Gostinska oprema – hladilniki za pijačo LIEBHERR

Kakovostna gostinska oprema je ključna za uspešno poslovanje v barih in restavracijah. Le ta namreč pomembno vpliva tako na oganizacije celotne ekipe kot na hitrosti in kakovost postrežene hrane in pijače.

Kazalo vsebine

 1. Hladilniki za pijačo LIEBHERR 
  1. Pijača v središču pozornosti
  2. Ključne prednosti
  3. Popolna rešitev za vse priložnosti
 2. Oprema za restavracije
 3. Oprema za gostinstvo

Dejstvo je, da se gostinstvo vrti okoli vrhunske storitve. Ne gre le za hrano in pijačo, ampak za celotno izkušnjo, ki jo je gost deležen v določenem baru ali restavraciji. Gostje namreč poleg svoje najljubše kave ali toplega obroka pričakujejo še usklajeno in ažurno ekipo, ki jih postreže z nasmehom in ugodi vsaki njihovi želji. Vprašanje je, ali ekipi izbrana gostinska oprema omogoča optimalno delovanje ali jih pri delu ovira?

Edino pravo merilo uspeha restavracije je zadovoljstvo gostov. Vsaka nova ali obdržana stranka predstavlja malo zmago.

Hladilniki za pijačo LIEBHERR 

Hladilniki za pijačo LIEBHERR

Pravilno izbrana gostinska oprema je poleg dobre ekipe zaposlenih največkrat spregledani ključ do uspeha bara ali restavracije. Vrhunski profesionalni aparati namreč lahko celotni ekipi korenito pomagajo na poti do vrhunsko izvedene storitve. Enega izmed ključnih elementov uspeha predstavljajo hladilniki za pijačo. A ne katerikoli hladilniki. Kot zmagovalni ASI na trgu so se z več odlikami izkazali hladilniki za pijačo Liebherr.


Pijača v središču pozornosti


V največji poletni vročini se nič ne prileže bolj kot kozarec ravno prav ohlajene najljubše pijače, je res? Hladilniki za pijačo Liebherr predstavljajo nov nivo hlajenja pijač, ki bo absolutno navdušil vaše goste!


Priznajmo…ljudje smo vizualna bitja, ki jemo in pijemo (tudi) z očmi. Hladilniki za pijačo Liebherr ne le da potešijo žejo z ohlajenimi pijačami, ampak jo tudi prebudijo. Povečana steklena površina in privlačen koncept osvetlitve postavljata priljubljene pijače v središče pozornosti na profesionalen način. Gre za ultimativni pripomoček vseh lokalov in restavracij, ki služi kot galerijski oder za razstavo vseh pijač, ki bi jih želeli še bolj izpostaviti in približati gostom.


Ključne prednosti


Poleg estetskega dizajna hladilniki za pijačo Liebherr navdušujejo tudi z neprekosljivo zmogljivostjo hlajenja, trajnostjo in ekonomičnostjo. Učinkovit hladilni sistem hladilnikov Liebherr omogoča ergonomsko uporabo in med drugim:


 • Optimalno predstavlja blago in pravzaprav namesto vas prodaja blago. Gre za hladilnik, ki avtomatično privablja poglede in jih usmerja k najljubšim pijačam gostov.
 • Omogoča vam individualne možnosti predstavitve blagovne znamke in opreme za še večjo promocijo.
 • Tako notranjo kot zunanjo opremo si lahko prilagodite po svoje, v skladu s svojimi željami in potrebami.
 • Pohvali se lahko z izjemno dolgo življenjsko dobo delovanja.
 • Odlikujeta ga ekološka in ekonomska trajnost. 
 • V skladu z znamko Liebherr predstavlja sinonim za kakovost in odličnost.


Popolna rešitev za vse priložnosti


Gre za hladilnik, ki pijače ne glede na prostor vedno znova postavlja v ospredje in s tem spodbuja prodajo. Ne glede na to ali gre za restavracijo, organizirano prireditev ali točko prodaje - hladilniki za pijačo Liebherr izpolnjujejo visoke zahteve z nizkimi skupnimi obratovalnimi stroški. So ekonomična, prostoru prilagodljiva ter predvsem donosna odločitev! Dodatna prednost? Ti aparati imajo sedaj kar 3 leta garancije, ob tem pa vam v podjetju Pajntar kot uradni serviser blagovne znamke Liebherr zagotovijo vso tehnično podporo in strokovno svetovanje.


Oprema za restavracije 

Počutje v restavraciji

Hladilnik za hlajenje pijač je torej izredno pomemben del vsake restavracije ali bara. Kako pa je z ostalo opremo?


Profesionalna oprema je nedvomno srce vsake restavracije. Gre za prostor, kjer se snujejo nove gurmanske specialitete in hkrati prostor, od katerega je odvisen uspeh celotne restavracije. Premišljena zasnova profesionalne kuhinje vpliva prav na vse: od organizacije celotne ekipe, hitrosti postrežbe do kakovosti postrežene hrane. Oprema za restavracije torej ne sme biti prepuščena naključju, temveč mora biti skrbno in strokovno izbrana v skladu z ergonomskimi načeli.

Profesionalna kuhinja je srce vsake restavracije. Njena organiziranost in zasnova pa vpliva tako na okus kot vizualno prezentacijo hrane.

Oprema za gostinstvo


Uspešnost določenega bara, restavracije ali hotela se meri v zadovoljstvu strank. Gostinstvo je v času korona krize doživelo nemalo pretresov in dejstvo je, da dandanes vsak gost šteje še toliko več. Vsaka nova ali obdržana stranka je mala zmaga zase. 

Pri doseganju zadovoljstva gostov imajo neprecenljivo vlogo profesionalni gostinski aparati – te so namreč tisti, ki naredijo pomembno razliko v samem nivoju izvedene storitve. Pravilno izbrana oprema za gostinstvo optimizira delovne procese, poenostavi delo in ga naredi bolj prijetnega za celotno osebje.


Zaključek


V gostinstvu prav vsak gost gradi pomemben delček sestavljanke uspešnega posla. Vrhunska oprema lahko ključno pripomore k izvedbi vrhunske storitve. Eden izmed preverjenih ključev uspeha so tudi hladilniki za pijačo LIEBHERR, ki izpostavljajo pijačo na najbolj privlačen možen način in vaše goste pozivajo, da poletju (ali kateremukoli drugemu letnemu času) nazdravijo v stilu. S svojim premišljenim in dovršenim dizajnom predstavljajo odličen oder za predstavitev vseh tekočih favoritov, ki se jim gostje ne bodo mogli upreti. Od piva, gaziranih pijač pa vse tja do vrhunskih buteljk vina …


Pri načrtovanju profesionalne kuhinje ali opremljanju gostinskega lokala se z vsemi vprašanji in dilemami lahko brez zadržkov obrnete na podjetje Pajntar – strokovnjake za profesionalne kuhinje. Gre za izvrstno ekipo strokovnjakov, ki vam bo pomagala pri načrtovanju, proizvodnji, montaži in nenazadnje servisu.


Misija “sanjska kuhinja” ali “sanjski bar” je s podjetjem Pajntar ob strani uresničljiva in izvedljiva v krajšem času, kot bi si upali želeti!

Delite to objavo