Ogrevanje s klimatsko napravo Mitsubishi Electric

V prehodnem obdobju je klimatska naprava vaša zaveznica.

 

Klimatske naprave so iz leta v leto naprednejše, zmogljivejše in varčnejše. Zato jih čedalje več ljudi uporablja tudi za ogrevanje, še posebej v prehodnem obdobju, ko so temperature nepredvidljive. Več o tem, zakaj ogrevati s klimo in zakaj je klimatska naprava Mitsubishi Electric prava za to nalogo, v nadaljevanju.

 

Ogrevanje s klimatsko napravo je lahko še posebej priročno v prehodnem obdobju, ko so temperaturne razlike lahko zelo velike.

 

Je klima primerna za ogrevanje?

 

Klimatskih naprav danes ne dojemamo več zgolj kot naprav za hlajenje, temveč jih zaradi njihove priročnosti uporabljamo tudi za gretje prostorov. Sodobne klimatske naprave so namreč ugoden, učinkovit in varčen način ogrevanja, ki uporabniku nudi številne prednosti:

 

  • Z nakupom samo ene naprave lahko poleti prostor hladimo, pozimi pa ga grejemo. Tudi sama cena klime je v primerjavi z drugimi napravami za ogrevanje ugodnejša.
  • Prostor se bo ogrel hitro, saj pri ogrevanju s klimo topel zrak piha direktno v prostor.
  • Montaža klimatske naprave je enostavna in se opravi v le nekaj urah. Prav tako lahko napravo začnete uporabljati takoj po montaži.
  • Modeli klimatskih naprav Mitsubishi Electric vključujejo tudi različne filtre, ki s filtracijo prašnih delcev, cvetnega prahu, ostalih alergenov in bakterij zagotavljajo čisti zrak in posredno skrbijo za vaše zdravje.

 

Poleg zgoraj naštetih prednosti je pomembna lastnost klimatske naprave tudi to, da omogoča hitro preklapljanje med hlajenjem in ogrevanjem, kar je še posebej pomembno v prehodnem obdobju, torej jeseni in spomladi, ko se zunanje temperature v istem dnevu lahko razlikujejo tudi do 10 stopinj. Lahko se zgodi, da boste čez dan želeli prostor ohladiti, zvečer pa ogreti. V tem primeru je klima nepogrešljiv spremljevalec, ki poskrbi za udobno bivanje skozi celo leto.

 

Prednosti ogrevanja s klimatsko napravo Mitsubishi Electric

 

Ogrevanje s klimatsko napravo

Ogrevanje s klimo je priročno in varčno.

 

Najboljše klimatske naprave so lahko ugodno in priročno grelno telo, vendar niso vsi modeli primerni za to nalogo. Pred nakupom se zato prepričajte, da je naprava primerna tako za hlajenje kot za ogrevanje.

 

Med številnimi blagovnimi znamkami za eno najbolj priznanih velja Mitsubishi Electric, ki jo odlikuje energetska učinkovitost in optimalna zmogljivost in je odlična izbira za ogrevanje. Naprave Mitsubishi Electric so okolju prijazne, tihe, učinkovite in preproste za uporabo. Izbirate lahko med številnimi modeli, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevnega uporabnika.

 

Klimatske naprave Mitsubishi Electric odlikuje energetska učinkovitost in optimalna zmogljivost ter številne sodobne funkcije, ki vam olajšajo bivanje.

 

Klimatske naprave Mitsubishi Electric ponujajo številne funkcionalnosti

 

Klimatske naprave Mitsubishi Electric omogočajo učinkovito gretje prostorov. Gretje je enostavno in prijetno, saj njihovi modeli ponujajo številne sodobne funkcionalnosti, ki vam olajšajo bivanje. Poskrbijo, da dihate svež in čist zrak v notranjih prostorih tudi pozimi, ko je prezračevanje oteženo.

 

Naprave Mitsubishi Electric ponujajo različne funkcionalnosti glede na model:

 

  • Upravljanje z IR daljinskim upravljalnikom ali upravljanje na daljavo preko Wi-Fi z aplikacijo MELCloud.
  • Možnost nastavitve tedenskega ali dnevnega časovnika.
  • Možnost povezave na Wi-Fi omrežje.
  • Popolno filtracijo klimatiziranega prostorskega zraka z uporabo.
  • 3D I-see senzor, ki s tridimenzionalno analizo sobne temperature in zaznavanjem prisotnosti oseb omogoča enakomerno razporeditev zraka in temperature v prostoru.
  • Avtomatiziran horizontalni izpih zraka, ki razprostira klimatiziran zrak širom prostora in odpravlja neprijeten občutek prepiha.

 

Povzemimo

 

Klimatska naprava Mitsubishi Electric je lahko vaš zvesti spremljevalec skozi celo leto, saj poleg učinkovitega hlajenja poleti nudi tudi ogrevanje v prehodnem obdobju in pozimi. Poleg varčnosti in učinkovitosti modeli Mitsubishi Electric ponujajo sodobne funkcionalnosti, ki vaše bivanje naredijo prijetnejše. Izberite svojo napravo pri podjetju REAM, kjer vam bodo svetovali izkušeni strokovnjaki.

Delite to objavo