Pajntar - strokovnjaki za profesionalne kuhinje

K

rožniki, pribor in kuhinjski pripomočki. Sekljanje zelenjave, zvok cvrčanja zelenjave in sočnih kosov mesa, pretakanje okusov. Dekoracija krožnikov, dodajanje detajlov, pomivanje zvrhanih gor posode. Kuhinja v hotelu, restavraciji in baru obratuje ves čas, brez prestanka.


Celostna oprema kuhinje, ki omogoča olajšanje delovnega procesa ter je enostavna in funkcionalna, je zato v tako zahtevnem delovnem okolju ključnega pomena.


Celostna rešitev - kuhinje na ključ


Podjetje Pajntar je prva izbira na področju tehnološke opreme kuhinj. So družinsko podjetje z bogato 25-letno tradicijo, ki se pri svojem delu zavezuje štirim ključnim vrednotam: doslednosti, zanesljivosti, odgovornosti in natančnosti.


Kot pooblaščeni partner svetovno priznane blagovne znamke Electrolux Professional so specializirani za celostno izvedbo kuhinj na ključ.

“Ustvarjamo intuitivne rešitve za kuhinje, v katerih užitek vseh čutov ob kuhanju doživljajo tudi najbolj zahtevni in priznani kuharji.” - Pajntar

Prva izbira Ane Roš in Hiše Franko

Ana Roš in Hiša Franko

Zaupanje od najboljših - celo najboljših v svetovnem merilu, pomeni največ. Za vrhunsko izkušnjo kuhanja in nemoten delovni proces skrbijo tudi v eni od 50 najboljših restavracij sveta. Kot taka je bila prepoznana Hiša Franko, ki ima več kot pol stoletja staro zapuščino in je v juniju 2020 kot prva v Sloveniji prejela tudi dve Michelinovi zvezdici.


Poleg prodaje in sodelovanja pri izvedbi profesionalne kuhinje v Hiši Franko kontinuirano in skrbno izvajajo kakovosten, hiter in dosleden servis ter vzdrževanje vse opreme v tej inovativni restavraciji, ki postavlja nova merila v domači in svetovni kulinariki.

Podjetje Pajntar je v Sloveniji prva izbira na področju tehnološke opreme kuhinj.

Tri vrhunske linije kuhinj


Pajntar je podjetje, ki zagotavlja izvedbo idealne kuhinje za vsak gostinski obrat in še tako zahtevno delovno okolje. Kot pooblaščeni partner blagovne znamke Electrolux professional lahko nudijo največ na področju profesionalnih kuhinj.


Izbirate lahko med tremi linijami za termični del profesionalnih kuhinj - model XP, Thermaline in Molteni.

Tri linije za termični del profesionalnih kuhinj

Linije so prilagojene različnim zahtevam in potrebam uporabe ter se ponašajo z odlično močjo, natančnostjo in zmogljivostjo. S kuhinjami linije Electrolux Professional boste svojo kuhinjo v restavraciji ali gostišču oblikovali po najvišjih možnih standardih.


Ne veste, kaj izbrati? Naročite se na ogled oz. postavite vprašanje na prodaja@pajntar.si ali preko telefona: 031 709 444.


Projektiranje, montaža in servis


Celostno strokovno podporo podjetje Pajntar zagotavlja tako na področju projektiranja in prodaje kot montaže in servisa opreme. Na območju celotne Slovenije izvajajo servis profesionalnih termičnih kuhinjskih aparatov, pomivalne tehnike in hladilne tehnike.

Strokovna montaža in servis opreme profesionalnih kuhinj

Vedno na voljo


Ob okvarah v kuhinji za težave poskrbijo preko telefona s pomočjo Electrolux Essentia - 24-urne podpore. Na ta način se zagotovi čim manjši izpad prometa. V kolikor problema ne uspe odpraviti preko telefona, pa za to poskrbijo s hitrim servisem, ki vam napako odpravi v najkrajšem možnem času.


Kuhinja za profesionalce


Hitrost in ažurnost ter medsebojno sodelovanje sta jim pri delu izredno pomembna. Ustvarite si svojo idealno kuhinjo s profesionalno opremo, ki zagotavlja naskončne priložnosti. V podjetju Pajntar vam ob tem ponudijo celostno in strokovno podporo. Ob tem se ne bojijo novih izzivov in vam zagotavljajo popolno izvedbo kuhinje, ki omogoča napredno izkušnjo kuhanja in kreiranja vrhunskih jedi.


Za več informacij jim zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bodo odgovorili in svetovali. Naj se fuzija okusov in zadovoljstvo gostov začne. Tam, kjer je njen temelj - v popolno izvedeni profesionalni kuhinji.

Delite to objavo