Napredna predstavitev izdelkov: hladilniki in zamrzovalniki Tefcold


Za uspešno prodajo je ključnega pomena izjemna predstavitev izdelkov. Zato vam predstavljamo inovativne prodajne vitrine Tefcold, ki so idealne tako za majhne trgovine kot velike supermarkete. Te enote ne samo izboljšujejo vizualni učinek vaših izdelkov, ampak so tudi energetsko bolj učinkovite, kar pomeni manjše stroške in večji dobiček.


Za uspešno prodajo je ključnega pomena izjemna predstavitev izdelkov.


S Pajntarjem do boljše predstavitve izdelkov


V trgovinah in supermarketih boste sedaj lahko še boljše predstavljali svoje izdelke. Vaš zanesljivi dobavitelj izdelkov Tefcold je podjetje Pajntar - strokovnjaki za profesionalne kuhinje. S Tefcold hladilniki in zamrzovalniki različnih modelov, ki so prilagojeni potrebam vsake trgovine. Med njimi izstopa serija Atom Maxi, ki združuje nizko porabo energije z odlično predstavitvijo izdelkov. Na voljo je z enimi, dvemi ali tremi vrati. Ključne značilnosti vključujejo energetske razrede EU B ali C, samozapiralna steklena vrata, nastavljive police in notranjo vertikalno LED osvetlitev.


Poleg tega si lahko izberete model CEV435 Black, nadgradnjo prodajnega hita CEV425 Black, ki se ponaša z nižjo porabo energije. Ta črni hladilnik za steklenice nudi dodaten prostor na policah, LED osvetlitev in ventilirano hlajenje.


Ne smemo pozabiti na FS176H, tanek hladilnik za steklenice, ki je idealen za manjše prostore, a kljub temu zagotavlja močan vizualni vtis. Njegove ključne značilnosti vključujejo samozapiralna aluminijasta vrata, LED osvetlitev in ventilirano hlajenje.


Nazadnje, UHD201 / Črni impulsni otok hladilnik/zamrzovalnik je naša rešitev za fleksibilno hlajenje. Ta model omogoča enostavno preklapljanje med funkcijama hlajenja in zamrzovanja, kar je idealno za sezonsko prodajo.


Skratka, Tefcold hladilniki in zamrzovalniki, ki jih ponuja podjetje Pajntar - strokovnjaki za profesionalne kuhinje - so vaša rešitev za izboljšanje prodajnih rezultatov in zmanjšanje stroškov energije. Za več informacij kontaktirajte podjetje Pajtnar, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Delite to objavo