Gostinska oprema v restavraciji

Bo gost po prvem obisku vaše restavracije spet prišel? Pri tem ima ogromno vlogo gostinska oprema.

Kazalo vsebine

  1. V osrčju profesionalne kuhinje
  2. Profesionalna gostinska oprema
  3. Popolna gostinska oprema za vas
  4. Kuhinje Electrolux Professional
  5. Celostna rešitev na ključ

Gost vstopi v vašo restavracijo. V želji po prijetno preživetem času s svojimi bližnjimi in okusnem kosilu ali večerji, je izbral vašo restavracijo. Od česa je odvisno, ali bo prihodnjič spet prišel? Ga bo jed prepričala s sočnostjo, okusom in izgledom, s tem, kako hitro je postrežena in kakšen je ambient v restavraciji?


V osrčju profesionalne kuhinje


Kako se gost pri vas počuti je v veliki meri odvisno od tega, kaj se dogaja v vaši kuhinji. Profesionalna kuhinja je srce restavracije. Od tega, kako gladko tečejo procesi v kuhinji, kako se počuti osebje v kuhinji in strežbi, kakšna je gostinska oprema in kako je kuhinja organizirana, je odvisno, kako se bo počutil gost. Vse to se kaže v hitrosti postrežbe, v kakovosti hrane in v tem kaj gost razmišlja, ko sedi v restavraciji, pije vino in čaka, da mu prinesete izbrane jedi.

Je jed okusna in vizualno privlačna, kako hitro je prispela in kakšen je ambient v restavraciji?

Profesionalna gostinska oprema


Zadovoljstvo gostov je ključen cilj vsake restavracije, hotela in catering storitve. Od tega je odvisen obstoj dejavnosti, priporočila ali kritike, ki jih bodo gostje o svoji izkušnji delili s svojimi bližnjimi in - uspeh.


Prav vsak gost šteje. Pri tem, ali bo zadovoljen ali ne, pa imajo pomembno vlogo profesionalni gostinski aparati. Preverite, katere profesionalne aparate izbrati za vsako od faz priprave hrane, da boste optimizirali procese, poenostavili delo in ga naredili bolj prijetnega za osebje. Prav gostinska oprema lahko v kuhinji naredi pomembno razliko. Ali je ta profesionalna, večfunkcijska in prilagojena načinu dela in potrebam osebja v vaši kuhinji?


Popolna gostinska oprema za vas


Če je oprema v profesionalni kuhinji primerna zahtevnosti in načinu dela, bo osebje lahko delalo optimalno. Produktivnost je v veliki meri odvisna od tega, kako so delovni procesi usklajeni in kaj omogoča gostinska oprema.


Gostinska oprema za uspeh

Gostinska oprema za uspeh
  • Izbira večfunkcijskega rezalnika zelenjave bo osebju v kuhinji prihranila ogromno časa. S hitrim sesekljanjem, ribanjem in rezanjem zelenjave, sira in drugih živil bo delo učinkovitejše in hitrejše.


  • Prav tako bo planetarni mešalnik oz. kuhinjski robot za profesionalne kuhinje prihranil čas s tem, ko bo zagotovil vse od gnetenja do mešanja in stepanja ter priprave testa in biskvitov, in to kakovostno in hitro.


  • Izbira indukcijske kuhalne plošče je v profesionalni kuhinji v zadnjem času vedno bolj priljubljena, ker omogoča izredno varno in hitro delo ter natančno regulacijo temperature. Tako prihrani čas in poenostavlja delo v profesionalni kuhinji.


  • V vrhunskih profesionalnih kuhinjah pa ključno razliko naredi SkyLine Cook & Chill sistem, katerega osrednji del je “pametna komunikacija” med dvema večfunckijskima napravama. To je prihodnost preobražanja kuhinje.

Zadovoljstvo gostov je ključen cilj vsake restavracije.

Kuhinje Electrolux Professional


Sistem Cook & Chill je razvila svetovno priznana profesionalna gostinska oprema Electrolux Professional. Je ena od vodilnih blagovnih znamk, usmerjenih v preobražanje delovnih procesov v kuhinji. Ustvarja prvovrstno gostinsko opremo in vam nudi celovite rešitve na področju tehnološke opreme kuhinj.


Celostna rešitev na ključ


Kakšen je proces nakupa kuhinje oz. gostinske opreme?


V podjetju Pajntar vam zagotovimo vse od prodaje do načrtovanja, proizvodnje in servisa profesionalnih kuhinj. Pišite nam in dogovorimo se za sestanek, na katerem nam boste zaupali svoje želje, potrebe in finančne okvire. Ob tem si boste gostinsko opremo oz. kuhinjo po vaši izbiri lahko tudi ogledali. Skupaj bomo našli pot do vaše idealne profesionalne kuhinje.

Delite to objavo