Zakaj se nakup klime z montažo izplača?

Nakup klime z montaži prihrani denar in čas.


Ste vedeli, da se vam nakup klime z montažo finančno izplača, hkrati pa vam prihrani nepotrebne skrbi ter dragocene ure prostega časa? Ob nakupu klime se vam tako izplača poiskati kakovostnega ponudnika, ki vam poleg klimatskih naprav lahko zagotovi tudi montažo ter strokovno izvedbo poprodajne aktivnosti.


Nakup klime z montažo vam prihrani čas, denar in nepotrebne skrbi.


Cenovna ugodnost


Morda se na prvi pogled zdi nemogoče, a dejstva govorijo, da je nakup klime z montažo cenovno ugodnejši. Zakaj je temu tako? V primeru nakupa klime z montažo boste namreč za celoten strošek nakupa plačali nižji davek — to je 9,5 % namesto 22 %.


A za to je potrebno izpolniti naslednje pogoje:


  • Klimatsko napravo je potrebno kupiti skupaj z vključeno montažo.
  • Klimatsko napravo je potrebno kupiti kot fizična oseba in za namen trajnega bivanja.
  • Površina stanovanja ne sme biti večja od 120 m2, površina hiše pa ne večja od 250 m2.


Nakup klimatske naprave z montažo je tako dokazano ugodnejši, hkrati pa vam prihrani dodatne skrbi iskanja primerne ekipe in celotne organizacije.


Preverjena mreža monterjev in serviserjev


Zakaj se nakup klime z montažo izplača?

Ream ima razvejano mrežo monterjev.


Velikanska prednost nakupa klime, ki vključuje montažo se namreč skriva tudi v dejstvu, da vam ni potrebno zapravljati dragocenega časa z iskanjem strokovno usposobljene ekipe monterjev klime. Glede na to, da je za pravilno delovanje in maksimalen izkoristek klime strokovna izvedba montaže ključnega pomena, vam bo preverjena in za to usposobljena ekipa prihranila kar nekaj skrbi.


Ponudniki klimatskih naprav, ki ponujajo tudi montažo, tako zagotavljajo celovito poprodajno izkušnjo. Poleg strokovnega svetovanja in kakovostnih izdelkov vam namreč zagotovijo še strokovno montažo ter servisne storitve in vzdrževanje.


Velika prednost ponudnika, ki ponuja lastne monterje in serviserje je zagotovo tudi dejstvo, da ima nadzor nad celotnim procesom vgradnje naprave. Monterji tako poskrbijo za čisto vse detajle in potrebne materiale, vi pa ste lahko popolnoma brez skrbi.


Za pravilno delovanje klime je strokovna izvedba montaže ključnega pomena.


Potek montaže klime


Osnovna montaža klime, ki vam jo izvedejo monterji obsega:


  • Montažo notranje enote in montažo zunanje enote do višine 4 metrov.
  • Preboj skozi steno do 40 cm širokega zidu.
  • Namestitev bakrenih izoliranih cevi za pretok hladilnega sredstva.
  • Izvedbo plinske in električne kabelske povezave med enotama z nadomestnimi kanali.
  • Namestitev cevi za odvod kondenza na obeh enotah.
  • Polnjenje klimatske naprave s hladilnim sredstvom in test delovanja.


Zaključek


Montaža klime (tako zunanje kot notranje enote) mora biti izvedena strokovno in nameščena na za to primerno mesto. Kakovostna montaža je namreč eden od ključnih dejavnikov za učinkovito delovanje klimatske naprave. Poleg tega, da se nakup klime z montažo cenovno izplača, vam prihrani tudi kar nekaj skrbi in optimizira celoten proces.


Ko boste iskali ponudnika, ki vam poleg vrhunskih klimatskih naprav lahko ponudi tudi vrhunsko storitev montaže, se lahko obrnete na podjetje REAM, distributerja klima naprav, ki vas bo povezal z vam najprimernejšim pogodbenim instalaterjem. Gre za podjetje, ki vam ponuja osebno svetovanje po meri, hkrati pa poskrbi tudi za vrhunsko poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev po vsej Sloveniji in lastno servisno mrežo. Z dodatnimi vprašanji ali povpraševanjem se lahko direktno obrnete na njihovo strokovno ekipo.

Delite to objavo