Izdelava in montaža kuhinj naj bosta premišljeni

Predpogoj za zadovoljnega gosta restavracije, bara, hotela, je zadovoljno gostinsko osebje. Delo v sodobni in tehnološko dovršeni profesionalni kuhinji pa je odlična iztočnica za ustvarjanje gastronomskih presežkov. Izdelava in montaža kuhinj ni banalno opravilo, je proces – zato je ključno, da načrtovanje in izvedbo zaupamo vrhunskim strokovnjakom.

Svoje ideje in potrebe je najbolje zaupati izkušenim svetovalcem, ki poiščejo najboljše rešitve.

Skrivnost je v preudarnem načrtu


Sodoben kuhar ve, da je predpogoj za brezhibno postrežbo enostavna, a hkrati funkcionalna kuhinja. Takšna, v kateri bo osebje učinkovito preživljalo svoj delovni čas. 


A optimalno izkoriščen delovni prostor je treba skrbno načrtovati. Tu pride prav nasvet stroke – svoje ideje in potrebe je najbolje zaupati izkušenim svetovalcem, ki poiščejo najboljše možnosti. Ti najprej pozorno prisluhnejo vašim željam, dilemam in zamislim, nato pa svetujejo rešitve. Sledi naj 3D izris kuhinje – z njegovo pomočjo si najlažje predstavljamo dejanski izgled prostora.


Pri načrtovanju je ključen tudi premišljen izbor kuhinjskih aparatov. Na tržišču je ogromno raznolike ponudbe, a ob vsej izbiri je težko izbrati pravo. Kdor si želi vrhunske pogoje kuhanja, pogosto izbere sistem SkyLine Cook & Chill. Ta s pomočjo pametne tehnologije znatno olajša proces predpriprave, priprave in shranjevanja hrane.


Naj bodo projektiranje, izdelava in montaža kuhinj delo enega izvajalca?

Podjetju Pajntar d.o.o. zaupa tudi Ana Roš

Sodelovanje z več izvajalci s seboj prinese številne izzive. Rešitev je celostna izvedba kuhinje na ključ, ki naročnika razbremeni usklajevanja: ekipa strokovnjakov, ki pozna naročnikove želje in pričakovanja, vodi delovni proces vse od zasnove pa do končne izvedbe.


Pri izbiri ponudnika kuhinj je pomembno, da se dobro seznanimo s ponudbo, strokovno podkovanostjo in referencami podjetja. V Sloveniji je priporočana odločitev za podjetje Pajntar - profesionalne kuhinje d.o.o. V njihovi ponudbi izbirate med profesionalnimi kuhinjami vrhunske znamke Electrolux Professional. Da so vodilni v svoji stroki predstavlja tudi dejstvo, da jih je kot poslovne partnerje povabila tudi vrhunska kuhinjska mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko.

Powerful and unique website builder Gridbox allow you to create modern and beautiful Joomla blogs easily and fast without touching a line of code.

Delite to objavo