Otroke letos peljemo v Terme Banovci

Si želite svojim otrokom pričarati nepozabne poletne spomine, ki jih bodo v svojem srcu hranili vse življenje? Potem imamo pravo rešitev za vas: Terme Banovci v osrčju idilične prleške pokrajine so pravi raj za sanjske družinske počitnice!

Za nepozabne poletne spomine ni potrebno potovati na drugi konec sveta … vse kar potrebujete za vrhunske družinske počitnice vas čaka v Termah Banovci.

Raj za otroke in starše


Poletne počitnice so prav poseben čas v letu… Čas, ki je namenjen ustvarjanju skupnih družinskih spominov in kreiranju nepozabnih dogodivščin. In ne, za nepozabne počitniške spomine ni treba na drugi konec sveta… vse kar potrebujete za pravljične skupne trenutke vas čaka v Prlekiji.  


Terme Banovci nudijo mnoge aktivnosti: od kopanja v bazenih do razvajanja v savnah, kopelih in z raznolikimi masažami. Privoščite si prvovrstno osvežitev v termalni vodi, svojim otrokom pa medtem omogočite nepozabne gusarske dogodivščine in druge poučne animacije v družbi odličnih animatorjev.


Poletne počitnice z Gusarjem Edijem

Dejstvo je, da ni nič na tem svetu lepšega kot počitnice, ki prižgejo iskrico navdušenja v očeh otrok in staršem omogočijo nekaj brezskrbnih ur počitka … In oboje vas čaka v Termah Banovci! Zabavna animacija za otroke in neprecenljiv oddih za starše je združen v prav posebni dogodivščini z Gusarjem Edijem! V tem paketu za 4 ure na dan vaše otroke s prav posebnimi pustolovščinami zabava Gusar Edi, vi pa si lahko medtem privoščite kulinarično doživetje s pokušino lokalnih vin, kuharsko delavnico tradicionalnih prleških jedi, raziskovanje okolice s kolesom ali masažo. Gre za družinske počitnice kot jih še niste doživeli!


Toplino in domačnost vam pričarajo tudi zaposleni v Termah Banovci, ki skupaj z animatorji poskrbijo za nepozabno doživetje. Vsak torek v poletnih počitnicah se pridružite gusarskemu spopadu v odbojki, ekipe gostov proti zaposlenim, medtem ko bodo vaši otroci spoznavali skrivnostni svet gusarja Edija. Ob sobotah vabljeni na kulinarični spopad, kjer se lahko za lepe nagrade pomerite z ekipo zaposlenih v kuhanju tradicionalnega bograča.


Čisto prave “gusarske počitnice” z namestitvijo v Hotelskem naselju Zeleni Gaj so vam dostopne že od 64 EUR! In to še ni vse: ob bivanju dveh odraslih oseb je bivanje dveh otrok do 12 let gratis! Nekaj je gotovo: Terme Banovci so rajska destinacija tako za otroke vseh starosti, kot tudi za njihove starše.


Popolna destinacija za pobeg od ponorelega sveta. Ravno lokacija je tista, ki daje Termam Banovci idealno izhodiščno točko za vse raziskovalce. Vzemite kolo, pohodniške palice ali se prepustite toku reke Mure z raftingom.

Sanjske družinske počitnice v Termah Banovci združujejo pustolovščine za najmlajše in neprecenljiv počitek za starše.

Počitniške hiške “Med Brajdami”


Glede na to, da večino časa med letom hitimo in kljukamo sezname opravkov je prav, da je poletni dopust rezerviran za kvalitetno preživljanje skupnega družinskega časa. Počitniške hiške “Med Brajdami” ponujajo prav to – edinstveno luksuzno izkušnjo bivanja v čudoviti naravi in možnost, da se kot družina še bolj povežete. Čez dan se lahko razvajate v zasebnem jacuzziju s čisto termalno vodo na terasi, večere pa ob pogovorih in igranju kart preživite pod zvezdami v bližini pomirjujoče zelene narave.

Nepozabna izkušnja, kjer se lahko sproščate v jacuzziju v čisti termalni vodi. Čakajo vas luksuzne počitniške hiške “Med Brajdami”, ki so vam dostopne že od 180 eur na noč! Hiška omogoča bivanje dvema odraslima osebama in dvema otrokoma.


Zaključek


Terme Banovci predstavljajo več kot samo počitniški pobeg, saj zagotavljajo nepozabne pustolovščine za najmlajše in zasluženi počitek za starše. Gre za družinske počitnice, ki bodo prav vsakemu članu družine v spominu ostale za vedno! 


Naj vam zaupamo še tale uporaben namig…Za še ugodnejše počitniške trenutke bo poskrbela kartica ugodnosti in lojalnosti Banovička, ki vam prinaša mnoge ugodnosti tako znotraj Term Banovci, kot tudi pri ostalih pomurskih turističnih ponudnikih, zaradi česar bo vaš počtniški urnik še toliko bolj razgiban in prijeten. 


Uživajte v poletju, uživajte v Termah Banovci!

Delite to objavo