Klimatske naprave Mitsubishi Electric

E

na bolj inovativnih blagovnih znamk, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo hlajenja. Spoznajte Mitsubishi Electric.

Kazalo vsebine

  1. Sofisticirane klimatske naprave Mitsubishi Electric
    1. Mitsubishi Electric MSZ-AP
    2. Mitsubishi Electric MSZ-LN
    3. Mitsubishi Electric MFZ-KT
  2. Moč klimatske naprave
  3. Blagovna znamka Mitsubishi Electric

Inovativna in okolju prijazna blagovna znamka Mitsubishi Electric.

Ko iščete klimatsko napravo, se morda srečujete z dilemo, katero blagovno znamko in tip naprave izbrati. Katera klimatska naprava je najboljša za vgradnjo v vaš dom, poslovni prostor ali stavbo?


Sofisticirane klimatske naprave Mitsubishi Electric


Za izredno učinkovite, napredne in tehnično dovršene na trgu veljajo klimatske naprave Mitsubishi Electric. Gre za klimatske naprave japonskega proizvajalca, ki je znan po ustvarjanju sofisticiranih, izredno vzdržljivih sistemov. Naprave, prilagojene nestanovitnemu japonskemu vremenu svojo nalogo odlično opravljajo tudi v slovenskih raznolikih vremenskih razmerah.


Mitsubishi Electric že od svoje ustanovitve leta 1921 v ospredje postavlja tehnično iznajdljivost in inovativnost ter velja za enega najbolj zanesljivih ponudnikov klimatskih naprav na trgu. Katere klimatske naprave izbrati?


Mitsubishi Electric MSZ-AP

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Dolga leta vam bo služila klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AP. Gre za stensko napravo, ki jo odlikuje izredna energetska učinkovitost. Poleg tega je skorajda neslišna in tako odlična izbira tudi za prostore, kjer spite ali potrebujete mir in tišino. Prednost te naprave je tudi napredno usmerjanje zraka s pomočjo avtomatiziranih loput, kar omogoča odpravljanje prepiha v prostoru. Ta naprava ima najboljše razmerje med učinkovitostjo in ceno ter je med uporabniki pogosta izbira.


Mitsubishi Electric MSZ-LN

Mitsubishi Electric MSZ-LN

Za razliko od klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-AP, model MSZ-LN predstavlja (še) višjo raven izkušnje uporabe. Gre za napravo, ki prepriča z vrhunskim dizajnom, ki je prejel prestižnonagrado v Evropi za oblikovanje. Prav tako velja za klimatsko napravo z izredno prefinjenostjo in sodobnim videzom in ima najvišjo energetsko učinkovitost. Pri tej napravi lahko izbirate med štirimi barvami, je izredno tiha, omogoča pa tudi prilagajanje pihanja osebam v prostoru s pomočjo 3D I-see senzorja, kar zagotavlja najvišje udobje. Ta naprava ima vgrajeno tudi popolno filtracijo klimatiziranega zraka, s pomočjo katere odstranite bakterije, viruse, alergene, prah in mikrodelce.


Mitsubishi Electric MFZ-KT

Mitsubishi Electric MSZ-KT

Kadar nimate prostora na steni, pa bo prava izbira klimatska naprava Mitsubishi Electric MFZ-KT. Po videzu je elegantna in ne zavzame veliko prostora. Prav tako je tiha in ima patentirano delovanje loput, ki enakomerno razporedijo zrak v prostoru. Tudi v tej napravi je vgrajen filter, ki nevtralizira alergene, viruse, bakterije in vonjave. Odlična izbira je za mansardna stanovanja s pobitimi stenami, kjer montaža na steno ni mogoča.


Moč klimatske naprave


Izberite klimatsko napravo glede na svoje potrebe in specifike prostora. Pri tem izberite moč klimatske naprave, ki ustreza prostoru. Pozornost usmerite tako na velikost prostora kot na lego prostora in število ljudi, ki prostor uporabljajo. Večji kot je prostor in več ljudi kot se v njem nahaja, močnejša naj bo klimatska naprava. Za lažjo odločitev pokličite ali obiščite REAM, kjer vam bo prijetna ekipa strokovnjakov svetovala in pomagala izbrati najboljšo klimo za vas.


Blagovna znamka Mitsubishi Electric


Vizija znamke Mitsubishi Electric je povezana z varstvom okolja in okoljsko trajnostnostjo. Prizadeva si za varovanje zraka, zemlje in vode s tehnologijami, s katerimi zagotavljajo boljšo prihodnost za vse.


Podjetje REAM je dobavitelj in uradni distributer klimatskih naprav Mitsubishi Electric, ki si z njim deli trajnostne vrednote in prav tako verjame v doseganje brezogljične prihodnosti. Za dobavo, montažo in vzdrževanje klimatskih naprav so zaupanja vreden partner in izvajalec storitev.


Zaključek


Z izbiro klimatske naprave Mitsubishi Electric si boste zagotovili prijetno bivanje v prostoru. V članku smo izpostavili razloge, zakaj je temu tako in predlagali modele klimatskih naprav za različne potrebe.

Delite to objavo