Toplotne črpalke Mitsubishi Electric – varčna in trajnostna odločitev za udobno bivanje


Se tudi vi sprašujete, kako bi lahko učinkovito ogrevali svoj dom in hkrati prispevali k zmanjšanju onesnaževanju okolja ter privarčevali? Iskanje trajnostnih in energetsko učinkovitih rešitev za ogrevanje je v sodobnem svetu postalo nuja… Ne le z vidika visokih cen energentov temveč tudi iz vidika vpliva, ki ga imamo kot posamezniki na okolje. Na srečo so tu toplotne črpalke Mitsubishi Electric, ki zagotavljajo zeleno pot do udobnega in varčnega bivanja.

 

Investicija v toplotno črpalko je investicija v ohranjanje planeta. Gre za zeleno odločitev, ki zagotavlja varčno in udobno bivanje.

 

Prednosti toplotnih črpalk

 

Izkoristki toplotnih črpalk so vsak dan na višji ravni, kar pomeni, da z naložbo v toplotno črpalko varčujemo na eni strani z energijo in na drugi strani z denarjem.

Investicija v toplotno črpalko torej s seboj prinaša številne prednosti kot so:

  • trajnostna naravnanost in energetska učinkovitost,
  • zmanjšanje stroškov energentov,
  • vsestranskost in prilagodljivost,
  • dolga življenjska doba,
  • subvencijske spodbude v obliki EKO SKLADA.

 

Zgoraj naštete prednosti igrajo ključno vlogo pri tem, da so toplotne črpalke med Slovenci v zadnjih letih postale tako priljubljena izbira za ogrevanje in hlajenje. Zmagovalnemu triu ”trajnosti, dodatnim prihrankom in maksimalnemu bivalnemu odobju” bi bilo nespametno reči ne.

 

Tradicija varčnega ogrevanja

 

Ob odločitvi za nakup toplotne črpalke vam svetujemo, da stavite na tradicijo in preverjene znamke … Mitsubishi Electric toplotne črpalke že skoraj 15 let zagotavljajo varčno ogrevanje številnih gospodinjstev po celi Sloveniji, kar je največji dokaz, da je je odločitev za toplotno črpalko omenjene znamke korak v pravo smer.

 

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric odlikuje izjemno tiho delovanje, najbolj inovativna tehnologija, enostavna uporaba, možnost za priklop Wi-FI-ja ter ekološka naravnanost. Gre za toplotne črpalke, ki predstavljajo idealno rešitev tako za novogradnje in poslovne prostore kot za zamenjavo obstoječih sistemov ogrevanja.

 

Varčno in ekološko ogrevanje potrjuje tudi EKO SKLAD, ki ob nakupu toplotne črpalke omogoča nepovratne finančne spodbude.

 

Ne spreglejte: subvencija EKO SKLAD

 

Ste vedeli, da lahko ob nakupu toplotne črpalke Mitsubishi Electric zahtevate EKO SKLAD subvencijo?

 

Poleg že znanih subvencij Eko sklada za fizične osebe, kjer kupci lahko pridobijo od 1.000 do 2.500 nepovratnih sredstev, je z letošnjim letom Eko sklad objavil javni poziv tudi za nove naložbe v učinkovito rabo energije in obnovljive vire energije tudi za poslovne subjekte - podjetja, ki zajemajo nepovratne finančne spodbude za nove naložbe, izvedene po 1.1.2023, v višini do 20 % nepovratnih sredstev.

 

Med ukrepe, za katere se prizna nepovratna finančna spodbuda po tem javnem pozivu, so tudi vgradnja toplotne črpalke za centralno ogrevanje stavbe in vgradnja prezračevanja z vračanjem toplote odpadnega zraka – rekuperacijo. Več informacij boste našli na EKO skladu.V primeru, da imate v povezavi s subvencijo ob nakupu toplotne črpalke Mitsubishi Electrickakršnokoli vprašanje se obrnite na izkušene strokovnjake podjetja REAM d.o.o. in z veseljem vam bodo svetovali.

 

Povzemimo

 

Toplotne črpalke Mitsubish Electricne prispevajo le k varčevanju, ampak tudi pomembno zmanjšujejo obremenitev našega planeta. Odločite se za ekološko ozaveščeno in energetsko učinkovito prihodnost ogrevanja in hlajenja s podjetjem REAM, ki ima za seboj že več kot 30 let izkušenj pri zagotavljanju maksimalnega klimatskega udobja v slovenskih domovih.

 

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbijo tudi za odlično poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji. Stavite na profesionalnost, zanesljivost in kakovostno storitev – stavite na podjetje REAM!


Delite to objavo