Osnova čarovnije vrhunskih kulinaričnih presežkov se skriva v skrbno načrtovani profesionalni kuhinji, prvovrstni gostinski opremi in predani ekipi. Preverite katera je tista gostinska oprema, brez katere ne morejo Michelinovi chefi kot je priljubljena Ana Roš.
Celovit pristop, od načrtovanja do vzdrževanja je tisto, kar Ana Roš s svojo ekipo še posebej ceni pri podjetju Pajntar, saj ji to omogoča, da se brezskrbno osredotoči na svojo najljubšo umetnost - kuhanje.
Priporočilo najboljših: Ana Roš in Hiša Franko
Ana Roš, vrhunska kuharska mojstrica, ki s svojo ekipo ustvarja kulinarične mojstrovine v idilični Hiši Franko, podjetje Pajntar priporoča zaradi njihove izjemne zavezanosti kakovosti in natančnosti pri opremljanju profesionalnih kuhinj.
V Hiši Franko, ki se ponaša s tremi Michelinovimi zvezdicami in bogato zgodovino, segajočo v 19. stoletje, so se za sodelovanje s podjetjem Pajntarjem odločili, ko so želeli nadgraditi svojo kuhinjo z najsodobnejšo gostinsko opremo.
Pri podjetju Pajntar so tako v Hiši Franko načrtovali in opremili ključne dele kuhinje, vključno z dvema Cook&Chill sistemoma in vrhunskim pomivalnim strojem, ki zagotavljajo neskončno možnosti za kreativno kuhanje in učinkovito delovanje.
Poleg zagotavljanja vrhunske opreme po besedah Ane Roš podjetje Pajntar izstopa tudi v dolgoročnem vzdrževanju, s čimer zagotavlja nemoteno delovanje in dolgotrajno funkcionalnost vseh ključnih delov kuhinje.
Restavracija Jaz by Ana Roš
Tudi restavracija Jaz by Ana Roš v središču Ljubljane izpostavlja podjetje Pajntar kot ključnega partnerja za uspeh svojega edinstvenega koncepta "all day dining". Podjetje Pajntar je njihovo kuhinjo opremilo z najnovejšo tehnologijo, ki maksimizira funkcionalnost na omejenem prostoru, s čimer omogoča restavraciji, da učinkovito streže velikemu številu gostov skozi ves dan.
Posebej impresiven je tudi njihov inovativni pristop k zasnovi bara v obliki črke L, v katerega je vgrajen prvi ročno izdelan kuharski blok Molteni v Sloveniji, kar dodaja še dodatno raven ekskluzivnosti in funkcionalnosti restavracijskemu prostoru.
Povzemimo
Celovit pristop, od načrtovanja do vzdrževanja, je tisto, kar Ana Roš s svojo vrhunsko ekipo še posebej ceni pri podjetju Pajntar, saj ji omogoča, da se brezskrbno osredotoči le na svojo najljubšo umetnost - kuhanje.