Za pralnico v hotelu nujno potrebujete te aparate

Profesionalni pralni stroj, sušilni stroj in profesionalni likalnik za perilo so v hotelski pralnici nujni. Pomagajo ohranjati perilo in oblačila čista in sveža ter gostom zagotavljajo udobno bivanje. Hotelske pralnice morajo biti opremljene z najnovejšimi stroji, da lahko zagotavljajo učinkovite in uspešne storitve.

Blagovna znamka IMESA S.p.A. je sinonim za kakovost in zanesljivost pri proizvodnji profesionalnih pralnih in sušilnih strojev.

Profesionalni pralni in sušilni stroji

Blagovna znamka IMESA S.p.A. je sinonim za kakovost in zanesljivost pri proizvodnji profesionalnih pralnih in sušilnih strojev. Od svoje ustanovitve IMESA S.p.A. nenehno uvaja inovacije v svoje izdelke in tehnologije, da bi izpolnila potrebe nenehno spreminjajočega se trga in je danes priznana kot vodilna na svetu v svojem sektorju. S svojimi najsodobnejšimi rešitvami lahko IMESA svojim strankam ponudi celotno paleto profesionalnih pralnih strojev, ki lahko izpolnijo vse vrste potreb, tako z vidika produktivnosti kot učinkovitosti. 


Zavezanost podjetja IMESA h kakovosti se ne ustavi pri načrtovanju in izdelavi izdelkov, temveč se razteza tudi na poprodajno pomoč in storitve za stranke. Podjetje ponuja široko paleto storitev, namenjenih zagotavljanju strankam najboljšo možno izkušnjo pred nakupom in po njem. Če iščete profesionalni pralni stroj, ki je zanesljiv, učinkovit in vzdržljiv, potem ne iščite drugega kot IMESA. Z več kot 50-letnimi izkušnjami v industriji ste lahko prepričani, da boste z izbiro stroja IMESA dobili najboljše.

Vrste profesionalnih strojev podjetja IMESA

PROEasyLine profesionalni pralni stroj

Proeasyline je cenovno dostopnejši, a še vedno profesionalni pralni stroj, primeren za apartmane, manjše hotele, vrtce, šole. Pralni stroji PROEasyLine ponujajo vse funkcije, ki jih potrebujete za ohranjanje čistih in svežih oblačil. Ti pralni stroji imajo vse: od učinkovite porabe energije do vsestranskih nastavitev in vzdržljive konstrukcije. Te pralne stroje odlikujejo nov zaslon in dovršeno oblikovana vrata, skupaj s klasično strukturo iz nerjavečega jekla. Zaradi tega so hkrati elegantni in funkcionalni ter zagotavljajo, da bodo služili še vrsto let.

Industrijski pralni stroji

Industrijski pralni stroji

IMESA izdeluje tudi široko paleto industrijskih pralnih strojev, ki lahko zadovoljijo vse posebne potrebe po pranju. IMESA ima popoln stroj za vsako nalogo, od majhnih do velikih obremenitev, od občutljivega do močno umazanega perila. Z več kot 50 leti izkušenj v industriji je IMESA zaupanja vredno ime za področje - industrijsko pranje. Profesionalni pralni stroji IMESA so zasnovani za učinkovitost, vzdržljivost in preprosto uporabo, da zagotavijo visoko raven rezultatov pranja. Za te stroje so značilni preprostost, prilagodljivost in produktivnost: to so trije stebri, na katerih temelji strategija podjetja IMESA.


Pralni stroji imajo tudi možnost avtomatskega doziranja čistil, kar znatno pripomore k prihranku pri čistilih in boljših rezultatih pranja ter ima ekološki vpliv na okolje, saj je količina čistila vedno ustrezna.

Valjčni in sušilno valjčni likalniki

Serija IMESA FI je na področju valjčnih likalnikov. Z vrhunsko zmogljivostjo in največjo produktivnostjo je ta profesionalni likalnik za perilo kot nalašč za vsako komercialno pralnico. Valjčni likalnik predstavlja ravnovesje, ljubezen do tehnologije, moč in trdnost. Valjčni profesionalni likalnik za perilo IMESA FI je opremljen z najsodobnejšimi nadzornimi sistemi, da je delo v pralnici preprosto in varno. Valjčni profesionalni likalnik za perilo IMESA FI je idealna rešitev za likanje perila v restavracijah, manjših hotelih in kmečkih turizmih. 


Gre za stroj profesionalnega razreda, ki lahko hitro in učinkovito obdela velike količine perila. Serija sušilnih valjčnih likalnikov IMESA MCA je zasnovana tako, da izpolnjuje vse potrebe po likanju. Sušilni valjčni likalniki IMESA MCA posušijo in zlikajo vlažno perilo v enem samem postopku.

Podjetje Pajntar je zanesljiv dobavitelj in serviser aparatov IMESA.

Obrnite se na podjetje Pajntar

Podjetje Pajntar je zanesljiv dobavitelj in serviser aparatov IMESA. Delujejo že več kot 25 let in so si pridobili velik ugled zaradi kakovosti in odličnih storitev. Njihova ekipa izkušenega osebja vam je na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri pravega aparata za vaše potrebe. Imajo ekipo visoko usposobljenih in izkušenih serviserjev, ki lahko izvedejo namestitev po najvišjih standardih. Podjetje Pajntar je tudi specializirano za dolgoročno vzdrževanje naprav IMESA. 


Njihova ekipa strokovnjakov vam je vedno na voljo, da vam zagotovi najboljše možne storitve. Zavedajo se, da je vaš aparat IMESA pomemben del vašega posla, zato bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da ga ohranijo v dobrem stanju. Celostno poskrbijo za vse storitve, vključno z rednimi vzdrževalnimi pregledi, popravili in nadomestnimi deli. Če želite izvedeti več o njihovem podjetju ali njihovih storitvah, jih brez oklevanja kontaktirajte. Z veseljem vam bodo odgovorili.

Povzemimo

Profesionalni pralni stroj, sušilni stroj in profesionalni likalnik so obvezni del hotelske pralnice. Pomagajo ohranjati perilo in oblačila čista in sveža, gostom pa zagotavljajo udobno bivanje. Podjetje Pajntar je dobavitelj in serviser aparatov IMESA. Že več kot 25 let deluje s trdnim slovesom kakovosti in odličnih storitev.

Delite to objavo