Dobro prezračevanje v hotelih je ključ do udobja

Prezračevanje v hotelih.


Dobro prezračevanje igra pomembno vlogo pri zagotavljanju kakovostnega zraka, še toliko bolj v hladnejših mesecih, ko v notranjih prostorih preživimo več časa. Poleg manj pogostega fizičnega prezračevanja je jeseni in pozimi med prebivalstvom tudi večja koncentracija virusov. Učinkovito prezračevanje je tako izjemnega pomena še posebno v javnih objektih, kot so nakupovalna središča, dvorane in hoteli.


V hladnejših mesecih v notranjih prostorih preživimo več časa, zato je učinkovito prezračevanje izjemnega pomena.


Sodobna gradnja zahteva boljše prezračevanje


Sodobni načini gradnje, ki jih odlikuje močno povečana toplotna izolativnost in zrakotesnost, zahtevajo boljše prezračevanje prostorov. Če smo včasih potrebam po zračenju lahko zadostili z odpiranjem oken, je danes skoraj nujna uporaba sistema prezračevanja. Kvalitetno prezračevanje je izjemnega pomena ravno v hladnejših mesecih, ko nas poleg nizkih temperatur obremenjuje tudi višja koncentracija virusov in bakterij v okolju. Učinkovito prezračevanje igra pomembno vlogo pri omejevanju širjenja raznih obolenj, saj zagotavlja reden dotok svežega in kvalitetnega zraka. Slednje še posebej velja za večje objekte, kjer se zadržuje večje število ljudi kot na primer nakupovalna središča, dvorane in hoteli …


Poskrbite za prezračevanje v hotelu


Ko govorimo o prezračevanju in z njim povezano kakovostjo zraka, ne moremo mimo dejstva, da le-ta pomembno vpliva na naše udobje. Tudi, če ne moremo natačno opisati, kakšen je “dober zrak”, pa brez težav vedno začutimo, ko je zrak “slab”. Da bi vašim hotelskim gostom zagotovili najvišjo raven udobja in prijetno bivanje, je zato ključnega pomena, da poskrbite za dobro prezračevanje v hotelu. Poleg boljše kakovosti bivanja bo učinkovit prezračevalni sistem tudi pripomogel k zmanjšanju možnosti prenosa raznih virusnih in bakterijskih obolenj.


Glede na to, da hoteli spadajo med večje objekte, kjer se praviloma zadržuje večje število ljudi, je pomembno, da v hotelu namestite sistem prezračevanja, ki ga odlikuje zadostna moč in učinkovitost prezračevanja. Najboljša izbira so običajno centralne prezračevalne naprave, ki poskrbijo za konstanten dotok svežega in kakovostnega zraka.


Učinkovit prezračevalni sistem pripomore k zmanjšanju možnosti prenosa raznih virusnih in bakterijskih obolenj.


Izberite kakovost in profesionalnost


Prezračevanje v hotelih

Kakovost in profesionalnost.


Da bi zagotovili učinkovito prezračevanje v hotelu, je pomembno, da se povežete s pravim partnerjem. ERKON sistemi so ponudnik in distributer sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja z bogato 25-letno tradicijo. Njihova ekipa je specializirana za profesionalno prezračevanje večjih, kompleksnih objektov različnih namembnosti. Poleg vrhunskih naprav vam nudijo storitev svetovanja na najvišjem nivoju in kvalitetno izvedbo vgradnje. S pomočjo podjetja ERKON sistemi boste brez dvoma ustvarili zdravo in kakovostno klimo v vašem hotelu in zadostili še tako zahtevnim gostom.


Povzemimo


V hladnejših mesecih, ko se pretežno zadržujemo v notranjih prostorih, igra dobro prezračevanje izjemno pomembno vlogo pri zagotavljanju kakovostnega zraka. Slednje še posebno velja za javne objekte, kot so nakupovalna središča, dvorane, hale in hoteli. Da bi zagotovili kakovosten zrak in udobno bivanje, je pomembno, da poskrbimo za dobro prezračevanje v hotelu. Če iščete primerno rešitev za svoj hotel, se povežite s podjetjem ERKON sistemi, kjer vam bodo strokovnjaki svetovali pri izbiri najboljše rešitve za prezračevanje v hotelu ter vam zagotovili kakovostno izvedbo storitev.

Delite to objavo