polpenzion (večerjo) pa boste na dan odšteli le dodatnih 8,00€ po osebi na noč.


Svojo formo v okviru Senior paketa lahko nadgrajujete z brezplačnim koriščenjem fitnesa ali pa se vsak dan podate na dolg sproščujoč sprehod v idilično pleško pokrajino, obarvano z jesenskimi odtenki.


Namig: v primeru, da bi si želeli družbe vnukov, vas bo ta novica zagotovo razveselila: dva otroka do 12 leta lahko z dvema odraslima osebama bivata gratis (pri minimalnem bivanju 3 noči)! 

Zaključek

Jesen je idealen čas za novo dozo življenjske energije in nepozabno razvajanje za dve osebi! Terme Banovci senior paket v svoji ponudbi združuje vse, kar potrebujete za sanjski oddih!

Delite to objavo