Terme Banovci - doživetje za vse generacije

T

erme Banovci so edinstvene s svojo ponudbo za vse generacije, kje najdejo nekaj zase tako otroci kot njihovi starši, mladi pari in generacije v zrelih letih. Poleg bazenov, wellnessa in  odlične hrane so tu še animacije in aktivnosti v okolici Banovcev. Izbira je velika, tako da si za obisk rezervirajte še kaj več kot le en dan.

Z Banovičko lahko doživite pestro dogajanje ugodneje. Jo že imate?

Pustolovščine za otroke


Kaj bi bilo najbolj zabavno početi v bazenu? Otroci verjetno razmišljajo, kako bi bilo super skakati v vodo in se igrati. Seveda k bazenu sodita tudi pljuskanje in veliko smeha. Nikakor pa ne smemo pozabiti na sladoled ali kakšno drugo slastno sladico. Mogoče bi se lahko tudi preizkusili v plavanju in se naučili novih plavalnih tehnik. Toda Terme Banovci so še več kot le bazen. Za otroke imajo pripravljene zabavne animacije, igre in družabne dogodke, ki potekajo vse leto. Okolica term pa ponuja veliko možnosti za kolesarjenje z družino, potepanje in raziskovanje. V Termah Banovci se otroci hitro spremenijo v male raziskovalce, ki se radi vračajo.

Doživetja za zaljubljene

Wellness v Banovcih

Terme Banovci ponujajo številne tretmaje za zaljubljene pare, ki so kot nalašč za sproščanje in uživanje v romantičnem vzdušju. Ti tretmaji poskrbijo za nepozabno izkušnjo za zaljubljene pare in jim omogočijo, da se povežejo in uživajo v romantičnem vzdušju. Da bi se posvetili sebi in se še bolj povezali, se pari velikokrat odločajo za tretmaje in pakete, posebej pripravljene zanje:


  • Sproščujoče masaže za dve osebi: masaža za dve osebi so odličen način, da se sprostite in se povežete s svojim partnerjem. Antistresne masaže, toplotne obloge, masaže s snopki, medom ali vrhunsko kozmetiko so ene izmed najljubših izbir gostov.
  • Romantični kopeli: romantične kopeli so lahko obogatene z različnimi sladkimi pregrehami kot so sadje, sladoled, čokolada in seveda penina. 
  • Nočno kopanje: je posebno doživetje, ko med nežnim šumenjem termalne vode v soju zvezd uživate v objemu najdražje osebe.
  • Romanitčna večerja: uživanje ob vrhunski hrani in vinih in klepet nikoli nista iz mode. Ste morda še za ples? 

V Termah Banovci poskrbijo tudi za seniorje, ki si želijo življenje uživati na polno.

Oddih za jesen življenja

Plavanje v toplih termalih bazenih nikakor ni vse, kar si starejša generacija zaželi početi v Termah Banovci. Zanje imajo namreč pripravljenih mnogo paketov, ki poskrbijo za različna doživetja. Tako si lahko starejši privoščijo pravi oddih za upokojence ali pa se razvajajo ob odlični lokalni hrani in degustaciji vin, ki ju ponuja Gurme paket. Prav tako je poskrbljeno za aktivno preživljanje prostega časa ob pohodih, delavnicah in drugih dogodkih, ki se vrstijo celo leto. Česte eden izmed upokojencev, ki nikoi nimajo čas, potem ga lahko spet najdete v Termah Banovci. 


Povzemimo


Najti nekaj časa zase je pomembno za vse generacije in lahko pomaga ohranjati dobro počutje in zdravje. To je še posebej pomembno v današnjem hitrem tempu življenja, ko smo vsi pod stalnim pritiskom in se moramo spopadati z različnimi obveznostmi. Prav tako je pomembno, da se vsi naučimo uživati v trenutkih samote in se sprostiti, saj lahko to pomaga izboljšati naše zdravje in nas spravi v boljšo formo. Če iščemo načine, kako najti čas zase, lahko izberemo aktivnosti, ki nas sprostijo in nas osrečijo - Terme Banovci so kot nalašč za to.

Delite to objavo