Profesionalno hlajenje za boljšo produktivnost

Poslovni rezultati so odvisni tudi od temperature v prostoru.

 

Zdravo delovno okolje omogoča kakovostno in učinkovito delo. Ali ste vedeli, da so en izmed pomembnih gradnikov zdravega delovnega okolja tudi zračni in primerno ohlajeni prostori?

 

Temperature v prostorih vplivajo tudi na produktivnost zaposlenih, kar je še posebej pomembna informacija za vse delodajalce. Če upravljate poslovno stavbo, izberite pravo rešitev in se dobro pozanimajte za svoj profesionalen sistem hlajenja, saj lahko konec koncev pomembno vplivajo na vaše poslovne rezultate.

 

Za primerno delovno okolje sta ključni tudi primerna temperatura in dobra kakovost zraka.

 

Zračni in ohlajeni poslovni prostori za večjo produktivnost

 

Primerno delovno okolje poleg urejenega delovnega procesa vključuje tudi fizične dejavnike, kot so prostorska ureditev, notranja oprema, osvetljenost, hrup, nenazadnje pa tudi primerno temperaturo in kakovost zraka.

 

Temperatura zraka v poslovnih prostorih mora biti primerna glede na opravljeno delo, saj previsoke ali prenizke temperature zraka otežujejo ali pa vplivajo na manjšo uspešnost pri izvajanju dela. Pravilnik o zahtevah za zagotavljanje varnosti in zdravja delavcev na delovnih mestih opredeljuje, da temperatura na delovnem mestu ne sme presegati 28 stopinj celzija, strokovnjaki pa ugotavljajo celo, da je naša produktivnost največja ob temperaturi med 18 in 22 stopinj.

 

Tudi kakovost zraka je pomemben dejavnik na delovnem mestu, saj poleg počutja vpliva tudi na zdravstveno stanje zaposlenih. Delovni stroji, pisarniška oprema in same aktivnosti v poslovni stavbi lahko vplivajo na onesnaženost notranjega zraka, kar spodbuja glavobole, suhe oči in utrujenost zaposlenih. Zato je pomembno, da je zrak v poslovnih prostorih svež, kar lahko dosežete z dobrim sistemom za klimatizacijo in prezračevanje.

 

Optimalno hlajenje in prezračevanje poslovne stavbe

 

Profesionalno hlajenje

Profesionalno hlajenje — izberite kakovostnega ponudnika storitev.

 

Medtem, ko lahko na nekatere fizične dejavnike enostavno vplivamo, je optimalno temperaturo in primerno kakovost zraka težje doseči. Vsak objekt oziroma poslovni prostor ima svoje značilnosti, zato ne obstaja ena rešitev za vse prostore. Kljub temu lahko dober sistem za profesionalno hlajenje pomaga pri doseganju optimalne kakovosti zraka in primerne temperature.

 

Če se šele odločate za sistem hlajenja, klimatizacije ali prezračevanja večjega objekta, najprej dobro premislite o potrebah vaše stavbe. Vsak objekt ima specifične značilnosti in drugačne aktivnosti, ki v njem potekajo.

 

Ker gre za večjo investicijo v objekt, je ključno, da izberete individualno svetovanje, saj vam bo izbrani ponudnik tako lahko svetoval na podlagi dejanskih značilnosti vaše stavbe. Odločite se za zanesljivega ponudnika, ki vam bo lahko nudil strokovno podporo pred, med in po nakupu.

 

Vsak objekt ima svoje značilnosti. Pri izbiri sistema za hlajenje je zato pomembno, da izberete ponudnika, ki vam bo znal dobro svetovati.

 

Izbira sistema za profesionalno hlajenje je enostavna z ERKON sistemi

 

ERKON sistemi vam nudijo optimalne rešitve hlajenja in klimatizacije industrijskih objektov. Zagotavljajo vrhunske sisteme klimatizacije, s katerimi boste lahko ustvarili kakovostne in optimalne pogoje za delo ter ustvarili primerno mikroklimo v objektih. Nudijo svetovanje na najvišji ravni in vam zagotavljajo podporo na celotni poti nakupnega procesa — in tudi po tem.

 

Povzemimo

 

Na zdravo delovno okolje in produktivnost zaposlenih pomembno vplivata temperatura in zračnost delovnih prostorov. Če upravljate poslovno stavbo ali drugi industrijski objekt, poskrbite za profesionalno hlajenje in izberite zanesljivega ponudnika. ERKON SISTEMI vam nudijo strokovno svetovanje in vam pomagajo najti optimalno rešitev za vaš objekt.

Delite to objavo