Božič in novo leto - Ste že razmišljali, kam greste?

Č

arobni december prinaša sneg, počitnice in čas za družino. Presenetite svojo družino z zimsko pravljico v Termah Banovci. Božič in novo leto lahko preživite v topli termalni vodi, ob pokušanju prleških specialitet in raziskovanju okolice. Če boste pridni, vas morda obišče še Božiček. 

Decembrska pravljica je doma v Termah Banovci.

Božične počitnice so pred vrati

Zadnji dan med knjigami za šolarje je letos 23. december, ko se začnejo novoletne počitnice. Verjetno otrok ne morete bolj razveseliti kot z vabilom na bazen, zato kopalk še ne pospravite in raje rezervirajte pustolovščino v Termah Banovci. Hotel in hotelsko naselje Zeleni gaj vas pričakujeta z vsem udobjem in domačnostjo. Najlepše darilo za božič lahko dobite s paketom Božične počitnice, ki prinaša za vsakega člana družine nekaj prav posebnega. Medtem ko se otroci neomejeno kopajo in se zabavajo za animacijami, se lahko starši spočijejo v wellnessu in prebudijo otroka v sebi, ko se bo v termah pojavil Božiček. 


Silvestrovanje po prleško

Terme Banovci

Silvestrovanje je vsako leto posebno doživetje, saj znova naredimo obračun s starim letom in naredimo načrte za novo. Preden pa potegnete črto pod 2022, si naredite še zadnji načrt in rezervirajte silvestrovanje v Termah Banovci. Silvestrski paket vljučuje:

  • svečano večerjo,
  • živo glasbo,
  • nočitev z zajtrkom,
  • novoletni brunch,
  • darilni bon za wellness,
  • bogat animacijski program,
  • kopanje v bazenih,
  • savnanje.


Prleško gostoljubje se še posebej izkaže ob posebnih priložnostih, ko lahko Terme Banovci svoje goste razvajajo na vse mogoče načine. Silvestrovanje je le enkrat v letu in pravijo, da se po prvem dnevu leta vidi, kaj nas čaka ostalih 364 dni. Zakaj ne bi bil to dan luksuza, sproščanja in dobre volje?

Pravijo, da se po prvem dnevu leta vidi, kaj nas čaka ostalih 364 dni.

Prazniki s popustom


Da boste prihranili nekaj denarja še za darila, vam priporočamo, da se spoznate s kartico ugodnosti in lojalnosti Banovičko. Postanite član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati - za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti. Člani kluba ugodnosti boste deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje storitev V Termah Banovci. Kartico Banovička lahko naročite na spletu in si zagotovite popuste še letos.

Povzemimo

Božič v Termah Banovci je čudovito doživetje, ki pa ga lahko nadgradi še slavnostno silvestrovanje. Božične počitnice in silvestrski paket si lahko rezervirate že zdaj in svoji družini pričarate nepozaben december, z njim pa najlepši uvod v novo leto. 

Delite to objavo