Nepozabne jesenske počitnice za celo družino

Družinske počitnice predstavljajo sidro sreče. Gre za nepozabne trenutke, ki si jih daleč stran od rutine delovnega vsakdana za vse življenje zapomnijo tako starši kot otroci. Prihajajoče jesenske počitnice so idealen čas, da si kot družina spet pričarate nepozabne spomine polne novih pustolovščin.

Družinske počitnice predstavljajo sidro sreče, ki z nepozabnimi spomini skozi življenje povezuje celotno družino.

Čas je za prleške dogodivščine


Če so nove igrače pozabljene že po tednu ali dveh, aktivne družinske počitnice otroku ostanejo v spominu vse življenje. Čas, ko je družina več dni skupaj v novem okolju, otrokom ponuja neprecenljive nove izkušnje in spodbuja različne možganske funkcije, kot so krepitev pozornosti, sposobnost učenja, dobro načrtovanje in izboljšanje telesnega in duševnega zdravja. Ko z otroci načrtujemo skupne aktivne počitnice, ki so namenjene kakovostnemu družinskemu druženju in raziskovanju okolice, s tem torej poskrbimo za vrhunsko “možgansko hrano” in krepitev bistrega uma. 


Z mislijo na to je ustvarjen tudi program nepozabnih - Krumpastičnih počitnic za vso družino. Jesenske počitnice v Termah Banovci prinašajo obilo priložnosti za skupno raziskovanje idilične okolice in rekreacijo. Nič ni bolj zabavnega kot celodnevno družinsko kopanje v bazenih s termalno vodo ter kolesarjenje in dolgi sprehodi po idilični prleški pokrajni. 


Krumpastične počitnice

Jesenske počitnice - Terme Banovci

Krompirjeve počitnice v Termah Banovci so res nekaj posebnega! Ne rečemo jim krompirjeve, pač pa kar - krumpastične počitnice! Zakaj? Ker otrokom v času počitnic družbo delajo animirani liki, Krumpeki in ostali pravljični junaki iz Term Banovci. Otroci jih naravnost obožujejo, saj je z njimi vsak dan znova ena sama pustolovščina. 


In kaj je še bolj neprecenljivo kot to? Med tem ko se otroci zabavajo v družbi pravljičnih junakov, lahko utrujeni starši za 4 ure na dan povsem pozabijo na skrbi in se prepustijo razvajanju v savnah, bazenih in Wellnessu.


Paket Krumpastične počitnice vključuje:

 • 2 otroka do 12 leta bivata gratis.
 • namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu ali Hotelskem naselju Zeleni gaj***.
 • nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom.
 • doplačilo za pol penzion (večerjo) samo 8,00€ po osebi na noč.
 • neomejeno kopanje v vseh termalnih bazenih.
 • otroška krumpastična pustolovščina (4 ure na dan).

Cena Krumpastičnih počitnic: že od 64 € dalje!

Krumpastične počitnice so enkratna kombinacija zabave za otroke in sproščanja ter počitka za starše.

Nepozabne družinske počitnice v Termah Banovci


Terme Banovci v osrčju idilične prleške pokrajine torej predstavljajo pravi raj za družinske počitnice, saj združujejo neprecenljiv počitek v miru za starše in nepozabne aktivne pustolovščine za najmlajše. 


5 ključnih razlogov, zakaj so Terme Banovci idealna destinacija za krompirjeve počitnice:

 • OAZA MIRU: Antistres sprostitev celotne družine sredi neokrnjene narave. 
 • POUČNE ANIMACIJE: Izkušeni animatorji vsak dan znova otrokom pričarajo nepozabne krumpastične pustolovščine. 
 • ODDIH ZA STARŠE: Starši si vsak dan lahko 4 ure rezervirajo le zase – ko otroci širijo obzorja skozi krumpastične pustolovščine, se starši lahko brez skrbi razvajajo v miru. 
 • TERMALNA VODA: Bazeni s termalno vodo zagotavljajo nepozabne dogodivščine za vso družino. 
 • NEOKRNJENA NARAVA: Idilična prleška pokrajina ponuja sanjske sprehajalne in kolesarske poti. 


Povzemimo


Krompirjeve počitnice so idealen čas, ko si lahko otroci odpočijejo od šolskih obveznosti in v družbi staršev ustvarijo nepozabne spomine, ki jih bodo v srcu hranili vse življenje. Krumpastične počitnice v Termah Banovci so zasnovane z mislijo na vse družine, ki si želijo aktivnih in nepozabnih počitnic v neokrnjeni naravi. 

Delite to objavo