Nagrajeni sistem za kuhinje Cook & Chill

Sistem SkyLine Cook & Chill je inovativni sistem, ki preobraža profesionalne kuhinje. Kaj ga dela tako posebnega?

Kazalo vsebine

 1. Inovativni sistem Cook & Chill
 2. Vrhunska kakovost hrane
 3. Nagrada “SMART Label award” 2019
 4. Ključne prednosti sistema Cook & Chill
 5. Podjetje Pajntar vam izvede profesionalno kuhinjo

Lastniki restavracij cenijo preprosto uporabo in večfunkcionalnost sistema SkyLine Cook & Chill.

Inovacije so nekaj, kar strankam olajša življenje ter jim poveča produktivnost in donosnost,” pravi Alberto Pezzutto iz podjetja Electrolux professional. Ena od takih inovacij, ki so jih ustvarili v Electrolux Professional, je sistem SkyLine Cook & Chill - vrhunska rešitev za profesionalne kuhinje.


Gre za sistem, s katerim v središče razvoja izdelkov in procesov postavljajo ljudi - tiste, ki bodo te rešitve na koncu dejansko uporabljali. “Da bi to dosegli, uporabljamo visokotehnološke rešitve in algoritme umetne inteligence,” pravi Pezzutto. Gre za inovativne naprave, katerih temelj je SkyDuo, pametna povezava med napravami SkyLine.


Inovativni sistem Cook & Chill


Srce sistema je v komunikaciji med pečico in hitrim ohlajevalnikom SkyLine. Aparata med seboj komunicirata, kar skrajša čas priprave in ponuja najvišjo raven varnosti hrane. Prav tako se zmanjšajo možnosti za napake, zmanjša se odpadek hrane, hrana pa je odlične kakovosti.


“Lastniki restavracij pri Cook & Chill sistemu cenijo preprosto uporabo in večfunkcionalnost konvektomata oz. pečice in hitrega ohlajevalnika. Hitri ohlajevalnik SkyLine se denimo poleg funkcije hlajenja lahko uporablja kot naprava za vzhajanje ali odmrzovanje ali pa za izdelavo jogurta. Prav tako je uporabnikom všeč dejstvo, da je mogoče uporabo več naprav kombinirati. To poenostavi stvari, saj je tako za več naprav na voljo skupna dodatna oprema,” dodaja Pezzutto.


Vrhunska kakovost hrane

Vrhunska kakovost hrane

SkyLine je nastal na podlagi kombinacije pametne tehnologije in oblikovanja, osredotočnega na človeka. Tako je postavil nov mejnik na celotnem področju profesionalnih kuhinj. SkyDuo namreč omogoča sinhronizacijo pečice in hitrega ohlajevalnika ter medsebojno komunikacijo med napravama.


Posledično je delovno življenje v kuhinji bolj agilno in produktivno ter zagotavlja ključen rezultat - vrhunsko kakovost hrane in visoko zadovoljstvo gostov.


Nagrada “SMART Label award” 2019


Rešitev SkyLine Cook and Chill podjetja Electrolux Professional je leta 2019 prejela nagrado Smart Label za »funkcionalno učinkovitost«. Electrolux Professional namreč strankam omogoča upravljanje vseh aktivnosti naprav prek edinstvenega vmesnika OnE z uporabo povezanih in sinhroniziranih izdelkov in storitev.

SkyLine je nastal na podlagi kombinacije pametne tehnologije in oblikovanja, osredotočenega na človeka.

Ključne prednosti sistema Cook & Chill


Zakaj je sistem Cook & Chill tako revolucionaren?

 • Podaljša rok uporabnosti hrane.
 • Ohrani teksturo, svežino in okus hrane.
 • Izboljša varnost živil.
 • Olajša in poenostavi delovne procese.
 • Poveča produktivnost kuhinje.


Podjetje Pajntar vam izvede profesionalno kuhinjo

Strokovnaki za profesionalne kuhinje

Sistem Cook & Chill vam profesionalno montira in dolgoročno vzdržuje podjetje Pajntar. So strokovnjaki za profesionalne kuhinje in so prva izbira na področju tehnološke opreme kuhinj. So družinsko podjetje s 25-letno tradicijo, ki se stalno trudi za doslednost, zanesljivost, odgovornost in natančnost pri svojem delu.


Zagotovijo vam idealno kuhinjo za vsak gostinski obrat in za še tako zahtevno delovno okolje. Izvedejo sistem SkyLine Cook & Chill ter celostno izvedbo kuhinj na ključ ter vam na področju profesionalnih kuhinj omogočajo:

 • projektiranje,
 • prodajo,
 • montažo,
 • servis in vzdrževanje.


Zaključek


Hoteli, restavracije in izvajalci catering storitev - ne spreglejte nove rešitve SkyLine Cook & Chill. Gre za nagrajen sistem, ki temelji na pametni in intuitivni komunikaciji med dvema napravama SkyLine. Zagotavlja vam izboljšanje kakovosti hrane ter mnoge prednosti in transformacijo delovnih procesov v profesionalni kuhinji.

Delite to objavo