Tako bo pisarniško pohištvo kot novo: nasveti in triki

V sodobnem poslovnem svetu postavitev, izgled in tudi čistoča pisarne odsevajo profesionalnost podjetja, ki ekipi, pa tudi strankam in obiskovalcem, dajejo občutek kakovosti, zanesljivosti in učinkovitosti. Ali veste, kako najboljše poskrbeti za pisarniško pohištvo v svojem podjetju?

 

Izberite pohištvo Heka Interier, ki ga odlikuje dolgotrajna uporabnost in estetska privlačnost.

 

1) Trajnostno pisarniško pohištvo

 

Skrb za pisarniško pohištvo zaobjema več kot samo redno in skrbno čiščenje. V prvi vrsti je pomembno, kakšno pisarniško pohištvo izberete. Blagovna znamka Heka Interier se zaveda pomena ohranjanja vašega pisarniškega pohištva v najboljšem možnem stanju, kar upošteva že pri samem načrtovanju novih kosov pohištva.

 

Tako je vsak kos pisarniškega pohištva izveden na način, da zagotavlja dolgotrajno uporabnost in je estetski privlačno. Ker imajo lastno proizvodnjo in si prizadevajo za inovativno načrtovanje in izvedbo, lahko vršijo lastni razvoj izdelkov in nadzirajo njihovo kakovost. Posledično vam lahko ponudijo zares trajnostno pisarniško pohištvo.

 

V njihovi ponudbi najdete:

 • ergonomske stole,
 • pisarniške fotelje,
 • konferenčne stole,
 • stole za proizvodnjo,
 • stole za čakalnice in dvorane,
 • dvižne mize.

 

  2) Redno čiščenje in kakovostna čistila

   

  Seveda brez rednega in skrbnega čiščenja ne gre. Da bi vam pomagali ohraniti sijaj pohištva, smo pripravili nekaj priporočil za pravilno čiščenje in vzdrževanje:

  • Prašne delce enostavno odstranite z mehko krpo ali krpo iz mikrovlaken. Prah brišite redno, da preprečite njegovo nabiranje, saj bi to sčasoma lahko poškodovalo površino pisarniškega pohištva.
  • Izogibajte se uporabi abrazivnih čistil ali čistil, ki vsebujejo amonijak. Namesto tega posežite po bolj blagih čistilih, ki so prijazna do lesa in drugih materialov, iz katerih je izdelano pisarniško pohištvo.
  • Če je vaše pisarniško pohištvo iz visokokakovostnih materialov ali ima posebne zaključke, je morda smiselno najeti profesionalne čistilne servise, ki imajo izkušnje z nego takšnega pohištva.

   

   3) Kaj še lahko storite?

    

   Izbira kakovostnega trajnostnega pisarniškega pohištva in redno čiščenje bosta naredila čudeže! Poleg tega poskrbite za redno vzdrževanje pohištva, v kolikor bi se na njam pojavila kakšne udrtine ali prakse - morda vaše mizo potrebujejo obnovo ali popravilo. Da bi se tovrstni situacijam izognili, uporabite podstavke za skodelice, podloge za miške in druge zaščitne materiale vašega pohištva.

    

   Seveda pa pohištvo že ob samem načrtovanju prostora pozicionirajte tako, da ne bo postavljeno preblizu močnim virom toplote in sončni izpostavljenosti. Sončna svetloba in visoke temperature namreč lahko poškodujejo površino vašega pisarniškega pohištva.

    

   Brez skrbnega in rednega čiščenja ne gre.

    

   Povzemimo

    

   Vzdrževanje vašega pisarniškega pohištva ni pomembno le iz estetskih razlogov, pač pa odseva tudi vašo profesionalnost in zanesljivost. Pri Heka Interierju vam ponujajo različne vrste pisarniškega pohištva, ki so enostavne za vzdrževanje in bodo dolgo časa ostale lepe in ohranjene.

   Delite to objavo