Spoznajte Meto - pametno asistentko spletnega trgovca Pravaklima

Pravaklima.si je spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo in montažo naprav za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje ter čiščenje zraka. V njihovi ponudbi najdete široko paleto izdelkov, kot so klimatske naprave, toplotne črpalke, IR paneli, prezračevalne naprave, filtri ter čistilci zraka. Zavedajo se, da je odločitev za nakup tovrstnih naprav lahko težka in zahtevna, zato so se odločili za inovativno rešitev - pametno asistentko z umetno inteligenco, ki so ji dali ime Meta.

Pametna asistentka Meta zagotavlja hitre in natančne odgovore na vprašanja, kar bo olajšalo postopek nakupa in zagotovilo, da so kupci zadovoljni s svojimi odločitvami.

Meta je narejena na podlagi sistema umetne inteligence CHAT GPT, kar ji omogoča, da odgovori na širok spekter vprašanj v povezavi s spletno trgovino Pravaklima. Asistentka je na voljo preko klepetalnega okna na spletni strani in je ena izmed prvih tovrstnih rešitev na slovenskem trgu. Vprašanja, na katera lahko Meta odgovori, se nanašajo na splošne informacije, naprave v ponudbi ter storitve montaže. Poleg tega pa je Meta na voljo tudi za informacije o aktualnih cenah naprav (trenutno za Mitsubishi).


Pametna asistentka Meta je ustvarjena z namenom, da bi olajšala nakupno izkušnjo in zagotovila, da boste kupci dobili natančne in kakovostne informacije o napravah ter storitvah. S pomočjo Mete lahko hitro in enostavno najdete odgovore na svoja vprašanja, ne da bi se morali ukvarjati z dolgotrajnim iskanjem informacij po spletu ali čakati na odgovore preko e-pošte ali telefonskega klica.


Nina in Klementina, ki vodita trgovino Pravaklima.si, sta povedali: "Pri Pravaklima.si smo se odločili za uporabo umetne inteligence, da bi izboljšali izkušnjo naših kupcev. Zavedamo se, da je nakup naprav za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in čiščenje zraka lahko zapleten in stresen, zato smo se odločili za inovativno rešitev, ki bo kupcem olajšala nakupno odločitev. Meta, naša pametna asistentka, je na voljo 24/7 in zagotavlja hitre in natančne odgovore na vprašanja, kar bo olajšalo postopek nakupa in zagotovilo, da so kupci zadovoljni s svojimi odločitvami."


V skladu s svojo vizijo in cilji želi trgovina Pravaklima svojim kupcem zagotoviti najboljše izdelke in storitve na trgu ter hkrati zagotoviti, da je nakupna izkušnja enostavna in prijetna. S pametno asistentko so naredili še korak dlje, saj kupci lahko enostavno dobijo potrebne informacije, ki jih potrebujejo za odločitev o nakupu, brez stresa in zapletov.


Povzetek

Spletna trgovina (Pravaklima), ki se ukvarja s prodajo in montažo naprav za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje ter čiščenje zraka, se je odločila za inovativno rešitev - Meta je pametna asistentka z umetno inteligenco, ki je na voljo preko klepetalnega okna na njihovi spletni strani. Meta je narejena na podlagi CHAT GPT in je ena izmed prvih tovrstnih rešitev na slovenskem trgu. Asistentka vam bo pomagala pri vprašanjih o splošnih informacijah, napravah v ponudbi ter storitvah montaže, hkrati pa vam bo na voljo tudi za informacije o cenah naprav.


Preizkusite zdaj! Pametna asistentka meta

Delite to objavo