Zaradi teh 8 razlogov izberite lastno "in-house" pralnico

 

Zakaj so podjetja, ki imajo lastno pralnico lahko bolj konkurenčna? Lastna pralnica hotelom in gostiščem omogoča mnoge prednosti - v prvi vrsti pa večji nadzor nad kakovostjo, učinkovitostjo in stroški, kar pripomore k boljši izkušnji za goste in zaposlene. Poglejmo si 8 razlogov, zakaj se odločiti za lastno pralnico.

 

Zgovoren je že podatek, da lastna pralnica omogoča prihranke do 60 % v primerjavi s stroški zunanje pralnice.

 

1. Upravljanje in prilagajanje ciklov pranja


Tako kot pri prilagojeni opremi profesionalne kuhinje, je tudi pri opremi pralnice ključno, da jo prilagodite svojim lastnim potrebam. Poglejmo, kakšne so prednosti lastne in-house pralnice. Z lastno pralnico hoteli pridobite popoln nadzor nad procesom pranja. To vključuje prilagajanje pralnih ciklov glede na vrsto tkanin, stopnjo umazanosti in posebne zahteve, kot so občutljive tkanine. Tako lahko zagotovite optimalno nego za vsak kos perila, kar je še posebej pomembno za drage ali po meri izdelane posteljnine in jedilne prte.

 

2. Optimizacija delovnega časa osebja


  Lastna pralnica omogoča boljše upravljanje delovnega časa zaposlenih. Osebje lahko bolj učinkovito razporeja svoje naloge in se prilagodi trenutnim potrebam hotela oz. gostinskega obrata. To pomeni, da lahko perilo operejo takoj, ko je to potrebno, ne da bi čakali na zunanje dobavitelje, kar izboljša učinkovitost in zmanjšuje pritisk na zaposlene.

   

  3. Zmanjšanje stroškov in potrebne količine perila


   Z lastno pralnico boste zmanjšali potrebo po veliki količini perila na zalogo, saj boste lahko perilo oprali in za uporabo pripravili hitreje. To pripomore k zmanjšanju začetnih stroškov in stroškov vzdrževanja velike zaloge perila. Inovativna pralna oprema, kot je oprema blagovne znamke Imesa, pa poleg tega znatno zmanjšuje porabo vode, energije in detergentov, odpravlja potrebe po transportnih potrebah in omogoča uporabo okolju prijaznih detergentov, kar zmanjšuje vpliv na okolje.

    

   4. Visoka učinkovitost in rezultati


    Lastne pralnice z najnovejšo tehnologijo zagotavljajo visoko učinkovitost in kakovostne rezultate. To pomeni manjšo porabo vode in energije ter bolj kakovostno pranje, kar vodi do daljše življenjske dobe perila in zadovoljstva gostov. Zaradi zelo nizkih obratovalnih in pralnih stroškov, ki omogočajo prihranke do 60 % v primerjavi s stroški zunanje pralnice, se naložba v lastno pralnico tudi hitro povrne.

     

    5. Neodvisnost in fleksibilnost


    Lastna pralnica daje podjetjem neodvisnost od zunanjih dobaviteljev. To omogoča večjo fleksibilnost pri odzivanju na nepredvidene situacije, kot so nenadne potrebe po dodatnem perilo ali hitro reševanje morebitnih težav.

     

    6. Skladnost s higienskimi standardi


     Hoteli in gostinski obrati lahko z lastno pralnico bolje nadzorujejo higienske standarde, ki so ključnega pomena za zagotavljanje varnosti in zdravja gostov. To je še posebej pomembno v obdobju po pandemiji COVID-19, ko so gostje bolj osveščeni o higieni.

      

     7. Izbira detergentov


      Z lastno pralnico boste imeli možnost izbire detergentov, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam. To omogoča uporabo okolju prijaznih in manj agresivnih detergentov, kar je koristno tako za okolje kot za ohranjanje kakovosti perila.

       

      8. Visokokakovostna storitev za goste


       Z zagotavljanjem najboljše možne nege perila, boste izboljšali splošno izkušnjo uporabnikov. Sveže, čisto in kakovostno oprano perilo prispeva k občutku udobja in razkošja, kar povečuje zadovoljstvo gostov in izboljšuje vaš ugled.

        

       Rešitev - Pajntar in blagovna znamka Imesa


       Ko se odločite za lastno pralnico, je pomembno tudi, da izberete kakovostno blagovno znamko, ki vam zagotovi opremo pralnice. Imesa je zagotovo prava izbira, opremo pa vam dobavi, načrtuje, montira in vzdržuje podjetje Pajntar - strokovnjaki za profesionalne kuhinje. Podjetje Pajntar je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje, projektiranja in servisiranja gostinske opreme in gospodinjskih aparatov.

       Delite to objavo