Pajntar: vaš partner za profesionalne kuhinje


Pajntar je družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo, ki se ponaša s celostno izvedbo profesionalnih kuhinj na ključ. Soustanovitelja Martin, mojster profesionalnega kuhanja, in Andraž, strokovnjak za tehnično področje, združujeta svoje znanje za zagotavljanje vrhunskih kuhinjskih rešitev.


Pajntar je družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo.


Intuitivne kuhinjske rešitve


Je gostinska oprema tisto, kar iščete? Ali pa celovita izvedba profesionalnih kuhinj? Na pravem mestu ste. V podjetju se osredotočamo na ustvarjanje intuitivnih kuhinjskih rešitev, ki zadovoljujejo potrebe najbolj zahtevnih kuharjev. Naš pristop zajema vse od prvega svetovanja, načrtovanja, montaže do vzdrževanja kuhinjskih aparatov.


Poudarek je na profesionalni celostni izvedbi, ki je ključna prednost našega podjetja. Naša storitev vključuje hitro odzivnost in tesno sodelovanje s strankami, kar je zelo pomembno za uspešno izvedbo projektov. Priznanje svetovno znane kuharice Ane Roš je potrditev naše kakovosti.


Prvovrstna gostinska oprema


Ključna izbira za vsako kuhinjo je gostinska oprema iz nerjaveče pločevine AISI304, ki se prilagaja prostoru in potrebam ekipe. V Pajntarju nudimo tudi celovit servis profesionalne tehnične, pomivalne, hladilne in male opreme.


Povzemimo


Pajntarjeva prednost je v zagotavljanju celovite storitve, ki jo izvajamo dosledno, natančno, zanesljivo in odgovorno. Začnemo s 3D modelom vaše kuhinje, ki vam omogoča vizualno predstavo, in nadaljujemo z izvedbo do končne realizacije vaše idealne kuhinje. Če iščete optimizacijo delovnih procesov v profesionalni kuhinji in je tisto, kar iščete, kakovostna gostinska oprema, smo Pajntar pravi naslov za vas.

Delite to objavo