Uresničite sanje o profesionalni kuhinji


Kako se lotiti načrtovanja profesionalne kuhinje? S pomočjo podjetja Pajtnar, seveda!

Vsak uspešen kuhinjski projekt se prične z ambicijo ustvariti popolno kuhinjo, ki deluje kot dobro naoljen stroj. V podjetju Pajntar, ki se ponaša z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem, razvijamo rešitve za profesionalne kuhinje, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše kuharje.


Kako se lotiti načrtovanja profesionalne kuhinje? S pomočjo podjetja Pajtnar, seveda!


Ključni koraki pri načrtovanju


Pri Pajntarju vas usmerjamo skozi izzive in nejasnosti, ki spremljajo postavitev vaše profesionalne kuhinje. Načrtovanje kuhinje začnemo z natančnim pogovorom, kjer nam razkrijete svoje vizije, potrebe in specifike kuhinje, vključno z vrsto kuhane hrane. Ob tem upoštevamo sledeče točke.


 • Naš pristop temelji na upoštevanju HACCP smernic, ki zagotavljajo varnost hrane, z ločitvijo čistih in umazanih območij kuhinje za preprečevanje kontaminacije.
 • Ergonomija ima ključno vlogo pri oblikovanju, saj optimizira delovni prostor, zmanjšuje telesno obremenitev in izboljšuje varnost zaposlenih.
 • Vključujemo tehnološke inovacije, kot je sistem Connectivity & Match od Zanussi Professional, ki omogoča bolj gladko delovanje kuhinjskega osebja.
 • V procesu načrtovanja uporabljamo 3D vizualizacijo, ki vam omogoča, da si lažje predstavljate končni izgled kuhinje in tako omogočimo dodatne prilagoditve.
 • Pajntar ponuja tudi finančno podporo, vključno z možnostjo leasinga poslovnega najema opreme preko Grenke Leasing.


  Dodatni vidiki načrtovanja


  Tehnološke spremembe v gostinstvu, kot so vidne kuhinje in razvoj food truckov, zahtevajo svež pristop k načrtovanju. Pomembno je definirati prostor, logistične poti, energente in opremo. Sodobni trendi zahtevajo večfunkcionalno opremo in kompaktne kuhinje, kar vpliva na inštalacije in gradbene elemente. Priključna moč in varčevanje z energijo sta ključna elementa pri načrtovanju, saj vplivata na porabo in izkoristek energije. Indukcijski štedilniki so odlična izbira za večjo učinkovitost, a so povezani z višjimi stroški.


  Povzemimo


  Pajntar se osredotoča na doslednost, zanesljivost, odgovornost in natančnost skozi celoten proces - od načrtovanja do montaže in vzdrževanja opreme profesionalne kuhinje. Kakovostno načrtovanje vaše profesionalne kuhinje je ključnega pomena za uspeh gostinskega obrata, ob tem pa vam zagotavljamo, da bo vaša kuhinja funkcionalna, varna, ergonomična in energetsko učinkovita.

  Delite to objavo