Toplotne črpalke za večje objekte — odlična poslovna poteza

Toplotne črpalke za večje objekte.

 

Toplotne črpalke so v zadnjih letih postale pravi hit. In iskreno glede na podražitev energentov v zadnjem času niti ni presenečenje, da je temu tako. Gre za zanesljiv, učinkovit, varčen in tih način ogrevanja ali z drugimi besedami: za odlično poslovno potezo s katero lahko na dolgi rok ogromno privarčujete.

 

Okoljsko ozaveščenim investitorjem poleg učinkovitega in tihega delovanja veliko pomeni prav dejstvo, da toplotne črpalke od 60 % do 80 % energije ustvarijo brezplačno, iz obnovljivih virov v bližnji okolici.

 

Toplotne črpalke predstavljajo zanesljiv, učinkovit, varčen in tih način ogrevanja.

 

Ogrevanje večjih poslovnih objektov

 

Dejstvo pa je, da so poslovni objekti kot so različna skladišča, hoteli, trgovski centri in drugi večji objekti za ogrevanje bolj zahtevni kot je stanovanjska hiša.

 

A tudi ta velikanska poslopja so za ogrevanje obvladljiva in predstavljajo odlično priložnost za namestitev toplotne črpalke z vidika varčevanja in izkoriščanja obnovljivih virov energije.

 

S pomočjo toplotnih črpalk, ki so vezane v kaskadni sistem, je mogoče doseči neverjetno ogrevalno moč. Gre za združeno moč več toplotnih črpalk, ki omogočajo ogrevanje in doseganje udobja pri delu in bivanju tudi v najbolj zahtevnih in kompleksnih objektih.

 

V kaskadni sistem ogrevalnih toplotnih črpalk se torej lahko poveže več enot, najučinkovitejše število enot pa se določi glede na ogrevalne zahteve. Priročno je tudi dejstvo, da se toplotne črpalke povezane preko kaskadnega sistema lahko upravlja z enim sistemom krmiljenja oziroma nadzorovanja — to zagotavlja optimalno nadzirano ogrevanje, energetski prihranek in nenazadnje neprecenljivo toplotno udobje.

 

Delovanje toplotnih črpalk

 

Toplotne črpalke

Kako deluje toplotna črpalka?

 

Za boljše razumevanje delovanja toplotne črpalke je potrebno poznati osnove … Za proizvodnjo toplote za ogrevanje, pripravo tople vode in hlajenja toplotna črpalka uporabi obnovljivo energijo iz kateregakoli toplotnega izvora z minimalnimi obratovalnimi stroški. Investicija v toplotno črpalko v večjem poslovnem objektu se tako relativno hitro izplača, kar prispeva k ekonomičnosti in k čistejšemu okolju.

 

S pomočjo toplotnih črpalk, ki so vezane v kaskadni sistem, je mogoče doseči neverjetno ogrevalno moč — tudi v najbolj zahtevnih in kompleksnih poslovnih objektih.

 

Pozitivne plati toplotnih črpalk v večjih poslovnih objektih

 

Toplotne črpalke so izjemno enostavne za vzdrževanje, hkrati pa predstavljajo priročno in varno ogrevalno rešitev tudi v največjih poslovnih halah. Ogromen plus sta zagotovo tudi ekološki vidik izkoriščanja obnovljivih virov energije ter posledično veliki finančni prihranki.

 

Trenutno je res idealen čas za investicijo v toplotno črpalko!

 

Zaključek

 

Iščete popolnega partnerja pri namestitvi toplotne črpake za večje objekte? V ekipi ERKON sistemi d.o.o. poskrbijo za svetovanje in montažo na najvišjem nivoju. S sedmimi predanimi člani ekipe in štirimi kombiji izvajajo optimalne rešitve klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja za večje objekte.

 

Ključne prednosti predane ekipe so zagotovo visoka specializiranost in strokovnost ekipe, ki ima za seboj že številne izkušnje na področju svetovanja in montaže toplotnih črpalk večjih objektov.

 

Visoka profesionalnost in personalizirana storitev sta njihova velika bonus točka. Za vsako stranko in objekt namreč posebej poiščejo optimalno rešitev in zagotovijo podporo za celotni poti procesa — od izbire izbire sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja do njihove vgradnje in dolgoročnega vzdrževanja.

 

Z njihovo pomočjo so tudi v velikih trgovskih centrih, skladiščih, poslovnih prostorih in večjih halah mogoči optimalni bivalno-delovni pogoji ter zdrava in kakovostna klima.

 

Ekipi ERKON sistemi d.o.o. zaupa že več kot pet tisoč zadovoljnih strank! Pridružite se jim tudi vi!

Delite to objavo