Postopek izdelave spletnih strani

Izdelava spletnih strani je danes ključnega pomena za vsako podjetje ali posameznika, ki želi biti prisoten na spletu. Spletna stran služi kot digitalna vizitka, ki potencialnim strankam in obiskovalcem omogoča, da vas najdejo, spoznajo vašo ponudbo in se povežejo z vami. V tem članku vam bomo predstavili korak za korakom, kako lahko hitro in enostavno izdelate spletno stran s pomočjo spletne storitve Minimum, ki omogoča brezplačno izdelavo spletnih strani.


Postopek izdelave spletne strani s storitvijo Minimum

Preden se lotite izdelave spletne strani, je priporočljivo, da imate pripravljeno vsebino, ki jo želite objaviti. To vključuje besedila, fotografije in morebitne druge medijske vsebine.


Trojni koraki do vaše nove spletne strani:


 1. Vnos podatkov o vašem podjetju ali storitvi
 2. Izbira barvne sheme in oblikovanja
 3. Objava spletne strani na spletu


  Čas, potreben za izdelavo spletne strani, je približno 10 do 15 minut, odvisno od tega, kako hitro lahko zagotovite informacije in se odločite za oblikovanje vaše strani.


  1. Obisk glavne strani Minimum

  Začnite z obiskom uradne spletne strani storitve Minimum na naslovu www.minimum.si. Na domači strani boste našli gumb za prijavo, ki vas bo pripeljal do urejevalnika Minimum, kjer boste lahko začeli z izdelavo vaše spletne strani.


  2. Prijava v storitev Minimum

  Po kliku na gumb za prijavo vnesite svoje uporabniško ime in geslo, ki ste ga izbrali ob registraciji. Če še niste registrirani, enostavno ustvarite svoj račun.


  3. Urejevalnik Minimum

  V urejevalniku Minimum boste našli različna orodja in možnosti, ki vam bodo pomagala pri izdelavi vaše spletne strani. Urejevalnik je razdeljen na več področij, ki vam omogočajo, da postopoma dodajate vsebine in prilagajate oblikovanje vaše spletne strani.


  4. Vnos podatkov o podjetju ali storitvi

  Prvi korak pri izdelavi spletne strani je vnos osnovnih podatkov o vašem podjetju ali storitvi. To vključuje ime podjetja, davčno in matično številko, kategorijo dejavnosti, ključne besede za iskalnike ter kontaktne in lokacijske podatke.


  5. Dodajanje fotografij

  Fotografije so pomemben vizualni element vsake spletne strani. V urejevalniku Minimum lahko naložite do tri fotografije, ki bodo predstavljale vaše podjetje ali storitev.


  6. Povezave do družbenih omrežij

  Družbena omrežja so ključna za promocijo in komunikacijo z vašimi strankami. V urejevalniku Minimum lahko dodate povezave do vaših profilov za Facebook, TikTok, Twitter, Instagram in druga družbena omrežja.


  7. Klic k akciji (CTA)

  Klic k akciji je pomemben element spletne strani, ki obiskovalce spodbuja k dejanju, kot je obisk spletne trgovine, ogled videa ali sledenje na družbenih omrežjih. V urejevalniku Minimum lahko nastavite klic k akciji, ki bo povečal angažiranost obiskovalcev na vaši spletni strani.


  8. Odpiralni čas podjetja

  Če imate fizično lokacijo, je pomembno, da obiskovalcem sporočite, kdaj ste odprti. V urejevalniku Minimum lahko enostavno dodate odpiralne čase vašega podjetja.


  9. Objava spletne strani na spletu

  Ko ste zadovoljni z izgledom in vsebino vaše spletne strani, je čas za objavo. V razdelku "Upravljanje" v urejevalniku Minimum boste našli gumb za objavo spletne strani. S klikom na ta gumb bo vaša spletna stran postala dostopna na spletu.


  Z upoštevanjem teh korakov in s pomočjo storitve Minimum lahko hitro in enostavno izdelate profesionalno spletno stran, ki bo služila kot trdna osnova za vašo spletno prisotnost. Ne glede na to, ali ste lastnik podjetja, samostojni podjetnik ali ustvarjalec, je spletna stran ključna za uspeh v digitalnem svetu.

  Delite to objavo