Pisarniško pohištvo - izberite pisarniški stol zase


Pisarniško pohištvo ima ključno vlogo pri oblikovanju produktivnega delovnega okolja. Dobro zasnovano pisarniško pohištvo in izbira ergonomskih stolov lahko dramatično spremeni delovno okolje, saj boste tako med drugim preventivno poskrbeli za zdravje hrbtenice in tako preprečili tudi druge zdravstvene težave​​.


Kateri stol je primeren za vas/vaše zaposlene?


Kateri stol pa je primeren za vas?


Pogosto pa je izbira pravega pohištva oz. pravega stola lahko zahtevna. Zato vam v tem članku predstavljamo različne vrste pisarniškega pohištva blagovne znamke HEKA Interier. Ali to blagovno znamko že poznate?


Moderno pisarniško pohištvo HEKA Interier


HEKA Interier ponuja moderno in razgibano ponudbo pisarniškega pohištva tako za zasebno rabo kot za podjetja - v domači pisarni ali poslovnih prostorih. Njihovi izdelki so zasnovani z mislijo na ergonomijo, zdravje in udobje uporabnikov, prav tako pa dajejo poudarek na trajnostni razvoj in kakovostno slovensko izdelavo​​. Poglejmo si njihovo ponudbo pohištva, stolov in dvižnih miz, s katero boste izboljšali svoje delovno okolje in produktivnost.


Ponudba pisarniških stolov HEKA Interier


  • Aktivni ergonomski stoli

HEKA Interier ponuja široko paleto ergonomskih stolov, ki so prilagojeni različnim potrebam in zagotavljajo udobje ter podporo telesu med dolgotrajnim sedenjem.

Med njimi izpostavljamo Aktivni ergonomski stol Clever, ki prepriča z dvema funkcijama: funkcijo aktivnega sedenja in funkcijo zaklepa stola. Funkcija aktivnega sedenja s pametnim mehanizmom spodbudi k aktivnosti hrbtnih mišic, medtem ko sedite. Funkcija zaklepa gibanja pa vam omogoči, da stol enostavno zaklenete, ko vam aktivno gibanje ne ustreza več. S stolom Clever si tako zagotovite dva stola v enem in poskrbite za svojo hrbtenico in zdravje.

  • Pisarniški ergonomski stoli

V HEKI najdete tudi kakovostne pisarniške stole z izrazito ergonomsko oblikovanih hrbtnim naslonom, ki so primerni za zmerne pisarniške obremenitve ali za delo od doma.

  • Otroški ergonomski stoli

Spoznajte naše ergonomske pisarniške stole po meri za otroke, ki pa se jih da nastaviti po višini in globini ter imajo mehko peno in trpežno blago za prijetno udobje pri pisanju domačih nalog ali učenju.

  • Konferenčni stoli

Konferenčni stoli so idealni za opremljanje sejnih sob in čakalnic, prav tako pa združujejo eleganco z udobjem.

  • Pisarniški fotelji

Pisarniški fotelji imajo ergonomsko oblikovano sedišče z močno konstrukcijo in kakovostnih mehanizom. Ti stoli imajo namesto vzglavnika povišan zaslon s tapecirano blazinico.


Kaj pa pisarniško pohištvo?


  • Pisarniško pohištvo

Na voljo vam je raznolika ponudba pisarniškega pohištva iz različnih materialov, izmed katerih izberite tistega po svoji meri. HEKA Interier se vam z izvedbo popolnoma prilagodi ter vam v lastnih proizvodnih prostorih izvede pisarniško pohištvo popolnoma po meri in glede na vaše potrebe.

  • Dvižne mize

Te mize vam omogočajo prilagoditev višine in s tem spodbujajo zdravo delovno okolje - ne glede na to, koliko časa preživite ob sedenju. Dvižne mize namreč spodbujajo občasno menjavo položaja med sedenjem in stanjem.


Povzemimo


Oglejte si celotno ponudbo pisarniškega pohištva in pisarniških stolov blagovne znamke HEKA Interier. Pri izbiri pisarniškega pohištva se obrnite na zaupanja vrednega ponudnika ter upoštevajte ergonomijo in kakovost izdelave. HEKA Interier ponuja inovativne rešitve, ki združujejo funkcionalnost, udobje in trajnost ter tako prispevajo k boljšemu zdravju in večji produktivnosti na delovnem mestu.

Delite to objavo