Ob težavah v profesionalni kuhinji - kontaktirajte podjetje Pajntar

K

atere težave najpogosteje rešujemo pri naših strankah? Kadar vam zagode gostinska oprema, se obrnite na nas. Ko vam v podjetju Pajntar priskočimo na pomoč, gre najpogosteje za sledečih pet situacij: 

Težave z inštalacijo električne napeljave


Zaradi visoke porabe elektrike v profesionalnih kuhinjah je ključnega pomena, da so električne inštalacije in vsa gostinska oprema pravilno nameščene. Zanesljivost in dolgotrajno delovanje zagotavljajo le profesionalni monterji, ki so specializirani za določene blagovne znamke.

Pomankljivo vzdrževanje


Pomanjkanje rednega in učinkovitega vzdrževanja ter servisiranja opreme predstavlja velik izziv. Optimalna rešitev je celovita oskrba, ki zajema vgradnjo, vzdrževanje in servisiranje opreme, kar zagotavlja neprekinjeno visokokakovostno delovanje.

Težave pri nadzoru temperature cvrtnikov


V obratih s hitro prehrano se pogosto soočajo s težavami pri nadzoru temperature cvrtnikov. Redna uporaba eksternega termometra in pravočasno servisiranje zagotavljata kakovostno pripravo ocvrte hrane.

Težave s hladilniki


Za pravilno delovanje hladilnikov je bistveno redno čiščenje filtrov, tesnil ter kondenzatorja in uparjalnika. Tako se prepreči pregrevanje naprave in zmanjša poraba energije.

Nezadostna higiena


Vzdrževanje higiene je temelj za zdravje, varnost hrane in dolgotrajno delovanje kuhinjske opreme. Spoštovanje smernic HACCP in visok standard čistoče pripomoreta k kakovosti storitev in zadovoljstvu gostov.

Z veseljem rešimo vaše izzive z gostinsko opremo!

Povzemimo


Ne glede na to, s kakšnimi izzivi v profesionalni kuhinji se soočate, smo v podjetju Pajntar tu za vas. Rešimo vaše izzive z gostinsko opremo in poskrbimo za nemoteno delovanje vaše profesionalne kuhinje.

Delite to objavo