Gostinska oprema, ki jo priporočajo Michelinovi chefi

Osnova čarovnije vrhunskih kulinaričnih presežkov se skriva v skrbno načrtovani profesionalni kuhinji, prvovrstni gostinski opremi in predani ekipi. Preverite katera je tista gostinska oprema, brez katere ne morejo Michelinovi chefi kot je priljubljena Ana Roš.

​ 

Celovit pristop, od načrtovanja do vzdrževanja je tisto, kar Ana Roš s svojo ekipo še posebej ceni pri podjetju Pajntar, saj ji to omogoča, da se brezskrbno osredotoči na svojo najljubšo umetnost - kuhanje.

 

Priporočilo najboljših: Ana Roš in Hiša Franko


Ana Roš, vrhunska kuharska mojstrica, ki s svojo ekipo ustvarja kulinarične mojstrovine v idilični Hiši Franko, podjetje Pajntar priporoča zaradi njihove izjemne zavezanosti kakovosti in natančnosti pri opremljanju profesionalnih kuhinj.


V Hiši Franko, ki se ponaša s tremi Michelinovimi zvezdicami in bogato zgodovino, segajočo v 19. stoletje, so se za sodelovanje s podjetjem Pajntarjem odločili, ko so želeli nadgraditi svojo kuhinjo z najsodobnejšo gostinsko opremo.


Pri podjetju Pajntar so tako v Hiši Franko načrtovali in opremili ključne dele kuhinje, vključno z dvema Cook&Chill sistemoma in vrhunskim pomivalnim strojem, ki zagotavljajo neskončno možnosti za kreativno kuhanje in učinkovito delovanje.


Poleg zagotavljanja vrhunske opreme po besedah Ane Roš podjetje Pajntar izstopa tudi v dolgoročnem vzdrževanju, s čimer zagotavlja nemoteno delovanje in dolgotrajno funkcionalnost vseh ključnih delov kuhinje.


Restavracija Jaz by Ana Roš


Tudi restavracija Jaz by Ana Roš v središču Ljubljane izpostavlja podjetje Pajntar kot ključnega partnerja za uspeh svojega edinstvenega koncepta "all day dining". Podjetje Pajntar je njihovo kuhinjo opremilo z najnovejšo tehnologijo, ki maksimizira funkcionalnost na omejenem prostoru, s čimer omogoča restavraciji, da učinkovito streže velikemu številu gostov skozi ves dan.


Posebej impresiven je tudi njihov inovativni pristop k zasnovi bara v obliki črke L, v katerega je vgrajen prvi ročno izdelan kuharski blok Molteni v Sloveniji, kar dodaja še dodatno raven ekskluzivnosti in funkcionalnosti restavracijskemu prostoru.


Povzemimo


Celovit pristop, od načrtovanja do vzdrževanja, je tisto, kar Ana Roš s svojo vrhunsko ekipo še posebej ceni pri podjetju Pajntar, saj ji omogoča, da se brezskrbno osredotoči le na svojo najljubšo umetnost - kuhanje.

Delite to objavo