Večfunkcijski aparati kot dodaten par rok v profesionalni kuhinji

Z

aposleni v gostinski industriji se pogosto srečujejo s številnimi izzivi. Ker želijo v kar največji meri ustreči gostom, jih poleg obilice dela pogosto preganja tudi čas, ki ga nikoli ni dovolj. Časa pogosto primanjkuje predvsem v kuhinji, kjer se zaposleni trudijo pripraviti kakovostne in okusne obroke za veliko število gostov v kar najkrajšem možnem času. 


Časovno potratna je še posebej sama priprava živil, kot sta zelenjava in sadje, ki zahtevata pranje, sušenje, rezanje in lupljenje. Pri teh opravilih si zagotovo vsak kuhar ali chef zaželi dodatni par rok. Ste med njimi tudi vi?

Kazalo vsebine

 1. Profesionalna gostinska oprema olajša delo
  1. Skrajšan čas priprave
  2. Dobra kakovost končnega izdelka
  3. Enostavno vzdrževanje
 2. Profesionalni rezalnik zelenjave Electrolux Professional
 3. Planetarni mešalnik Electrolux Professional
 4. Olajšajte si delovni proces - podjetje Pajntar

Profesionalni gostinski aparati delovni proces v kuhinji pohitrijo in olajšajo, vi pa se boste počutili kot da imate v kuhinji dodatno osebo.

Ali ste vedeli, da so lahko večfunkcijski aparati rešitev ob obilici dela, saj s svojim optimalnim delovanjem prispevajo toliko, kot če bi imeli v kuhinji do dve dodatni osebi? Berite naprej, saj vam lahko informacije v nadaljevanju olajšajo delo v kuhinji.


Profesionalna gostinska oprema olajša delo


Ključni del vsake profesionalne kuhinje je priprava, ki pa zahteva obilico dela in predvsem časa. Če vam pri procesu priprave živil v kuhinji manjka dodaten par rok, vam lahko pomaga profesionalna gostinska oprema. Predvsem profesionalni aparati so tisti, ki lahko delovni proces v kuhinji bistveno pohitrijo in optimizirajo, pripravo hrane pa naredijo enostavnejšo in prilagojeno osebju v kuhinji v vsaki izmed faz: v fazi priprave, kuhanja, serviranja ter tudi v fazi pomivanje in shranjevanje hrane.


Na področju profesionalne gostinske opreme se še posebej omenja blagovna znamka Electrolux Professional. V Sloveniji jih lahko najdete pri njihovem pooblaščenem partnerju, podjetju Pajntar. Electrolux Professional ponuja večfunkcijske naprave za profesionalne kuhinje s številnimi prednostmi.


Skrajšan čas priprave


Profesionalni aparati Electrolux Professional lahko kuhinji s svojo učinkovitostjo prihranijo delo ene ali celo dveh oseb. Njihova uporaba namreč zaposlenim prihrani čas, saj jim določenih stvari ni potrebno pripraviti ročno, ampak jih opravi aparat sam. Electrolux Professional ponuja tudi več kombiniranih naprav, ki jih odlikujejo številne funkcije v le eni napravi.


Dobra kakovost končnega izdelka


Aparate Electrolux Professional odlikuje visoka zmogljivost in dobra kvaliteta, kar se odraža tudi na kakovosti končnega izdelka. Tako boste prepričani, da bo, na primer, zelenjava vedno lepo in pravilno narezana.


Enostavno vzdrževanje


Prednost profesionalnih aparatov Electrolux Professional je tudi enostavno vzdrževanje, saj omogočajo preprosto razstavljanje in čiščenje, primerni pa so tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.


Electrolux Professional ponuja številne aparate, ki so ključni za vsako izmed faz:


 • V procesu priprave hrane so za boljšo učinkovitost ključni profesionalni lupilci, pralniki in sušilniki zelenjave, rezalniki kruha in zelenjave, salamoreznice, mešalniki, naprave za vakuumiranje itd. Gre namreč za večfunkcijske naprave, s katerimi je obdelovanje sestavin lažje, hkrati pa naprave omogočajo večje število funkcij, kar pomeni, da z le eno napravo lahko opravljamo več vrst dela. Če je vaš izziv priprava solatnega bara v najkrajšem možnem času, si lahko delo olajšate s profesionalnimi rezalniki zelenjave, ki omogočajo pripravo velike količine zelenjave in sadja v manj kot eni minuti. 
 • Poleg naprav za predpripravo so na voljo še različni profesionalni mešalniki, kot sta planetarni mešalnik in palični mešalnik, s katerim si lahko pomagate v fazi kuhanja, saj je primeren za uporabo direktno v loncu, prav tako pa je v kuhinji nepogrešljiv tudi kuhinjski robot, ki namesto vas opravi več vrst dela, od mešanja do gnetenja. 


