Zakaj so pralni stroji IMESA idealni za domove za upokojence?

Gostinska oprema in čistilna/vzdrževalna oprema je izrednega pomena za gostinske in nastanitvene obrate. V tokratnem članku osvetljujemo posebne zahteve domov za upokojence predvsem iz stališča potreb po pralnih storitvah postelnine in oblačil. Kakšni pralni stroji so primerni za domove za upokojence?


Vzdrževanje prostorov in perila je ključna storitev v teh ustanovah, ki zagotavlja higieno in udobje stanovalcev​​.


Posebnosti domov za upokojence

Domovi za upokojence imajo posebno poslanstvo institucionalnega varstva, ki je namenjeno zagotavljanju osnovnih življenjskih potreb starejših in drugih oseb, ki ne morejo živeti doma. Te potrebe vključujejo bivanje, organizirano prehrano, varstvo in zdravstveno oskrbo. V Sloveniji obstaja obsežna mreža javnih zavodov in zasebnih izvajalcev s koncesijami za tovrstno oskrbo​​. Vzdrževanje prostorov in perila je ključna storitev v teh ustanovah, ki zagotavlja higieno in udobje stanovalcev​​.


Izbira pralnih strojev

Pralni stroji so tako ključni del opreme v domovih za upokojence, kjer je potrebno zagotoviti visoko higieno in skrb za osebna oblačila ter posteljnino stanovalcev. Podjetje IMESA S.p.A z več kot 50-letno tradicijo je priznan proizvajalec profesionalnih pralnih in sušilnih strojev, ki so sinonim za kakovost in zanesljivost​​​​. Kaj upoštevati pri izbiri pralnih strojev?


 • Zmogljivost: Domovi za upokojence zahtevajo pralne stroje, ki lahko obvladujejo velike količine perila. To je bistveno za vzdrževanje visoke stopnje higiene, kar je še posebej pomembno v okoljih, kjer so stanovalci med drugim ranljivejši za okužbe.
 • Energetska učinkovitost: Zaradi pogoste uporabe in velikega obsega pranja je pomembno, da so pralni stroji energetsko učinkoviti. To pomaga zmanjšati operativne stroške in prispeva k trajnostnemu delovanju ustanove.
 • Sposobnost obdelave občutljivega perila: Občutljivo perilo starejših zahteva posebno skrb in nežno obdelavo. Pralni stroji, ki so opremljeni z različnimi programi in nastavitvami, so zato idealni za uporabo v domovih za upokojence.
 • Avtomatsko doziranje čistil: Pralni stroji IMESA imajo funkcijo avtomatskega doziranja čistil, ki zagotavlja učinkovito uporabo čistilnih sredstev in optimizira rezultate pranja. To ne le zmanjšuje stroške, temveč tudi zmanjšuje vpliv na okolje​​.
 • Prilagodljivost in učinkovitost: IMESA pralni stroji so znani po svoji prilagodljivosti in učinkovitosti, zaradi česar so idealna izbira za domove za upokojence, ki potrebujejo zanesljive in prilagodljive rešitve za pranje.


  Prednosti pralnih strojev IMESA

  Zakaj pa so prav IMESA pralni stroji najboljša izbira?

  • Inovativnost in prilagodljivost: IMESA nenehno uvaja inovacije v svoje izdelke in tehnologije, s čimer izpolnjuje nenehno spreminjajoče se potrebe trga. Njihovi stroji so zasnovani za visoko produktivnost in učinkovitost​​.
  • PROEasyLine serija: Ta linija pralnih strojev je cenovno dostopna in primerna za manjše ustanove, kot so apartmaji, manjši hoteli, vrtci in šole. PROEasyLine stroji ponujajo vse potrebne funkcije za ohranjanje čistoče in svežine oblačil​​.
  • Industrijski pralni stroji: IMESA izdeluje široko paleto industrijskih pralnih strojev, ki zadovoljijo vse posebne potrebe po pranju. Njihovi stroji so zasnovani za učinkovitost, vzdržljivost in enostavno uporabo​​.
  • Avtomatsko doziranje čistil: Ta funkcija prispeva k prihranku pri čistilih in boljšim rezultatom pranja ter ima pozitiven ekološki vpliv, saj je količina čistila vedno ustrezna​


   Povzemimo

   Pri izbiri pralnih strojev za domove za upokojence je treba poleg osnovnih funkcionalnosti upoštevati tudi posebne zahteve, kot so zmogljivost, energetska učinkovitost in sposobnost obdelave občutljivega perila. IMESA pralni stroji z avtomatskim doziranjem čistil in visoko prilagodljivostjo so idealna rešitev, ki zagotavlja učinkovitost, varčnost in trajnostno delovanje v teh ustanovah.


   Z izbiro pralnih strojev IMESA in partnerstvom s podjetjem Pajntar, domovi za upokojence lahko zagotovijo visoko učinkovitost in higieno pranja, kar prispeva k boljši kakovosti življenja stanovalcev in zmanjšanju operativnih stroškov. Ne spreglejte pa tudi, da vam je pri podjetju Pajntar na voljo tudi gostinska oprema, s katero boste opremili kuhinjo in poskrbeli za vse svoje delovne procese.

   Delite to objavo