Podpisovanje dokumentov in druge storitve zaupanja kar od doma

Ali ste vedeli, da vam za potrjevanje svoje identitete pri spletnih storitvah več ni treba osebno do ponudnika storitev? Vse, kar potrebujete, je pametni telefon ali tablični računalnik in aplikacija za prepoznavanje obraza Verified by Photko. Ta aplikacija je pravzaprav več kot le aplikacija za prepoznavanje obraza, saj vam omogoča, da na osnovi prepoznavanja obraza, potrdi, da ste na drugi strani telefona resnično vi.  Vse to v nekaj minutah in brez zapletov. V tem članku vam bomo predstavili, kaj je Verified by Photko, kako deluje in zakaj ga morate preizkusiti.

Verified by Photko je namenjen prepoznavanju obrazov in potrjevanju vaše identitete.

Kaj je Verified by Photko?


Verified by Photko je inovativna aplikacija, ki vam pomaga, da z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom dokžete svojo identiteto. Umetna inteligenca (AI) in matematični algoritmi zagotavljajo, da dobite popolne rezultate kadarkoli - kjerkoli.

Verified by Photko je namenjen prepoznavanje obrazov in povezovanju te podobe z bazami podatkov, ki lahko dokažejo, da ste to res vi. Postopek traja le nekaj trenutkov in vam zagotavlja najvišjo raven kibernetske varnosti. To aplikacijo lahko uporabite pri podpisovanju dokumentov, igranju iger na srečo ali pri drugih opravkih zaupne narave, če vam to vaš ponudnik storitev seveda omogoča.

Kje vse moramo običajno potrjevati svojo identiteto?

Verified by photko aplikacija za prepoznavanje obrazov

Potrjevanje identitete je postopek, s katerim se preveri, ali je oseba, ki uporablja neko storitev ali opravlja neko dejavnost, res tista, za katero se izdaja. Potrjevanje identitete je lahko potrebno iz različnih razlogov, na primer zaradi varnosti, zaščite podatkov, preprečevanja zlorab ali spoštovanja zakonskih predpisov.


Nekatere storitve ali dejavnosti, pri katerih morate potrjevati svojo resnično identiteto, so:


  • Plačevanje s karticami: pri plačevanju s karticami morate v nekaterih primerih potrditi svojo identiteto z vpisom PIN kode, podpisom ali biometričnim podatkom (npr. prstnim odtisom ali obrazno prepoznavo). To je namenjeno preprečevanju zlorabe kartic in zagotavljanju varnosti transakcij. 
  • Javno naročanje: pri oddaji javnih naročil morate potrjevati svojo identiteto z uporabo digitalnega potrdila ali drugega ustreznega načina avtentikacije. To je namenjeno zagotavljanju transparentnosti in zakonitosti postopkov javnega naročanja. 
  • Uporaba spletnih storitev: pri uporabi nekaterih spletnih storitev, kot so e-pošta, družabna omrežja, bančništvo, e-uprava itd., morate potrjevati svojo identiteto z vpisom uporabniškega imena in gesla, enkratnim geslom (OTP), avtentikacijsko aplikacijo ali drugim načinom dvostopenjske avtentikacije. To je namenjeno zaščiti vaših osebnih podatkov in preprečevanju nepooblaščenega dostopa do vaših računov.

Zakaj uporabljati aplikacijo Photko?


Vse zgoraj naštete situacije lahko močno olajša Verified by Photko, ki je več kot le aplikacija za prepoznavanje obrazov, saj ima številne prednosti pred klasičnim načinom preverjanja identitete.

  • Prihranek časa: ni vam treba iskati gesel, urejati digitalnih certifikatov ali se celo osebno zglasiti pri ponudniku.
  • Varnost in zasebnost: vaši podatki so zaščiteni z različnimi mehanizmi.
  • Kvaliteta in natančnost: aplikacija Verified by Photko uporablja napredno tehnologijo prepoznavanja obraza, ki zagotavlja, da potrditev identitete poteka brez težav. 

Povzemimo


Aplikacija Verified by Photko je inovativno orodje, ki omogoča enostavno in zanesljivo preverjanje identitete uporabnika. S pomočjo umetne inteligence in matematičnih algoritmov aplikacija zagotavlja visoko raven kibernetske varnosti in zaščito zasebnosti. Z uporabo aplikacije Verified by Photko boste prihranili čas in denar, saj vam omogoča, da na daljavo podpišete dokumente, sklenete pogodbe, prenašate sredstva in skratka opravljate vse, kar bi sicer morali osebno. Pozanimajte se pri vašem ponudniku storitev, če že uporablja Verified by Photko.

Delite to objavo