Gostinska oprema - konvekcijska pečica Zanussi Professional

Konvekcijske pečice Zanussi Professional so eno izmed najbolj priljubljenih orodij v sodobnih profesionalnih kuhinjah. Omogočajo enakomerno peko hrane, skrajšajo čas kuhanja in zagotavljajo konsistentno kakovost jedi. S svojimi pametnimi funkcijami pa so kot tudi druga gostinska oprema Zanussi Professional chefov najboljši pomočnik.


Tradicija in inovativnost, ki gresta z roko v roki.


Inovativna kuhinja v duhu tradicije


Če želite inovativno kuhinjo v duhu tradicije, izberite Zanussi Professional pečico. Gre za pečico, ki je kot vodja ekipe v kuhinji, pomočnik, ki bi ga vsak kuhar želel imeti: miren, zanesljiv in izkušen. Aparat, ki izboljša delo v kuhinji, saj omogoča inovativne funkcije, ki olajšajo delo ekipi, prihranijo čas in prinašajo prihranek.


Prednosti pečice Zanussi Professional


Poglejmo si nekaj prednosti, ki vam jih omogoča izbira pečice MAGISTAR COMBI-TS ali MAGISTAR COMBI-DS Zanussi Professional:


 • povezljivost z drugimi napravami v kombinacije cook&chill, prove&bake in thaw&cook,
 • shranjevanje receptov,
 • paleta programov za pripravo hrane,
 • osebne nastavitve,
 • specializirana sredstva za čiščenje.


Povežite se s prihodnostjo kuhanja in izberite Zanussi Professional.


Povezljivost in funkcija ujemanja

Ena od izredno pomembnih funkcij te konvekcijske pečice je povezljivost in funkcija ujemanja “Match”. Gre za možnost povezave konvekcijske pečice s hladilnikom/zamrzovalnikom s pomočjo prilagojenih programov. Kaj vam ta funkcija prinaša?


 • Omogoča kakovostno obdelavo hrane s kuhanjem, ki mu sledi hitro hlajenje.
 • Njen namen je v varnem konzerviranju hrane za nadaljnjo porabo, ki kasneje lahko ali pa tudi ne vključuje ponovno pogrevanje.
 • V praksi vas zjutraj, ko prispete v kuhinjo, čaka že predogreta pečica. V procesu kuhanja se lahko osredotočite na druge stvari, medtem ko pečica sama komunicira hitremu ohlajevalniku, kdaj naj se začne ohlajati, in obratno.
 • Pametni sistem vam omogoča prihranek časa, energije in denarja ter razbremeni osebje v kuhinji.


  Povzemimo


  Gostinska oprema prihodnosti? Izberite inovativno kuhinjo v duhu tradicije z Zanussi Professional pečicami, ki predstavljajo vrhunsko kombinacijo izkušenj in naprednih funkcij za izboljšano delo in odlične kulinarične rezultate. Povežite se s prihodnostjo kuhanja in izberite Zanussi Professional za vaše kuhinjske potrebe.

  Delite to objavo