Kam na najboljše Wellness razvajanje v dvoje?

Jesenski meseci kar kličejo po romantičnem razvajanju v dvoje! Privoščite si celovito Wellness razvajanje vseh čutov in se v najljubši družbi podajte po nove avanture v pravo prleško pravljico.

Jesen je idealen čas za rezervacijo kraljevskih Wellness počitnic v dvoje.

Kraljestvo dobrega počutja


Jesen je tisti čas v letu, ki nas razvaja s svojimi slikovitimi pisanimi barvami, vonjem po sveže pečenem kostanju in prvimi večeri ob kaminu. Hladnejše jesenske temperature pa poleg toplih pletenin in vročega kakava kar kličejo po rezervaciji kraljevskih Wellness počitnic. 


Terme Banovci tudi letošnjo jesen predstavljajo zadetek v polno za vse pare, ki si želijo sproščenega počitka v miru in tišini. Domačno okolje, slikovita pokrajina, bazeni s termalno vodo in bogata lokalna ponudba skupaj gradijo unikatno prleško kraljestvo dobrega počutja, ki mu ni para.


Investicija v spomine 

Wellness razvajanje v dvoje

Zamislite si, da za teden dni povsem pozabite na vse skrbi in se prepustite le brezskrbnemu uživanju … Po bogatem jutranjem zajtrku se v najljubši družbi odpravite na sprehod ali kolesarjenje med jesenske barve, nato pa se brez slabe vesti prepustite celodnevnemu kopanju v čisti termalni vodi. 


Vaša glavna naloga v dnevu sta prijetno Wellness razvajanje, raziskovanje slikovite prleške okolice in preizkušanje lokalnih gurmanskih dobrot. Za piko na i pa vsak dan svojemu telesu privoščite še kakšno dodatno razvajanje – od masaže do obiska savne. 


Dejstvo je, da je ustvarjanje skupnih spominov temelj dobre zveze in da vsak par ne glede na starost potrebuje nekaj trenutkov le zase. Terme Banovci predstavljajo naravnost sanjsko počitniško destinacijo za vse pare, ki bi se radi za nekaj dni umaknili od divjega ritma delovnega vsakdana in se kakovostno posvetili en drugemu.

Kopanje v termalni vodi krepi tako telo kot duha. Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje!

Wellness sanje v dvoje


Razvajanje za dva (Paket: Wellnes sanje v dvoje) predstavlja idealno odločitev za vse pare, ki si želite celostne regeneracije telesa s pridihom romantike. Hotel Zeleni gaj stoji sredi neokrnjene narave, daleč stran od industrijskih središč. Gre za hotel, ki ga definirajo domačnost, udobje in drobni detajli na vsakem koraku. Prav vsak košček hotela je urejen z mislijo na brezmejno sproščenost bivanja in povezanost z naravo. 


Omenjeni Wellness paket vključuje:

 • 4x Nočitev v Hotelu Zeleni gaj***.
 • Bogat samopostrežni zajtrk z babičinim in wellness kotičkom.
 • Masažo celega telesa s snopi (60 min).
 • Zvočno kopel s skledami (ob četrtkih).
 • Neomejeno koriščenje vseh termalnih bazenov.
 • Enkrat v času bivanja vstop v svet prleških savn.


Cena paketa je ekskluzivnih 588,00 EUR. Ponudba velja med 1. 9. 2022 in 20. 10. 2022 v Hotelu Zeleni Gaj. 


V Termah Banovci vas poleg naštetih ugodnosti pričakujejo tudi:

 • Nova vinska karta odličnih lokalnih ponudnikov.
 • Bogata izbira hišnih sladic, čajev in vročih čokolad.
 • Dnevna izbira lokalno pridelane hrane.
 • Izjemno slikovite kolesarske in sprehajalne poti.
 • Organizirani izleti v okolici (po predodni rezervaciji).

Privoščite si celovito sprostitev telesa in duha v sanjskemu svetu termalnih voda v Termah Banovci!


Povzemimo


Jesen je idealen čas za rezervacijo nepozabnih Wellness počitnic v dvoje v Termah Banovci, kjer so s svojo ekskluzivno in cenovno ugodno ponudbo poskrbeli za kreiranje nepozabnih počitniških spominov v dvoje. Paket Wellnes sanje v dvoje predstavlja idealno odločitev za vse pare, ki si želijo celostne regeneracije telesa s pridihom romantike.

Delite to objavo