V nadaljevanju lahko preberete več o profesionalnem rezalniku zelenjave in planetarnem mešalniku Electrolux Professional.

Profesionalni aparati lahko pripravo hrane naredijo hitrejšo, enostavnejšo in prilagojeno osebju v kuhinji.

Profesionalni rezalnik zelenjave Electrolux Professional

Profesionalni rezalnik zelenjave Electrolux Professional

V profesionalni kuhinji je običajno največ dela tik pred kuhanjem, ko je potrebno pripraviti in obdelati velike količine živil, kar običajno zahteva veliko časa ter truda zaposlenih. Sedaj veste, da si lahko tako delo olajšate z napredno gostinsko opremo, ki bistveno skrajša čas priprave in pohitri delovne procese. 


Profesionalni rezalnik zelenjave Electrolux Professional je univerzalni rezalnik za več kot 80 različnih vrst rezov. Primeren je za rezanje kuhane ali surove zelenjave. Z diski za rezanje iz nerjavečega jekla, ki so primerni tudi za pomivanje v pomivalnem stroju, omogoča hitro in enostavno pripravo različnih vrst zelenjave za nadaljnjo obdelavo. Izdelan je iz aluminija, 4,5 litrska posoda pa je izdelana iz inoxa.


Zaradi preproste uporabe tega večfunkcijskega rezalnika je priprava hrane hitra in enostavna, zato je nepogrešljiv pripomoček v vsaki profesionalni kuhinji. Z njim boste namreč v le nekaj sekundah narezali, naribali, premešali, zdrobili ali nasekljali več vrst zelenjave in sadja. Ergonomsko je zasnovan za tako za desničarje kot za levičarje, čelno delo in za zmanjšanje delovnega prostora okrog stroja. S svojo zmogljivostjo je primeren za pripravo večjih količin hrane.


Planetarni mešalnik Electrolux Professional


Tudi v fazi samega kuhanja si lahko v profesionalni kuhinji pomagate z naprednimi aparati, kot so razni kuhinjski roboti in mešalniki. 


Planetarni mešalnik Electrolux Professional je nepogrešljiv pomočnik v fazi kuhanja oziroma pečenja. Je večfunkcijska naprava, ki deluje kot kuhinjski robot za profesionalne kuhinje. Primeren je za vse vrste gnetenja, mešanja in stepanja, kar pomeni, da je primeren za pripravo testa, biskvitov in ostalih stvari. Aparat ima 8-litrsko posodo iz aluminijastega ohišja in s kovinsko podlago za dobro stabilnost.


Olajšajte si delovni proces - podjetje Pajntar


Napredna gostinska oprema lahko torej bistveno skrajša čas priprave in pohitri delovne procese, hkrati pa nudi vrhunsko pripravo jedi in optimizacijo delovnih procesov. Vodilna blagovna znamka na tem področju Electrolux Professional nudi večfunkcijske pametne naprave, ki so nepogrešljive v vsaki profesionalni kuhinji.  


Svojo profesionalno gostinsko opremo Electrolux Professional dobite pri podjetju Pajntar, ki se ukvarja s prodajo, montažo in servisiranjem aparatov za profesionalne kuhinje. Podjetje Pajntar je družinsko podjetje s 25-letno tradicijo na področju servisiranja aparatov in naprav. Pri njih najdete sodobno in celostno ponudbo gospodinjskih aparatov, na voljo pa so vam tudi za profesionalno svetovanje pri nakupu in vgradnji ter vzdrževanje in servisiranje aparatov.


Povzemimo


Če kdo, ravno gostinci veste, kako pomemben je čas, čeprav se še posebej v profesionalni kuhinji zdi, da teče hitreje kot drugje in ga ni nikoli dovolj. Ali ste vedeli, da lahko napredna gostinska oprema bistveno skrajša čas priprave hrane in pohitri ter optimizira delovne procese? Če vam v kuhinji vedno manjka dodatni par rok, je nakup profesionalne naprave lahko prava rešitev za vas. Profesionalno gostinsko opremo dobite pri podjetju Pajntar, kjer vam bodo z veseljem svetovali in skupaj z vami izbrali prave naprave za vašo kuhinjo.

Delite to objavo