Najboljša izbira za klimatizacijo večjih prostorov

Iščete učinkovito rešitev za klimatizacijo in ogrevanje večjih objektov? Preberite, zakaj so VRF sistemi prva izbira za klimatizacijo in ogrevanje velikih objektov, kot so poslovni prostori, trgovska središča, kongresne dvorane in turistične namestitve.

VRF sistemi so najboljša rešitev za klimatizacijo in ogrevanje večjih objektov.

Kaj so VRF sistemi?

Kratica VRF pomeni “variable refrigerant flow”, ali v slovenščini “spremenljiv pretok hladilnega sredstva” in označuje večje klimatske sisteme. VRF sistemi so lahko sestavljeni iz večjega števila notranjih klimatskih enot, ki so povezane v funkcionalno celoto z modularno zunanjo enoto. VRF sisteme odlikuje večja moč, uravnava pretoka hladiva pa zagotavlja enakomerno oskrbo vseh klimatskih naprav v sistemu in s tem odlično klimatizacijo skozi celoten objekt. Zaradi svoje zmogljivosti so VRF sistemi priljubljena rešitev za klimatizacijo velikih objektov, ki jih sestavlja večje število posameznih prostorov.

Prednosti VRF sistemov

Prednosti VRF sistemov

Glavna prednost VRF sistemov je veliko število klimatskih naprav, ki se lahko povežejo nanj. Na eno modularno enoto VRF sistema lahko priključite kar do 100 ali več notranjih enot! Ker so VRF sistemi večconski, lahko nastavitve posamezne notranje enote v celoti prilagodite potrebam prostora in njegovim uporabnikom ter tako ustvarite popolno mikroklimo. S pomočjo tega sistema klimatizacije in ogrevanja lahko tako upravljate temperaturo v večnadstropnih objektih, kot so hoteli, poslovne stavbe, ali nakupovalna središča. Kljub izjemni zmogljivosti so VRF sistemi tihi in diskretni ter za za razliko od neštetih zunanjih klimatskih enot ne kazijo podobe stavbe. Obenem VRF sisteme odlikuje tudi cenovno ugodna namestitev in vzdrževanje.

VRF sistemi omogočajo prilagoditev nastavitev za vsako posamično notranjo enoto.

Razmišljate o namestitvi VRF sistema?

Če imate vprašanja glede VRF sistemov ali pa bi jih želeli namestiti tudi na svojem objektu, se obrnite na podjetje ERKON sistemi. ERKON sistemi d.o.o. so ponudnik in distributer sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja, specializirani za prezračevanje večjih, kompleksnih objektov. Poleg vrhunskih klimatskih naprav vam nudijo tudi svetovanje na najvišjem nivoju ter podporo pri vsakem koraku nakupnega procesa. S pomočjo ERKON sistemi d.o.o. bo izbira prave rešitve za vas enostavna.

Povzemimo

VRF sistemi ali “variable refrigerant flow” so večji klimatski sistemi, primerni za kompleksne objekte. Na eno modularno enoto VRF sistema je lahko priključenih do kar 100 ali več notranjih enot, kar vam omogoča učinkovito klimatizacijo in ogrevanje poslovnih stavb, hotelskih namestitev, nakupovalnih središč in ostalih velikih objektov. VRF sistemi omogočajo prilagoditev nastavitev delovanja za posamično notranjo enoto, s čimer lahko v vsakem prostoru ustvarite popolno mikroklimo. Kljub zmogljivosti so VRF sistemi tihi in diskretni, obenem pa jih odlikuje cenovno ugodna namestitev in vzdrževanje.

Delite to objavo