Klimatske naprave in ogrevanje

V hladnih zimskih mesecih, ko se naš svet zoži na tople, udobne kotičke naših domov, je ključnega pomena zagotoviti idealno bivalno okolje. V ta namen predstavljamo MITSUBISHI ELECTRIC klimatske naprave, ki ne le izboljšujejo kakovost zraka, temveč prinašajo tudi neprekosljivo udobje in energetsko učinkovitost v vsak dom.


Spoznajte Mitsubishi Electric klimatske naprave


Filtrirni sistem

Filter Plasma Quad bistveno izboljšuje kakovost vašega domovanja med zimskim časom - obdobjem, v katerem veliko časa preživimo v zaprtih prostorih. Ta plazemski filtrirni sistem, ki je integriran v notranjo enoto klimatske naprave, uporablja električno polje, da nevtralizira bakterije, viruse, alergene in prah.


Upravljanje

Novo klimatsko napravo MITSUBISHI ELECTRIC lahko prilagodite vašim specifičnim potrebam in preferencam. To storite bodisi preko posebej zasnovanega časovnika ali z nekaj hitrimi kliki preko namenske aplikacije na vašem pametnem telefonu.


3D-senzor

Nekatere naprave MITSUBISHI ELECTRIC vključujejo celo vrsto dodatnih funkcij za udobje, vključno z usmerjenim delovanjem s pomočjo naprednega 3D-senzorja. Infrardeči senzor, ki stalno analizira temperaturo sobe tudi na najbolj oddaljenih mestih, omogoča napravi, da oceni, kje se nahaja uporabnik. Na podlagi teh podatkov lahko naprava aktivira funkcijo posrednega ali neposrednega zračnega toka, kar prilagodi ogrevanje na najoptimalnejši način.


A+++

Velika večina modelov MITSUBISHI ELECTRIC klimatskih naprav je kategorizirana v najvišjem razredu energijske učinkovitosti A+++. Ta ocena vam zagotavlja, da bodo naprave MITSUBISHI ELECTRIC zelo zmogljive in vam bodo nudile toplo bivalno okolje celo v najbolj ekstremnih zimah, hkrati pa se ne bodo odrekale energetski učinkovitosti.Stalno udobje skozi vse štiri letne čase


Klimatska naprava Mitsubishi je zasnovana z uporabo najnovejše tehnologije, za zagotavljanje udobja v vseh letnih časih.


Ko govorimo o udobju v domu, je prva stvar, ki nam pride na misel, optimalna temperatura. In to je ravno tisto, kar vam zagotavlja klimatska naprava. Zahvaljujoč napredni tehnologiji in natančnemu delovanju, boste lahko uživali v prijetno toplem pozimi, kot tudi v svežem in hladnem poletnem zraku.


Najnovejše klimatske naprave Mitsubishi so opremljene z vrsto funkcij, ki zagotavljajo visoko učinkovitost in prihranek energije. Izdelane z mislijo na okolje, zmanjšujejo celotno okoljsko obremenitev in prispevajo k bolj zdravemu in udobju polnemu življenju.

Delite to objavo