Agencija Pakt - čas za vrhunski marketing

Kako doseči prepoznavnost in rezultate? S pomočjo digitalne marketinške agencije, ki verjame v celostni marketing in pristne odnose.

Kazalo vsebine

 1. Digitalna agencija, ki ji je mar
 2. Pomembnost digitalnega marketinga
 3. Grajenje spletne prisotnosti
 4. Prednosti sodelovanja z digitalno agencijo
 5. Kako poteka sodelovanje z nami?

Vedno je dovolj prostora za izboljšanje in rast.

Digitalni marketing je obsežno področje, brez katerega danes ne gre. Podjetjem prinaša mnoge prednosti, a žal tudi obilo nejasnosti. Marsikdo se sprašuje: “Kdaj delati kaj v marketingu, da bomo dosegli želen rezultat - in kako aktivnosti sploh izvesti?”


Smo specialisti za digitalni marketing in vas z veseljem vodimo po poteh digitalnega marketinga. Rišemo vam zemljevid poti in vam pri tem svetujemo.

Rišemo vam zemljevid digitalnega marketinga

Digitalna agencija, ki ji je mar


Ob obilici dela si podjetja želijo jasnosti na področju marketinga.


S pomočjo celostnega marketinga:

 • vam pomagamo (z)graditi izjemno znamko,
 • ustvarjamo vrednost za vaše kupce,
 • iz vaše dejavnosti ustvarimo zgodbo in ji damo zalet za uspeh.


Ob tem si vzamemo čas, da se spoznamo. Šele ko zares razumemo vašo zgodbo, jo lahko delimo na način, da jo bodo ljudje začutili. Osredotočamo se na pozitivno in na tisto, kar lahko ustvarimo; ne na tisto, česar ne moremo nadzorovati. Pomagamo vam zgraditi digitalno strategijo in vam omogočimo, da postanete vidni na spletu in dosežete rezultate.

Pomembnost digitalnega marketinga


Zakaj bi sploh vlagali v digitalni marketing?


Zaradi sledečih dejstev:

 • Ker je danes danes na spletu več kot 4 milijarde ljudi. Številka je od leta 2005 narasla za kar 300 %.
 • Ker kar 32 % ljudi klikne na prvi rezultat v Googlu.
 • Ker je na družbenih omrežjih prisotnih kar 60 % Slovencev.
 • Ker kar 74 % ljudi v Sloveniji vsak dan ali vsak drugi dan uporablja internet.


V zadnjih letih na splet prihajajo še vedno mlajše generacije, ki te številke pospešeno dvigujejo. In prav vsi ti ljudje so vaše potencialne stranke. Najlažje in najhitreje jih dosežete preko digitalnega marketinga. S pomočjo spletne prisotnosti preko različnih kanalov jih spremenite v stranke - ki ob pravilno zastavljeni strategiji marketinga postanejo lojalne stranke.

Širok pogled in obsežno znanje je ključna prednost sodelovanja z digitalno agencijo.

Digitalna agencija - Pakt

Grajenje spletne prisotnosti


Digitalni marketing velja za najbolj učinkovito obliko marketinga. Je stroškovno najbolj učinkovit način trženja in je 100 % merljiv. Posledično omogoča sprotno prilagajanje strategije in taktik za natančno ciljanje idealnih kupcev.


Na kakšen način gradimo vašo spletno prisotnost? S pomočjo:

 • izdelave spletne strani ali trgovine,
 • vodenja družbenih omrežij,
 • spletnega oglaševanja,
 • spletne optimizacije (SEO),
 • vsebinskega marketinga in strategije,
 • oblikovanja, tiska in foto/video produkcije.


Prednosti sodelovanja z digitalno agencijo

Znanje in izkušnje


Širok pogled in obsežno znanje je ključna prednost sodelovanja z digitalno agencijo. Z dolgoletnimi izkušnjami in poglobljenim znanjem vsakega področja digitalnega marketinga znamo videti rešitve tudi tam, kjer niso jasno vidne na prvi pogled. Zberemo podatke, analiziramo probleme in ustvarimo digitalno strategijo, ki bo prinesla rezultate.


Prilagodljivost potrebam


Prav tako se kot digitalna agencija lahko prilagajamo vašim potrebam. Po potrebi izvedemo več ali manj aktivnosti in smo na voljo za nove projekte, kar je v primeru, da imate marketing voden znotraj podjetja, lahko problematično.


Kreativnost in zunanji pogled


Digitalna agencija vašemu marketingu omogoča nov in svež pogled na vašo dejavnost od zunaj. S premišljenimi nagovori in skrbno izbranimi kanali komunikacije zagotovimo, da sporoča dosežejo prave ljudi in pridobijo odziv oz. prodajo.


Verjamemo v odnos in sodelovanje

Poleg tega, da vam zagotovimo storitve digitalnega marketinga, pa nam je pomembno, da z vami gradimo kakovosten odnos. Smo butična marketinška agencija, ki poudarek daje na medosebno komunikacijo, vrhunsko znanje in v središče postavlja vas, naše stranke.


Tako vam z veseljem prisluhnemo in svetujemo. Vzamemo si čas in trmasto iščemo možnosti za izboljšave. Verjamemo v moč pozitivnih odnosov in ne odnehamo, dokler ne dosežemo rezultatov.

So dolgoročni rezultati marketinga in kakovostni odnosi pomembni tudi vam?

Potem smo zagotovo za skupaj.

Kako poteka sodelovanje z nami?


Sodelovanje z nami je enostavno.

4 koraki sodelovanja

Pri korak je, da nam sporočite svoje želje. Pošljite jih na info@pakt.si ali pa se oglasite pri nas na kavi v Poslovni coni Komenda. Glede na vaše ideje, želje in vizijo vam pripravimo strategijo in jo izvedemo ter prilagajamo za najboljši rezultat. 


Nato je čas, da uživate v rasti - in rezultatih.


Zaključek


Digitalni marketing postaja vedno bolj pomemben, sodelovanje z digitalno agencijo pa odlična rešitev za doseganje najboljših rezultatov. Digitalna agencija Pakt vas pri tem podpre - s pomočjo celostnega marketinga ter osebnega pristopa in sodelovanja.

Delite to objavo