Naj bo valentinovo vsak dan

F

ebruar se vsako leto obarva v roza in rdečo. Povsod zacvetijo vrtnice, trgovine pa ponujajo izobilje pralin, vrhunskih vin, plišastih medvedkov in drugih presenečenj za zaljubljene. Toda pravo ljubezen je vredno praznovati in izkazovati vsak dan. Največ, kar lahko naredimo za ljubljeno osebo, pa je, da se ji povsem posvetimo in ji namenimo nekaj svojega časa. To lahko storite v Termah Banovci.

Največ, kar lahko naredimo za ljubljeno osebo, je, da se ji povsem posvetimo in ji namenimo nekaj svojega časa.

Pobegnite iz vsakodnevnega življenja


Vsakodnevno življenje prinaša naglico in stres. O boje lahko močno vpliva na intimno zvezo, zato se je treba včasih ustaviti, se posvetiti drug drugemu in se ponovno povezati. To je najbolje narediti nekje izven domačega okolja - v prijetnem in sproščujočem vzdušju. Če je poletje idealno za morje, potem je zima ravno pravšnji čas za terme. Bogato izbiro ponujajo Terme Banovci, kjer so na voljo:

 • vrhunske namestitve v hotelskih sobah,
 • uživanje v termalni vodi z mnogo pozitivnih učinkov,
 • wellness programe,
 • vrhunsko kulinariko,
 • animacijske programe,
 • možnosti raziskovanja okolice.

Tako se lahko posvetite sebi in vajinemu odnosu vsak dan v letu. 

Valentinovo doživetje

Valentinovo doživetje z Evo Boto

Seveda je treba vrhunec februarskih praznovanj v dvoje vseeno okronati na valentinov vikend. Takrat se lahko pustite razvajati s tako imenovanim Valentinovim doživetjem. Romantično Valentinovo razvajanje vključuje:


 • nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v Hotelskem naselju Zeleni gaj***
 • svečano valentinovo večerjo s pethodnim menijem in vinsko spremljavo (v soboto 18. 2. 2023), ko bo glasbena gostja Eva Boto
 • valentinov gurmanski romantični zajtrk s penino (nedelja)
 • neomejen vstop v vse bazene s termalno vodo
 • animacijski Valentinov program v prostorih Term Banovci
 • darilo za vas in vaše najdražje


To je le eden od paketov, ki je namenjen temu, da se brezskrbno predate užitkom, odklopite skrbi in postavite svoj odnos na nove, zdrave in trdne temelje.

Seveda je treba vrhunec februarskih praznovanj v dvoje vseeno okronati na valentinov vikend.

Čas le za vaju

Za gradnjo pristnega odnosa seveda ni treba seči globoko v denarnico. Že drobna presenečenja tu in tam so dovolj. Občasno se je seva treba tudi pocrkljati in si privoščiti, večinom pa je dovolj le to, da drug drugemu posvetimo dovolj časa brez motečih dejavnikov. Med valovi termalne vode, ob dobri večerji, na sprehodu ali ob kavi je čas za pogovor, za izmenjavo mnenj in razkrivanje čustev. Kadar čutite, da se je treba ponov no povezati, poiščite pravo kuliso za to. Terme Banovci so le eno vožnjo z avtomobilom stran in tam se lahko zgodi marsikaj lepega.


Povzemimo


Valentino naj ne bo edini čas v letu, ko se posvetimo ljubljeni osebi. Čeravno so vrtnice in čokolade ljubka gesta, vaš odnos potrebuje globljo povezavo. Če iščete pravi prostor za to, vas vabimo v Terme Banovci. Tam lahko izbirate med mnogimi aktivnostmi, ki vam bodo dale priložnosti, da dvignete svoj odnos na višji nivo. Kaj pa če bi začeli prav na valentinov vikend?

Delite to objavo