6 prednosti uporabe hladilnikov Zanussi Professional


Gostinska oprema v restavraciji ni pomembna le iz stališča učinkovitosti profesionalne kuhinje, pač pa tudi iz stališča trajnostnih vrednot, varovanja okolja in prihrankov. Da bi dosegli zmanjšanje zavržene hrane v restavracijah ter izboljšali ekonomsko učinkovitost restavracije, hotela ali bara, je nujno, da gostinsko opremo izbirate preudarno.


Zanussi Professional naprave so več kot le investicija; so korak naprej k bolj trajnostnemu in uspešnemu poslovanju.


Na področju hlajenja vam Podjetje Pajntar d.o.o., strokovnjaki za profesionalne kuhinje, ponujajo rešitev s ponudbo visoko učinkovitih hladilnih naprav Zanussi Professional. Izbirate lahko med sledečimi vrstami hladilnih naprav, pri izbiri pa vam v podjetju Pajntar d.o.o. tudi z veseljem svetujejo in vam zagotovijo celostno podporo:


 • hladilni pulti,
 • hladilne omare,
 • hitri ohlajevalniki - šokerji,
 • ledomati (polne ali votle kocke, drobljen led, luske).


  Poglejmo 6 prednosti uporabe hladilnikov in hladilnih sistemov Zanussi Professional.


  Podaljšana svežina živil


  Zanussi Professional hladilniki in ostale naprave za hlajenje bistveno podaljšujejo svežino živil. Tako lahko restavracije zmanjšajo količino zavržene hrane in zagotovijo, da so jedi vedno pripravljene iz svežih sestavin.


  Ohranjanje okusa in strukture


  Kvaliteta hrane ni odvisna samo od svežine sestavin, ampak tudi od ohranjanja njihovega okusa in strukture. Zanussi Professional gostinska oprema zagotavlja, da je hrana okusna in izvrstnega videza, tudi po daljšem obdobju shranjevanja.


  Prihranki


  Po podatkih direktive Ecodesign in primerjavah hladilnikov iz energijskih razredov A in G lahko restavracije ob uporabi hladilnikov in drugih hladilnih naprav Zanussi Professional pričakujejo prihranke vse od 300 do 830 EUR na leto. To ne pomeni le izredno majhnih stroškov, ampak tudi - v primerjavi s povprečnim - manjši ogljični odtis.


  Preprosto in temeljito čiščenje


  Vzdrževanje čistoče je ključno v vsaki profesionalni kuhinji. Zanussi Professional naprave so zasnovane tako, da omogočajo preprosto in temeljito čiščenje, kar pripomore k bolj higienskemu delovnemu okolju.


  Izjemna učinkovitost in zanesljivo delovanje


  Napredna tehnologija in visokokakovostni materiali zagotavljajo, da Zanussi Professional naprave delujejo zanesljivo in učinkovito, kar je ključno za uspeh vsake restavracije.


  Povezovanje naprav in specializirani cikli


  Zanussi Professional ponuja možnost povezovanja gostinskih naprav v kombinacije cook&chill, prove&bake in thaw&cook. Poleg tega so na voljo specializirani cikli za sladoled, jogurte, sous-vide in druge vrste hrane.


  Povzemimo


  S pomočjo profesionalne gostinske opreme, ki vam jo nudi Pajntar d.o.o., lahko restavracije bistveno zmanjšajo količino zavržene hrane, povečajo učinkovitost in zagotovijo izjemno kvaliteto svojih jedi. Poleg tega pa vam zagotovijo tudi svetovanje in stalno strokovno podporo, izvedbo 3D načrta, montažo in dolgoročno izvedbo servisiranja vaših gostinskih aparatov. Zanussi Professional naprave so več kot le investicija; so korak naprej k bolj trajnostnemu in uspešnemu poslovanju.

  Delite to objavo