Ogrejte dom s klimatsko napravo Mitsubishi Electric MSZ-LN


V hladnih zimskih mesecih je ogrevanje doma ključnega pomena za udobje in dobro počutje. Vedno pogosteje se uporabniki odločajo za ogrevanje s pomočjo klimatske naprave, kar je učinkovita in energijsko varčna možnost. Mitsubishi Electric MSZ-LN je eden izmed vrhunskih modelov, ki izstopa tako po svoji funkcionalnosti kot po učinkovitosti.


Z izbiro klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-LN si boste zagotovili prijetno toploto v vašem domu, hkrati pa prispevali k zmanjšanju energetskih stroškov.


Prednosti ogrevanja s klimatsko napravo Mitsubishi Electric MSZ-LN


Vrhunska energetska učinkovitost


Klimatska naprava MSZ-LN svetovno priznane blagovne znamke Mitsubishi Electric je znana po svoji izjemni energetski učinkovitosti. Z visokim sezonskim koeficientom učinkovitosti (SCOP) 5.2 in energetskim razredom A+++ pri ogrevanju ter pri hlajenju, naprava zagotavlja maksimalno učinkovitost z minimalno porabo energije.


Sodoben dizajn in raznolikost barv


MSZ-LN serija se ponaša z modernim dizajnom in je na voljo v več barvah, vključno s čisto belo, rubinasto rdečo, oniks črno in biserno belo. Njen eleganten videz je leta 2016 prejel celo prestižno nagrado Grand Prix Good Design Award, s čimer se uvršča med bolj elegantne in prestižne klimatske naprave tudi glede na dizajn. Odločite se za klimatsko napravo, ki bo vaš dom tudi vizualno naredila bolj poln in prijeten.


Inovativna tehnologija za optimalno udobje


Poglejmo si še dodatne funkcionalnosti. Infrardeči 3D I-see termo senzor omogoča visoko stopnjo udobja in optimizacijo porabe energije. Naprava zaznava prisotnost oseb v prostoru in prilagaja tok zraka glede na njihovo gibanje ter temperaturo telesa in prostora.

Učinkovita razporeditev zraka


Ni pa infrardeči 3D I-see senzor edina nadstandardna funkcionalnost te klimatske naprave. Zahvaljujoč tehnologiji dvojnih lamel, MSZ-LN omogoča natančno usmerjanje zraka in s tem bolj učinkovito ogrevanje ali hlajenje prostora.


Čistost in kakovost zraka


Prav tako imata površina toplotnega izmenjevalca in notranji ventilator posebno prevleko, ki preprečuje odlaganje prahu in umazanije, ohranjajoč notranjost naprave čisto in učinkovito. Sistem za čiščenje zraka Plasma Quad Plus dodatno uničuje bakterije, viruse in alergene.


Daljinski Wi-Fi nadzor


Še več, ta klimatska naprava tako kot vse Mitsubishi Electric naprave vključuje aplikacijo MELCloud. Gre za Wi-Fi modul za enostavno upravljanje preko interneta z uporabo mobilnih naprav ali računalnika, kar pomeni, da vašo klimatsko napravo lahko upravljate od kjerkoli in kadarkoli.


Uvrstitev na testu Zveze potrošnikov Slovenije


Poglejmo še rezultate testov. Na testu klimatskih naprav Zveze potrošnikov Slovenije preverjajo učinkovitost, hrupnost, vsestranskost in priročnost klimatskih naprav. Mitsubishi Electric MSZ-LN se je kot običajno izkazal kot odlična izbira glede na merila učinkovitosti in skupno oceno.


Podpora podjetja Ream d.o.o.


Za vse, ki razmišljate o nakupu klimatske naprave za ogrevanje vašega doma tudi v hladnih dneh, se obrnite na podjetje Ream d.o.o. Ponujajo vam celovite rešitve, od izbire in nakupa do poprodajnih storitev z razvejano mrežo pooblaščenih monterjev po vsej Sloveniji.


Z izbiro klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-LN si boste zagotovili prijetno klimov vašem domu, hkrati pa prispevali k varovanju okolja in zmanjšanju energetskih stroškov. Če želite več infromacij, ne oklevajte! Pokličite 080 98 98 in povprašajte strokovnjake v Reamu o napravi MSZ-LN ali o drugih napravah za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje glede na vaše želje in potrebe. Veseli vas bodo!

Delite to objavo