Investirajte v spomine - jesenske počitnice

Navade iz otroštva so popotnica za vse življenje! Poskrbite, da boste s svojimi zdravimi navadami in aktivnim življenjskim slogom neprecenljiv vzor svojim otrokom. Investirajte v dobre navade in nepozabne spomine – z rezervacijo jesenskih počitnic v Termah Banovci!

Krompirjeve počitnice v Termah Banovci združujejo pestro paleto najrazličnejših športnih aktivnosti.

Dogodivščine s Krumpeki in Termalno deklico

Aktivne jesenske počitnice v družbi pravljičnih junakov so zmagovalna kombinacija otroških src! Terme Banovci predstavljajo kraljestvo tematskih družinskih animacij, ki navdušujejo vsako sezono znova. V času krompirjevih počitnic bazene ter okolico Term Banovci okupirajo Krumpeki, ki z najmlajšimi obiskovalci term uganajo same zabavne krumparije! 


Krumpeki in Termalna deklica vsak dan za 4 ure prevzamejo otroke pod svoje okrilje in se z njimi podajo na najrazličnejše pustolovščine. Medtem ko otroci ustvarjajo, spoznavajo legende in pripovedke ter se nepozabno zabavajo v družbi pravljičnih junakov, starši lahko brezskrbno uživajo in počivajo.

Aktivne jesenske počitnice

Aktivne jesenske počitnice

Redna telesna aktivnost je za človeka neprecenljiva v vseh obdobjih življenja, v otroštvu pa sploh. Med drugim otroka sprošča in zmanjšuje napetost, spodbuja razvoj čutil, pomaga na pridobivanju samostojnosti, izboljšuje samopodobo in spanec ter spodbuja kreativnost in sposobnost pomnjenja in koncentracije. 


Krompirjeve počitnice v Termah Banovci združujejo pestro paleto najrazličnejših športnih aktivnosti! Od celodnevnega kopanja in vodnih norčij pa vse tja do poučnih sprehodov in idiličnih kolesarskih izletov.

Jesenske počitnice so idealen čas za krepitev družinskih vezi in odkrivanje idilične prleške pokrajine.

3-krat HURA za krumpastične počitnice

Krumpastične počitnice združujejo vse, kar sodobna družina potrebuje za nepozabne počitnice! Prijetno hotelsko vzdušje, prijazno osebje ter dobro hrano v kombinaciji z rekreacijo na 101 način. Idilična prleška pokrajina ponuja res obilo možnosti za raziskovanje in kakovostno družinsko povezovanje. 


Paket Krumpastične počitnice že od 64 € vključuje:


  • 2 otroka do 12 leta lahko bivata gratis,
  • namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu ali Hotelskem naselju Zeleni gaj***,
  • nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom,,
  • doplačilo za pol penzion (večerjo) samo 8,00 € po osebi na noč,
  • neomejeno kopanje v vseh termalnih bazenih,
  • otroška krumpastična pustolovščina (4 ure na dan),
  • celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda,
  • kopalni plašč in kopalna brisača,
  • uporaba interneta v sobi, parkirišče,
  • brezplačno koriščenje fitnesa.


*Cena velja od 28.10.2022 do 4.11.2022 v Hotelskem naselju Zeleni Gaj***

Zaključek

Vse se začne v družini! Izjemnega pomena je, da kot starši svojim otrokom predajamo dobre navade ter jih navdušujemo nad aktivnim življenjskim slogom. Jesenske počitnice v Termah Banovci s pestro paleto aktivnosti predstavljajo zmagovalno kombinacijo, ki navdušuje tako starše kot otroke.

Delite to objavo